darilo za za punco za RD

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

LOLEK&BOLEK
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a LOLEK&BOLEK » 03. Avg. 2006 21:04

shania napisal/-a:Če že mora biti bon, potem naj bo bon za masažo, drugo pa nee. Najlepše je če kaj narediš sam, ali ne vem sedaj ko je poletje, jo lahko kam pelješ, čez vikend, tko na morje, pa jo razvajaš, sam še vseeno kakšno malenkost, rožico. Ali pa kakšen okrasek, v darilni butik pojdi pogledat. Za žensko je ja milijon stvari, nakit, rožice, torbice, ja pidžamo ali pa spalno srajčko, modni dodatki, milijon stvari, saj boš našel kaj. :wink:

hja sem ze sam razmisljal o darilnem bonu za kaksno masazo, welness center ali kaj podobnega, ali pa mogoce kak polet z balonom :twisted:
Uporabniški avatar
*LittleBug*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 6. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *LittleBug* » 03. Avg. 2006 21:07

Veš kaj ji kup ribice pa nej ena predstaula tebe ena pa njo pa še polepšal ji bo stanovanje :razz:
Uporabniški avatar
*ClaUdYka*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 5. 2006
Kraj: Fikšinci :)

Neprebrana objavaNapisal/-a *ClaUdYka* » 03. Avg. 2006 21:15

hmm .. zberi vse vajine slikice skup .. pojdi po en super lubani album .. nalepi vajne slikice not .. napiši nekaj poleg .. nariši .. nekaj lepega ..

verjamem da bi se tega darila zelo veselila
LOLEK&BOLEK
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a LOLEK&BOLEK » 03. Avg. 2006 21:29

*LittleBug* napisal/-a:Veš kaj ji kup ribice pa nej ena predstaula tebe ena pa njo pa še polepšal ji bo stanovanje :razz:

ribice je ze dobila :roll:
vedezevalci.com
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a vedezevalci.com » 03. Avg. 2006 21:42

Daj ji sebe.
Uporabniški avatar
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a sAdie » 03. Avg. 2006 22:05

vedezevalci.com napisal/-a:Daj ji sebe.

igzelki :D pa rdeco masno si daj okol prsi pa bo ;)

v glavnem...meni se bon ne zdi nic slabega :roll: in ne vem kaj je narobe s tem, ce fant pac vprasa za nasvet.
glaujem za bon za masazo :D vseeno pa kaksna vrtnica tudi prav pride :) puncam tega nikoli ni dovolj - si lahko posusi vrtnico in ostane lahko kr nekaj casa...spomini :)

ammm kaj pa tisti đakuzi za 2? MuCkAa help :)
I love SISLEY& RW
Uporabniški avatar
uršy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 7. 2004
Kraj: najlepše mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a uršy » 03. Avg. 2006 23:03

Kkšn parfum vedno paše......vsaj men je to eno boljših daril :wink:
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Tiavanna » 03. Avg. 2006 23:30

Ja, sam pri parfumu moraš vedet, keri ji je všeč, da ji ne kupiš takega, ki ji bo smrdel. Kaj pa če jo kam pelješ? Mogoče kak apartma za eno noč? :oops: :D Speci ji torto in ji gor napiši/nariši kaj lepega, kupi belo šalčko in ji jo poriši (je res enostavno), daj ji tiskat kako hecno majčko, naredi knjigico o vaju (kakšne slikice, vstopnice s koncertov, whatever), izdelaj ji čestitko, kak luškan gorilnik za eterična olja mogoče, kak hud plakat, lahko jo pelješ na kak enodnevni izlet (recimo kakšno kopanje zna bit super, če je lepo vreme *moj predlog - Nadiža (sam raje ne med vikendom, ker je gužva)* )...Lahko jo recimo pelješ na večerjo in ji daš kakšno malenkost, ki si jo izdelal sam. Ne vem, težko ugibam oz. karkoli predlagam, ker nisi nič napisal kaj ji je všeč in kaj rada počne v prostem času. :)
Uporabniški avatar
marateja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a marateja » 04. Avg. 2006 3:32

Pa k da ji moraš zdej ne vem kaj kupit....po mojem je dost že kaka malenkost, ravno toliko, da ji pokažeš da nisi pozabil na ta dogodek. Sicer pa lahko uporabiš tudi svoj talent.

Recimo kakšno romantično večerjo v dvoje, erotično masažo...pač dan, ki je namenjen samo njej
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ||MuCkAa » 04. Avg. 2006 4:21

uršy napisal/-a:Kkšn parfum vedno paše......vsaj men je to eno boljših daril :wink:

Ja, samo pri parfumu moras osebo ze fajn poznati, da ne brcnes v temo... :?
In ja, parfum je tudi meni eno boljsih daril ;)

sAdie napisal/-a:ammm kaj pa tisti đakuzi za 2? MuCkAa help :)

Hehe, ja tudi to je fajn. Uzivata oba, presentil jo bos, fajn se bosta mela in ravno prav romanticno bo ;)
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2004
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a bad_girl » 04. Avg. 2006 6:51

Meni se zdi, da če že kupuješ darilo, naj bo uporabno...tko, da je najbolje, da ji kupiš kaj, kar bo lahko uporabljala...parfum se meni zdi sijajno darilo, sem ga vedno vesela, samo moraš poznat njene želje. Lepa darila so tut kak nakit - zapestnice, verižica, prstanček...če sta skupaj že dlje časa...drugače pa kaka bižuterija je tut zelo fajn, če to uporablja. Lahko ji kupiš kako oblačilce, ki si ga npr. že nekaj časa želi...puloverček, hlače, kiklca..whatever...
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 6. 2004
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a Petrusa » 04. Avg. 2006 8:51

jz sm kr za tiste variante, ko ji daš sam sebe, pa nj dela s tabo kar hoče. Itak pa mal roamntike zravn ne škodi (če je tak tip, drugač pa piknik nekje al pa tko kaj, preseneti jo z izletom tja, kamor si želi it). Pa vse tiste zadeve, ki jih lahko nardiš sam - teso najbl vredne, ker ni važn, kolk je, kakšn je, važn je čas, ki ga boš dal v to darilo. In to je tist, kr (vsaj men) največ pomen. Ker v darilu, ki ga nardiš sam, tam si TI notri. Sej zastopiš, ne? Men je moj lansk let prnesu en res ogromen šopek, ker sem mu skoz utrujala, d mi že dolg ni dal nobene rožice. In mi je ful pomenil. Še več pa una marjetica, ki mi jo je poj utrgal na polju. Letos pa sm dobla praktično darilo - ne, ni multipraktik (sm že prej dobla en majhen šporget za kuhat, pa ga ne znam uporabljat, tko da, gospodinjske zadeve, ne vem no, ampak rajši ne)-dobla sm dvd, pa čist prov pride. Je pa vse odvisn od tega, kolk časa sta skup. Parfumi pa itak zmeri prav pridejo. sam poznat morš, kaj ji je všeč. Ja, pa kakšne luštkane, al ap seksi pižamce, v katerih se bo stisnla k teb... Men je to fajn. POznaš pa jo ti.
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 04. Avg. 2006 10:06

Kaj pa kaka kopel?

V dolenjskih toplicah majo full dobr al pa v laškem...večer samo za vaju dva?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
rastalove
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a rastalove » 04. Avg. 2006 10:46

Tigi napisal/-a:Kaj pa kaka kopel?

V dolenjskih toplicah majo full dobr al pa v laškem...večer samo za vaju dva?

evo, lih to sem misla predlagat.. Kaka masaža, mogoče skupna savna, đakuzi.. pol pa kakšna romantična večerjica + vrtnica... Zihr bi ji blo všeč! no, men bi blo ;) :oops:
Uporabniški avatar
Velouria
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Velouria » 04. Avg. 2006 15:47

Kaj pa kakšna knjiga? Če rabš nasvet, se sam oglas. :) Če pa ne bere rada, je pa tuki še zmeri stara dobra Kamasutra, od katere bosta mela oba korist. :P

Kaj pa nakit? Mogoče kakšna verižica z obsekom, al pa zapestnica z vgraviranim napisom?

Kaj pa kakšen mp3 player, če ga še nima? In ji gor že lahko naložiš pesmi, ki bi jih posvetil njej?

Kakorkol že, probi bit čimbolj oseben in originalen! :D
now I have you sleeping next to me ... and this is home

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov