Družabne igre
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
kiki* - Debatorica
- Na forumu od: 4. 6. 2005
- Kraj: na eni zvezdici
Dalila napisal/-a:MI full špilamo enko, pa naseljence otoka katan. Letos mi mora božiček nujno omislit lastno verzijo . Sej a ni zdej en festival iger al neki tacga.
Igre so zakon!!
waa Dalila,ful dobr! ko boš kej v Kočevju bove kakšno odšpilale...
-
uršy - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: najlepše mesto
Monopoli je bil včasih čist zakon, zdej ga zlo redko igram. Zadnje čase največkrat igramo biljard al pa remi al pa šnops ...pa kanasto...včasih tudi enko........pa memori pa domine včasih.....z lubijom je pa najina družabna igra največkrat kr Playstation
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Jst sm mela pa vedno najrajš Človek ne jezi se al pa Enko ... no pa Remi tut ... to največkrat kartamo na morju ... drugač pa tut Pesjanso ... fullllllll d best mi je pa una igrca k pišeš Ime, Priimek, država, mesto, vas, žival, rastlina ... haha ... k vsak pove eno črko ... pol pa kdor prvi to napiše pa tko ... To mi je vedno ful dobr če se igrava s tamalim ... še zdej ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
Ashlee - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 1. 2005
witty napisal/-a:hih... men je pa tista najboljša... Velika Cosmopolitanova seks igra...
http://www.cosmopolitan.si/2/?pID=211&sID=6649&ppID=3 mislim, d je tle neki o njej... drugač pa tiste, ki redno kupujete cosmopolitan, je bla marca 2005 v cosmopolitanu...
Joj, ne me spominjat To smo se pa mi enkrat igrali, k smo bli mal nasekani. Jz pa prijateljica, pa dva soseda moškega spola
En je skozi okno v Rožni (kjer je milijon ljudi) kričal "Jz hočem fu*at!!" Taka je bla pač kazen
-
ciber_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 6. 2005
Monopoly, Človek ne jezi se, Karte UNO, Ugani kdo,...
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Jest bi pa mela Twister!
Kje bi se ga dalo kupit? Že od nekdaj me ful fascinira.
Drugač sem se pa jest včasih kar sama te igrice igrala, če se ni hotu noben z mano. Sem pač dala igralcem neka imena in ''smo'' igral.
Kje bi se ga dalo kupit? Že od nekdaj me ful fascinira.
Drugač sem se pa jest včasih kar sama te igrice igrala, če se ni hotu noben z mano. Sem pač dala igralcem neka imena in ''smo'' igral.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov