darilo za za punco za RD

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 16. Mar. 2008 17:36

Ha, odvisno. Bonboniera, ki je kupljena v zadnjem momentu na pumpi, definitivno. Mi je pa fant enkrat prinesel mojo najljubšo čokolado (ki je on sploh ne mara, zato je bila žrtev še toliko večja :) ), to je bilo pa pozorno od njega. Parfum je kliše, razen če ve, katerega uporabljam, opazi ko mi ga zmanjka in mi ga prinese. Prstanov pa ne nosim, zato bi bilo to čisto zgrešeno.

Pušeljc rož bi bil mogoče čisto fajn darilo za žensko, ki ima rože rada. Ampak tudi v tem primeru bi bila boljša izbira kakšna zanimiva lončnica.

Prej sem res prehitro rekla, da bi bil šopek neizviren. Ne bi bil, če bi bil kupljen s to punco v mislih, sestavljen iz njenih najljubših rož. Nekaj na hitro kupljeno in po možnosti še nekoga, ki mu rože sploh ne pomenijo baš veliko, bi bilo pa nepozorno in zato bi bila obdarjenka razočarana.
/\/\4t3j
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a /\/\4t3j » 16. Mar. 2008 17:44

Po moje z nakitom(kakšna lepa verižica, zapestnica) nebi zajebal, če pač ne veš kaj bi kupil.....ali pa dober make up(če veš kakšen je njen stil)
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 16. Mar. 2008 17:47

Če ve na katero bonboniero sem nora mi ja prav malo važno a jo kupi na bencinski, ali jo 1 dan išče po trgovinah.

In zame osebno ni lepšega darila kot šopek vrtnic.
In kar poznam ženske ima rože vsaka rada.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 16. Mar. 2008 17:56

ana27 napisal/-a:Če ve na katero bonboniero sem nora mi ja prav malo važno a jo kupi na bencinski, ali jo 1 dan išče po trgovinah.

Ja no sej to, važno je, da ti prinese bonboniero, ki jo imaš rada. Torej se ti zdi pomembno, da v darilo vloži nekaj premisleka. Zakaj se ti potem zdi čudno, da bi bila punca, ki rož ne mara prav preveč (ja, obstajajo), razočarana ob šopku. Ki je pač kliše, ki kaže na to, da fant ni razmislil, s čim bi njo razveselil, ampak se je zatekel k preverjenim "modrostim"?
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 16. Mar. 2008 18:01

Nobena stvar ni vsaki všeč, in če te ne vpraša tega ne moreš vedeti.

Vseeno pa menim, da so rože nekaj takega kar je večini žensk všeč. Najbrž bolj kot, če bi ti prinesel anticelulitni program, ker bi ti s tem povedal, da imaš celulit. Po moji logiki so rože boljša izbira.
zala123
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 11. 2007
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a zala123 » 16. Mar. 2008 18:09

Jaz osebno se tudi najbolj razveselim rož. Tudi v službi imamo navado, da si za rojstni dan kupujemo rože (takšen je bil naš dogovor).
Drugače pa kakšno prejmem na kakšnem zmenku, od kakšne poslovne stranke, ... :flower:
Zadnjič spremenil zala123, dne 16. Mar. 2008 18:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 16. Mar. 2008 18:09

Še zadnjič: Neumno je posploševat, kaj je všeč vsem/večini žensk. Tip bi za svojo punco lahko vedel, kaj ima rada, kaj si želi in s čim jo bo razveselil.
In magari če je darilo nenavadno, po mnenju drugih mogoče nesramno, če bo ona vedela, zakaj ji je ravno to poklonil, potem je zadel.
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 16. Mar. 2008 18:11

Hm, mene bi omenjeni anticelulitni program velik bl u dobro volo spravu kt pa ena random roža (ne lončnca, to bi pogojno šlo skoz), k ponavad uvene, še predno je dostaulena. Še mnj me veselijo bonboniere, če že, mi paše Kinder jajc :P . Parfumou si sploh noben ne drzne kupovat, kr tut po eni uri u Milerju, ne najdem več taprauga. Razni prstani in verišce pa sploh odpadejo, saj svetleča klasika. Ampak js sm itak mal posebna, tko da se name nima smisla ozirat :D .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 10. 2007
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 16. Mar. 2008 18:12

Jaz se strinjam s tistimi, ki pravite, da z rožo skoraj ne moreš zgrešiti.

Razen tistih nekaj izjem; saj vesto kdor ne mara živali in rastlin, ne mara ljudi. S tem se kar strinjam.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 16. Mar. 2008 18:13

Aloha napisal/-a:Hm, mene bi omenjeni anticelulitni program velik bl u dobro volo spravu kt pa ena random roža (ne lončnca, to bi pogojno šlo skoz), k ponavad uvene, še predno je dostaulena. Še mnj me veselijo bonboniere, če že, mi paše Kinder jajc :P . Parfumou si sploh noben ne drzne kupovat, kr tut po eni uri u Milerju, ne najdem več taprauga. Razni prstani in verišce pa sploh odpadejo, saj svetleča klasika. Ampak js sm itak mal posebna, tko da se name nima smisla ozirat :D .

No mene bi pa anticelulitni program spravil v tehten premislek. Za zlatnino nisem, za kič še manj. Kaj sladkega sem pa vesela, ali pa kakšno večerjo. Ja pa tud kinder jajček bi bil vredu.
Uporabniški avatar
nokia_b
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a nokia_b » 16. Mar. 2008 18:14

sam da je :lol:
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 16. Mar. 2008 18:16

Tako se govori, važno je, da veš da ni pozabil, da imaš rojstni dan. To je bistvo vsega.
Ni moj namen, da mi mora nevem kaj kupovat in me razveseljevat z darili. Saj ga nimam zaradi daril.
matjazd
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a matjazd » 16. Mar. 2008 18:25

Ne se prepirat o rožicah, ker ste same rožice in se morate imeti rade.
Meni so všeč rože, doma na veliko vrtnarim, in všeč so mi punce, ki imajo isti hobi kot jaz.
In čeprav sem moški, me punce že toliko poznajo, da mi največkrat za darilo kupijo kaj v zvezi z vrtnarjenjem (sadike, lončnice, orodje za vrtnarjnenje, semena, ...)

p.s. se opravičujem, ker se gra za darila zanjo.
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 16. Mar. 2008 18:35

Mene bi najbolj razveselil parfum. :D Mogoč je res že čist preveč neizvirna klasika, ampak js obožujem parfume in nikol mi jih ni dost, zato s tem pri men noben ne bi zgrešil. Bi bil pa problem, če mi vonj ne bi odgovarjal. :lach: Bi bla vesela tud rože, ampak ne pa neki ful - kaj nej z rožo? :D Mal heca. Moj bivši mi je vedno kupu kej kar je blo tipično "js" - npr. pisane nogavice, komplet barv za steklo, pisan poušterček, taki fora copati, parfumi ... itd. Mi je blo pa tud ful všeč, ko sta mi ena sošolca letos za RD kupla ful sladkarij kinder, knjigo Sex and the City in koledar za na steno s slikami New Yorka. Totalno sta zadela in sm točn vedla, da nista kupla kr neki na blef. Drugač pa lahk pri men človek najbolj zgreši s kakšnim pliškotom, razn če je Diddl, pa Me to You še tud gre skoz no. :D
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 16. Mar. 2008 18:49

mene tut najbolj razveseli parfum. je pa tko, da itak ve keri so mi hudi, me je pa tut že s sabo vzeu da ne zajeba :D

drgač sm pa vesela da sse spomne, pa naj mi prinese karkoli. (ok no, parfuma sm še posebno vesela :D )

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov