darilo za za punco za RD
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 128 prispevkov
• Stran 3 od 9
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9
Naslednja
-
bubbles - Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: heaven
na zadnje sem ji kompletek boxarce in majčka v njenih najljubših barvah in s takim vzorčkom, za kterga vem, da ji je všečen.
za eno se nas je več zbral in smo ji kupli mp3 plejerček, ki si ga je želela.
neki časa smo si kupovale parfumčke, ker smo si jih lih vse želele (ampak tle vela res ORNK opozorilo, da je treba vedet skor točno, ker parfum ji je všeč)
ena je dobila fletkan okvir z našo slikco.
...
za eno se nas je več zbral in smo ji kupli mp3 plejerček, ki si ga je želela.
neki časa smo si kupovale parfumčke, ker smo si jih lih vse želele (ampak tle vela res ORNK opozorilo, da je treba vedet skor točno, ker parfum ji je všeč)
ena je dobila fletkan okvir z našo slikco.
...
...just breathe...
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
jst ponavad kupm kej tazga d se mal režimo; ene ogromne copate v obliki kužka (k jih ma ul rada), drugi pa uhane v oblike pajka... pa pol še neki normalnga zravn, recimo k si je že dolg želela eno ročno izdelano ogrlco pa to.
drgač sm pa jst zdele dobila glos pa senčilo pa slikco k gor piše; kjer koli že si, vedno je prijatelj tvoj svet. qt, ni kej.
drgač sm pa jst zdele dobila glos pa senčilo pa slikco k gor piše; kjer koli že si, vedno je prijatelj tvoj svet. qt, ni kej.
-
Bittersweet - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 12. 2004
evo zdej mam pa še js en problem u zvezi z darilom...
čez par dni bo mel nekdo rojstn dan... in problem je ta, da mi ta nekdo kr dost pomeni, nisma pa skupi al pa karkoli (še)... in bi rada, da bi blo neki posebnega... neki, da bi vidu, da sem se potrudla za njega, ne bi blo pa pretirano... al pa čist brezosebno...
(mam sicer par idej... sam jih še zbiram, tk da prosim za ideje... čimbolj izvirne... HVALA)
je pa športnik z dušo in telesom...
pa ful dost mu pomeni ena slikica ko sem mu jo že narisala (on v boxarcah )... in si jo je dal za ozadje na telefonu... u glavnem... pomagite...
čez par dni bo mel nekdo rojstn dan... in problem je ta, da mi ta nekdo kr dost pomeni, nisma pa skupi al pa karkoli (še)... in bi rada, da bi blo neki posebnega... neki, da bi vidu, da sem se potrudla za njega, ne bi blo pa pretirano... al pa čist brezosebno...
(mam sicer par idej... sam jih še zbiram, tk da prosim za ideje... čimbolj izvirne... HVALA)
pa ful dost mu pomeni ena slikica ko sem mu jo že narisala (on v boxarcah )... in si jo je dal za ozadje na telefonu... u glavnem... pomagite...
LOVE hurts
-
mash@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
jest se rešim iz zagate za rojstnodnevna darila z majčko od Itak, s karakterjem. Kjut izgledajo pa še drage niso tolk.
- mimini
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 11. 2006
Bittersweet napisal/-a:evo zdej mam pa še js en problem u zvezi z darilom...
zdej mu pa nariši še sebe u boxarcah, da bo menju ozadje
- ana27
- Kofetarica
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: Ljubljana
kajira napisal/-a:orhideja1 napisal/-a:Jaz mislim, da pri punci s šopkom rož ne morete zgrešiti. :bussi:
pri meni bi zgrešil. razen če bi jih šel sam nabrat na travnik.
A potem ti mora čokolado tudi sam izdelat?
Jaz sem izmed vseh daril najbolj vesela rožic.
Rože so lepe, cenje in ljubeznive
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
orhideja1 napisal/-a:lolitaa napisal/-a:Js bi bla sam s šopkom razočarana .
Razočarana? A ni dovolj. No jaz fantov nimam zaradi daril.
Sej ni fora v vrednosti. Šopek v bistvu sploh ni poceni zadeva. Je pa neizviren in v petih minutah kupljen v cvetličarni.
Če se jst potrudim in fantu ne prinesem 6packa pira, potem tudi od njega pričakujem, da bo vsaj malo razmislil, kakšno darilo naj mi kupi.
- ana27
- Kofetarica
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: Ljubljana
jullia_ napisal/-a:orhideja1 napisal/-a:lolitaa napisal/-a:Js bi bla sam s šopkom razočarana .
Razočarana? A ni dovolj. No jaz fantov nimam zaradi daril.
Sej ni fora v vrednosti. Šopek v bistvu sploh ni poceni zadeva. Je pa neizviren in v petih minutah kupljen v cvetličarni.
Če se jst potrudim in fantu ne prinesem 6packa pira, potem tudi od njega pričakujem, da bo vsaj malo razmislil, kakšno darilo naj mi kupi.
Potem je tudi bonboniera, parfum ali celo prstan, ... neizvirno darilo
Prvi neprebran prispevek • 128 prispevkov
• Stran 3 od 9
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov