darilo za diplomo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
mash@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
po moje kakšno pametno in uporabno darilo. men se zdi na primer ful dobr instant internet, to je tist k če ma laptopa se potem lahko kjerkoli na net priklopi, pa še zapakiranje v takih seksi luštnih pločevinkah.
- gladiola
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 8. 2007
Odvisno iz česa je diploma.
Moja soseda je kupila sinu poslovni kovček.
Mislim, da je tut neki vgravirala, nism pa sigurna.
V službi mu sedaj prav pride in ga ima vsak dan ob sebi.
Mislm, da je treba upoštevat tut mal bodočo profesijo.
Moje skromno mnenje.
Upam, da je bil z darilom zadovoljen, če sem prepozna
Sicer je pa tko, podarjenmu konju se.................
Moja soseda je kupila sinu poslovni kovček.
Mislim, da je tut neki vgravirala, nism pa sigurna.
V službi mu sedaj prav pride in ga ima vsak dan ob sebi.
Mislm, da je treba upoštevat tut mal bodočo profesijo.
Moje skromno mnenje.
Upam, da je bil z darilom zadovoljen, če sem prepozna
Sicer je pa tko, podarjenmu konju se.................
-
čbela - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 7. 2006
ima kdo kakšno idejo, kaj podariti sošolki iz faksa ob diplomiranju? rada bi ji podarila nekaj za spomin, odpadejo masaže, poleti z balonom, ... torej nekaj kar ji ostane.
tema ne spada pod moške teme, vendar sem samo ta naslov našla pod to temo.
tema ne spada pod moške teme, vendar sem samo ta naslov našla pod to temo.
-
miteq - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 11. 2004
Pa v katerem filmu ste to pobrale, da se za diplomiranje kupuje darila? Jebenti materialistke.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
-
*skokica* - Debatorica
- Na forumu od: 1. 4. 2008
^Kakor imam jaz v spominu, so se ljudje okrog mene za diplomo vedno obdarovali. Od prijateljev so dobili malenkost, od staršev pa ponavadi nekaj več. Od tod tudi meni ideja, da Mojemu nekaj poklonim. Seveda pa mu ne bi nikoli podarila kaj neuporabnega, zato se mi zdi še najlepše, da skupaj nekam greva (ker sem konec koncev ful pomagala pri diplomi )
-
miteq - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 11. 2004
Vašim fantom za diplomsko darilo raje priskrbite službo. Tega bodo še pomoje najbolj veseli.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Zakaj vas pa ene tako moti obdarovanje ob diplomi? Meni se to zdi čisto lepa gesta. Človek veliko dela vloži v faks in, kot ga zaključi, se na to spomniš, mu čestitaš in nekaj pokloniš. Zakaj bi bilo to kaj bolj materialistično kot obdarovanje ob rojstnem dnevu, novoletna darila...?
Sicer je res, da se meni večina daril, naštetih v tej temi, zdi čisto predragih, ampak to je potem že stvar osebne presoje in finančnih zmožnosti posameznika.
Sicer je res, da se meni večina daril, naštetih v tej temi, zdi čisto predragih, ampak to je potem že stvar osebne presoje in finančnih zmožnosti posameznika.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov