darilo za diplomo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Men ije ideja počitnic tudi bolj všeč, če ti finance seveda dopuščajo. Sicer pa vsaj kakšen vikend nekje drugje.
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
lejla86 je dala tabol idejo.
ja jaz bi ga tud rečmo v tujino pelala. al pa rečmo če maš keš v gardaland za ceu vikend. al pa na kakšen romantičen plac pol mu daš pa kakšen mejhn srčkan daril.
ja mene tud zanima kako bo to se spelal oz kako boš spelala poročaj
ja jaz bi ga tud rečmo v tujino pelala. al pa rečmo če maš keš v gardaland za ceu vikend. al pa na kakšen romantičen plac pol mu daš pa kakšen mejhn srčkan daril.
ja mene tud zanima kako bo to se spelal oz kako boš spelala poročaj
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
-
keri - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 5. 2005
Ma na uro sem tudi jaz pomislila, sam je ful izbirčen in si mu ne upam kar nekaj po svojem okusu kupit. Bi rada da mu je res všeč....in zato tudi kaka zapestnica, ki jo nosi včasih odpade.
Mi je pa ideja z izletom ful všeč. Zdaj se sam ne morem odločit al naj ga peljem na morje (neki je še pred poletjem razlagal, da bi šla skupaj s katamaranom na kak enodnevni izlet na kak hrvaški otok) al naj ga raje peljem kam v gore...(ful rad ima gore in se že celo poletje odpravljava na Triglav pa nama nekako ne rata). Dobro, na Triglav ga glih ne bi peljala, bi ga pa na kaka Krnska jezera....mi je prijateljica enkrat razlagala, da kako je tam ful lepo....tako da .....hmmmm, bom še mal razmislila....
Bom poročala kako je šlo...Upam da bo o.k.
Hvala punce.
Mi je pa ideja z izletom ful všeč. Zdaj se sam ne morem odločit al naj ga peljem na morje (neki je še pred poletjem razlagal, da bi šla skupaj s katamaranom na kak enodnevni izlet na kak hrvaški otok) al naj ga raje peljem kam v gore...(ful rad ima gore in se že celo poletje odpravljava na Triglav pa nama nekako ne rata). Dobro, na Triglav ga glih ne bi peljala, bi ga pa na kaka Krnska jezera....mi je prijateljica enkrat razlagala, da kako je tam ful lepo....tako da .....hmmmm, bom še mal razmislila....
Bom poročala kako je šlo...Upam da bo o.k.
Hvala punce.
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
To je podobno kot kaj kupiti fantu za rojstni dan. Ponavadi punca sama pozna najbolje svojga fanta, ne pa mi tukaj na forumu. Vsak ima svoj okus in vsak najbrž kaj rabi.
Sicer se mi zdi ta z izletom super ideja, samo jaz bi zraven še nekaj kupila in podarila, da bi imel to za zmeraj. Ob takih stvareh kot je diplomiranje je nekje v navadi da se kupuje nakit, ure, ipd. Če že ima uro, je ne rabi itd. Ti ga najbolje poznaš in ti najbolj veš kaj mu je všeč.
Sicer se mi zdi ta z izletom super ideja, samo jaz bi zraven še nekaj kupila in podarila, da bi imel to za zmeraj. Ob takih stvareh kot je diplomiranje je nekje v navadi da se kupuje nakit, ure, ipd. Če že ima uro, je ne rabi itd. Ti ga najbolje poznaš in ti najbolj veš kaj mu je všeč.
-
keri - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 5. 2005
ma idej za rojstni dan mi glih ne manjka, sam darilo za diplomo je pa vseeno nekaj drugega kot za rojstni dan. Kakor vem, se za diplomo podarja bolj nakit, kake ure....sam sej pravim, ful je izbirčen in če mu bom kdaj podarila kak nakit, si ga bo definitivno izbral sam, ker bi res rada da to potem nosi.... in ker torej nakit al pa ura odpade, me je zanimalo kaj še se podari za diplomo.Zdaj da bi ga pa peljala v zlatarno pa naj si kaj izbere pa mi glih ni ozr. nisva še tako dolgo skupaj, da bi prakticirala tak način....želim, da je darilo presenečenje.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov