Sprobala že večkrat, ampak smo samo prvič igrali čist po pravilih. Kasnej smo igral po mal prirejenih pravilih - izločil par kartic pa omejil količine zaužite pjače, je pa resda blo prvič bistveno bolj zabavno . Se pa splača sprobat, zna bit zanimivo, ampak men osebno ni glih nekaj, kar bi igrala vsak vikend, ker se znaš hitr naveličat.
Ja, zdej sm js tudi ta fenomen sprobala.. Če prideš s to igro na dolgočasno zabavo, le-ta v trenutku ni več dolgočasna.. Ta Cugopol je pa isti k****, sam da je drugačna grafika..
Mene pa ni navdušila. Kartic je absolutno premalo in niso vse ravno zanimive.
Pa še redki dejansko pijejo kolikor je treba, kar pa sploh pokvari vse
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Tudi meni se zdi, da je kartic absolutno premalo. In če piješ toliko, kolikor je napisano v pravilih, si kar hitro na tleh.
Ko sem se šla drinkopoly nazadnje, smo priredili pravila, tako da je zadeva izpadla boljše.
Kupila si jo ravno ne bi. Je zadosti, če jo ima en osebek v radiju 10 km.
*mala* napisal/-a:Mene pa ni navdušila. Kartic je absolutno premalo in niso vse ravno zanimive. Pa še redki dejansko pijejo kolikor je treba, kar pa sploh pokvari vse
oo to tud mene živcira ko spijejo en požirek iz miksa 1/4 vodke, 3/4 soka.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.