Družabne igre
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
izitanči - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: bela ljubljana
http://www.igreo.net/igre/flashludo.htm
Tuki je ena igrca, če ma katera rada človečk ne jezi se
Tuki je ena igrca, če ma katera rada človečk ne jezi se
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
ha... sem mojga naštimala, da sva kupla naseljence ... ampak v obliki kart (sam za dva igralca)... sam so ful zakomplicirana pravila... bom rabla še en mesec da jih preštudiram
pišuka jst sm čist mahnena ratala na tele igrce... se vid da nikol nism mela bratov pa sestr da bi se naigrala z njimi ... zdej bom nabavla še človek ne jezi se (v kompletu s stotimi drugmi igricami) ...
pišuka jst sm čist mahnena ratala na tele igrce... se vid da nikol nism mela bratov pa sestr da bi se naigrala z njimi ... zdej bom nabavla še človek ne jezi se (v kompletu s stotimi drugmi igricami) ...
The secret of success is consistency of purpose.
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
Kupujem darilo za eno kolegico, ki ma ful rada namizne igre, sam ne vem kero naj ji kupim. Scrabble že ma, Risk tudi, Spomin, Človek ne jezi se in podobne "klasike" tut ma. Baje sta vredu tudi Zofijin svet in Naseljenci otoka Catan? Ju kera bolje pozna? Ju lahko igraš tudi v dveh? Kaj pa kakšne druge zanimive igrice? Kakršnikoli predlogi in nasveti so zelo dobrodošli.
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
Zofka je ok igrca, sploh če ti je zanimiva zgodovina, pa če se češ iz tega kej naučit.
drgač pa sm špilala tud Genialno, je bl taka igrca, sam se da zamotit z njo.
monopoli je pa itak zakon, sam jih more bit več.
scrabble je ok, tud za dva al pa potaplanje ladjic
drgač pa sm špilala tud Genialno, je bl taka igrca, sam se da zamotit z njo.
monopoli je pa itak zakon, sam jih more bit več.
scrabble je ok, tud za dva al pa potaplanje ladjic
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Tiavanna napisal/-a:Pozna katera mogoče kero od teh iger:
- Kelti
- Scotland Yard
- Hobit
- Spletke: Citadele in Temno mesto
- Preprosto genialno
Scotland Yard je igra za najmanj 3 pri čemer je en lopov pa dva detektiva. Na plošči je narisan London s cestnimi, železniškimi in rečnimi povezavami. Vsak ma na voljo karte ta taxi, underground pa mislim da še neke karte da se ne vidi s čim se voziš. Cilj je da detektiva ujameta lopova s tem da se vsi premikajo po teh povezavah. Je kar zanimiva pa dinamična igra, smo dosti preigrali.
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Uf ja Scotland Yard je ful dobr! Ceprov ga igrajo lohk najmn 3, ga midva z bratom igrava kr sama, k noben noce igrat z nama... Je pac eden lopov, tadrug ma pa 4 detektive namest 2
Najbrz mi je tok usec, k vedno zmagam
Najbrz mi je tok usec, k vedno zmagam
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Men so pa dobre igre Enka, Monopoly, Pa tist.. Jao ne spounem se kak se reče, na plošči je več obrazov in pol nasprotn igralec ugotavlja kdo si ane. Naprimer te upraša če imaš blond lase, pa če rečeš ne, pol izloči use blont. Pač na tak način se igra Mislim pa da je u slovenščini ime igre "Ugani kdo". Ne morm se spounat kak je v orginalu
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
bolhica - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 4. 2006
- Kraj: somewhere
najraj mam igre s kartami: remi, tarok, norišnca, blok..ful jh je..pa use so zanimive, pol pa itak monopoly, pa še twister je ful zabavn..pa une besedne igre..najde se dost ful dobr da si se na to spomlna, ker u poletnih nočeh pa to tud prav pride, še posebej kje na morju
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov