darilo za diplomo

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 25. Okt. 2008 18:30

Js u obdarovanju (pa nej gre za splošne, osebne al pa interne praznike oz priložnosti) ne vidm nč slabga.

In pod pojmom "darilo" si ne predstauljam nujno nečesa materialnega, kr gre lahko tko za kinder jajc, pliš al pa auto, kt za domače razvajanje, surprajs izlet(ek), home made stvariteu, ...

In zase vem, da se bom ob prejemu naziva dipl.nov temu primerno tut nagradila (s pomočjo staršeu, seveda :P ) in če ne bi dečko diplomiru že douga leta nazaj, bi nagradila tut njega :) .

Se pač ne zgodi usak dan (enim sploh nikol :D ).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
Roisin
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 6. 2008
Kraj: ankaran

Neprebrana objavaNapisal/-a Roisin » 25. Okt. 2008 20:32

meni je tud obdarovanje kul, je pa res, da eni ne dajo na to nič, neradi kupujejo darila in neradi jih sprejemajo. vsakemu svoje.
jaz sem svoji najboljši prijateljici kupila angelčka v zlatem okvirju, nekaj v tem smislu http://www.magicus.info/hr/magicus/tekst.php?id=2484, sam druga slikica. in je bla ful navdušena. sam so kr dragi. za sošolko sem pa kupla šopek rožic in je bla tud navdušena. in se mi zdi lepa taka pozornost.
zlatesanje
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a zlatesanje » 27. Feb. 2009 10:41

Zakaj pa nebi ob diplomi obdarovali prijatelja ali svojega bližnjega? Če se obsojamo z materialisti, zakaj se potem obdarujemo na večini skomercializiranih praznikov??
Tista ideja z izletom se mi zdi zelo dobra, samo zraven bi vzel še kakšno posebno penino, mogoče tisto z zlatom, in seveda še fotoaparat da se dogodki zabeležijo ter da si jih lahko čez kakšnih 10let pogledamo in se spomnimo kako je bilo fino :)
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 01. Jun. 2009 15:19

No, moj dragi ma zdaj podelitev diplome in jaz razmišljam, v bistvu sem skoraj že odločena, da dobi uro.
V mislih sem mela še kopalni plašč ali pa finančno pomoč, ker ravno kupuje avto in bi mu kr keš prekleto prav prišel.

Torej, odločam se med temi urami:
http://www.hudaura.com/products/display/945
http://www.hudaura.com/products/display/951
http://imagecache.asos.com/inv/S/84/810/592856/Black/image1xl.jpg

Najbolj se mi dopade tazadnja od Tommy Hilfigerja za 110, znižana iz 185 :D :razz: :twisted:
Ampak sem si rekla, da ne grem prek 80€. Tiste ure od festine dobim za okrog 80€, kr sm zvohala eno outlet urarno. Po drugi stani študiram, da bo to darilo in za roj. dan in za diplomo, tk da si zaluži mal več...samo 110€ se mi vseeno zdi veliko. Vem pa, da si uro ful želi.
Hkrati pa vem, da mu dnar zdaj krvavo prav prišel. JOoooJ, kaj naj naredim??? :? :)
Al naj mu kr kopalni plašč za 40€ dam in bo mir? Sama ne vem. Uf. Zdaj pa prosim, za kak objektivn nasvet, kr kot vidite, sm čist AAaaaAAAaa!
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 01. Jun. 2009 15:25

Jaz mu denarja verjetno ne bi dajala, sploh ker si uro tudi ful želi.
In izbrala bi tisto za 110 evrov (če bi se spoznala na ure, tako se v bistvu zanesem samo na tvoje mnenje, da je ta najboljša :) ). Razlika v ceni se mi ne zdi tako bistvena, pa ure ne kupuješ ravno vsakih nekaj mesecev.
Uporabniški avatar
Annette
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 2. 2005
Kraj: povsod po malo ;)

Neprebrana objavaNapisal/-a Annette » 01. Jun. 2009 16:35

vzem tazadno. prva festina ma res slabo prevleko iz titana po pasu (tist kar je mat) in se sčasoma ogluli in zgleda supergrdo, druga festina ma pa obupn pašček in rožla in ropota ko ciganski voz. poleg tega pa sta oba modela stara že okol 3 leta in bi zdej dobila že full lepše verzije. tko da vzem tazadno, pozanimi se v urarni, če se da extra pas naročit (ker kavčuk je treba na par let menjat) in najboljš je (vsaj po mojih izkušnjah), da ga kr takoj naročiš, ker boš najverjetneje itak čakala par mescev na dobavo. :)
i love that thing you do with your tongue.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 01. Jun. 2009 16:50

Hvala za mnenji. Meni se zadnja najbolj dopade, ker je taka ekstravagantna, hkrati pa še vedno dovolj masivna.
Na festino sem navalila itak sam zarad tega, ker je zgodba taka: moj je mel že prej eno tako Festino, ki jo je dobil za roj.dan, ampak jo je pijan nekje zgubil ( :megacool: ). In ful ful obžaluje tisto uro. Tako da vem, da če vzamem takšno, zgrešila sigurno ne bom.
Hkrati pa ga poznam in vem, da k njegovemu stilu full paše tazadnja ura. Ker je bolj takega usnjenega videza, robustna. In tudi dopade se mi, ker se podzavestno večno trudim, da delam vse obratno od njegove družine, od katere je prejšnjo uro dobil :razz:

Muči me, ker si ponavadi podarjama bolj praktična in skromna darilca. In se bojim, da bo on, njegovi in moji starši rahlo presenečeni. Mislim, moji še ok, mi je še mami posodla, ker še nisem dobla nakazanega denarja, ampak njegovi bi pa po mojem mal čukasto gledali, ker mu oni ne bojo nič dali, kolikor vem.
Zadnjič spremenil positive vibration, dne 08. Jul. 2009 13:05, skupaj popravljeno 1 krat.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
petja1984
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a petja1984 » 01. Jun. 2009 20:01

jaz in moji kolegi smo drugemu kolegu, ko je diplomiral kupili šparovček/hranilnik v obliki pujska :D .poceni, iznajdljivo in duhovito. pač sedaj ko je diplomiral more začet šparat :D :D
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 02. Jun. 2009 10:43

positive vibration napisal/-a:Hvala za mnenji. Meni se zadnja najbolj dopade, ker je taka ekstravagantna, hkrati pa še vedno dovolj masivna.
Na festino sem navalila itak sam zarad tega, ker je zgodba taka: moj je mel že prej eno tako Festino, ki jo je dobil za 18 roj.dan, ampak jo je pijan nekje zgubil ( :megacool: ). In ful ful obžaluje tisto uro. Tako da vem, da če vzamem takšno, zgrešila sigurno ne bom.
Hkrati pa ga poznam in vem, da k njegovemu stilu full paše tazadnja ura. Ker je bolj takega usnjenega videza, robustna. In tudi dopade se mi, ker se podzavestno večno trudim, da delam vse obratno od njegove družine, od katere je prejšnjo uro dobil :razz:

Muči me, ker si ponavadi podarjama bolj praktična in skromna darilca. In se bojim, da bo on, njegovi in moji starši rahlo presenečeni. Mislim, moji še ok, mi je še mami posodla, ker še nisem dobla nakazanega denarja, ampak njegovi bi pa po mojem mal čukasto gledali, ker mu oni ne bojo nič dali, kolikor jaz vem.

ps. v mb v city-ju imaš slowatch outlet. imajo tudi th ure, ampak nisem prepričana, da to ko bi ti hotela tudi.
ženske vem da stanejo manj ko 100€. za moške pa nisem prepričana.
V_Rose_V
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a V_Rose_V » 02. Jun. 2009 11:19

včeraj sem vidla v hiši daril eno svetovno finto-wannabe diploma oz priznanje za diplomo-tak malo hecno napisana, pa na ful lepem papirju, pa tak se zrola skupaj :D ti samo ime pa priimek vpišeš notr. menije ful dobra :D
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 02. Jun. 2009 12:16

gaby_ napisal/-a:ps. v mb v city-ju imaš slowatch outlet. imajo tudi th ure, ampak nisem prepričana, da to ko bi ti hotela tudi.
ženske vem da stanejo manj ko 100€. za moške pa nisem prepričana.

Ja, saj tam sem bla :D Od tam je una, Tommy.
Sam tam nimajo Festine, to sm nekje drugje ujagala, ko mi dajo še 10% gotovinski popust.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
Uporabniški avatar
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a nikaragua » 02. Jun. 2009 13:23

^^jez bi tut na tvojem mestu kupla tazadno uro ker je res neki posebnga in si bo to res zapomnu za ceu lajf! 30€ gor dol ce mene prasas sploh pa za uro!

drgac pa jez ce ne druzga festine ze zarad tega nebi kupla ker definitivno nebo z njo tok zadovoln k je biu z uno taprvo k jo je zgubu pa se dariu ga bo spominju na uno tastaro. mislm da je velik bols presekat pa kupt neki drugacnga .. odlocitev je pa tvoja.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 02. Jun. 2009 14:27

jullia_ napisal/-a:Zakaj vas pa ene tako moti obdarovanje ob diplomi?

Verjetno njega (miteqa, op.p. :D) moti zato, ker sam ni nič dobil za diplomo (če jo je že naredil) in pol s(m)o po njegovem ženske tuki materialistke, kr eni ta dogodek ne jemljejo kot navaden zaključek letnika oz. šolanja. :wink: Eni tud po maturi neki dobijo, ampak tist sam od staršev bi rekla... Drgač se pa jst ne spomnim dost dobr kaj je dobla moja sestra ko je diplomirala (je že neki let od tega), se mi pa zdi, da uro od D&G (ampak tako res preprosto z usnjenim tankim paskom in ne kakšne svetleče) pa neki malenkosti. To je dobla od staršev, drgač od kolegov pa mislm da nč, kr se niso obdaroval. :wink:
Uporabniški avatar
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a nikaragua » 02. Jun. 2009 14:42

^^ja moja sestra bo tut diplomirala v roku 5 mescou in resnicno upam da bom mela tok viska kesa da ji kupm eno lepo darilo :D definitivno bo pa ura ali pa neki od nakita, če pac nebom neki dlih pr dnarju.

drgac pa jez mislm da za maturo je kr neki da dobis darilo... dejansko za diplomo se mors pa ti ze kr ornk potrudt pa bit pridn pa velik časa reskerat zato in mislm da si zasluzs vsaj od druzine da ti neki podari. drgac pa v nasih krogih je neki normalno da tist k diplomira da dobi avto al pa kej podobnga pac od staršev.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 02. Jun. 2009 15:04

nikaragua napisal/-a:^^jez bi tut na tvojem mestu kupla tazadno uro ker je res neki posebnga in si bo to res zapomnu za ceu lajf! 30€ gor dol ce mene prasas sploh pa za uro!

drgac pa jez ce ne druzga festine ze zarad tega nebi kupla ker definitivno nebo z njo tok zadovoln k je biu z uno taprvo k jo je zgubu pa se dariu ga bo spominju na uno tastaro. mislm da je velik bols presekat pa kupt neki drugacnga .. odlocitev je pa tvoja.

Hvala ti za to :)
Meni se zdi to normalno, če si lahko vsako leto za roj.dan podarjamo, ko nisi s prstom mignil za to, da imaš rojstni dan (po mojem bi itak mogli za roj.dneve staršem dajat darila), si ga za diplomo, ki je ponavadi samo enkrat v življenju, prekleto zasluži.
Moji sestrici sta obe od staršev dobili lepa darila, eni so dali avto, za drugo se pa ne spomnim (sem bla še premajhna), ampak tudi mislim, da je tarkat dobila mamin avto, mami pa si je drugega kupla, kr ga je itak rabla.

Sam njegovi pa ne vem, če mu bojo kaj dali. Kolk sm opazla, ne bo dobo nič, zato sm se odločla, da mu dam darilo, ko boma na samem, da ne bo komu nelagodno.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov