darilo za diplomo

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav
Miss_M
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Miss_M »

Hej,

Ko je diplomirala nasa kolegica, in se ni dobila diplome, pač pa samo en list na katerm je to pisal (podalitev je bla kasnje) in ker se je čez tist lih zelo pritoževala kokk je grd..smo ji naredili kar pravo diplomo (mal ustvarjalnosti, trši list), obrnili smo celo Lj da ib dobili od "me to you" medvedka z diplomco in tisto kapco (sam zal je biu lih čas decembra, tko da tega niso prodajal), mislm da smo dal tud v okvir sliko v času diplome oz prejetja "tistga lista"..

skratka bla je ful vesela na tako izvirnim darilom :)
Miss_M
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Miss_M »

aia pa se to sm pozabla povedat, da smo ji zravn dal se tisto črno kapco ko jo majo v ameriki :)
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

SWEETprinces napisal/-a:jst sm hotla mojmu kupit me to you medvedka z diplomico v rokah...sam jo ze tok casa vlece da mi pliski sploh ne potegnejo vec :?

Jaz sem takega dobila od prijateljice. :)
***str@wberry***
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a ***str@wberry*** »

Živjo!!!
Jst bi pa tud rabla nasvet za darilo. En kolega se bo preselil, pa ne vem kdaj se bomo sploh vidli spet, pa bi mu rada dala neko malenkost za spominček.
Pa sm popolnoma brez idej :?
Ma punco drugače, tko da kakšna skupna slika al pa kej odpade, izleti pa to so super, ampak bi rada neki kar mu bo ostalo in ne sam v spominu.
Hvala za nasvete :)
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

Miss_M napisal/-a:aia pa se to sm pozabla povedat, da smo ji zravn dal se tisto črno kapco ko jo majo v ameriki :)

Kje si dobila to črno kapco??? (lahko tudi katera druga odgovori, če ve odgovor).
virginiaNOmore
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a virginiaNOmore »

Kaj pa naj jaz svojmu za njegov doktorat? :roll: Sploh nism vedla, da je treba kaka darila kupovat za narejeno diplomo ali doktorat :roll: Hvala, da vem. Če ne bi prebrala te teme, bi izpadla totalna budala.
Ko boš prišla na Bled, boš moja punčka spet. Za naju ves bo svet kot češnjev cvet.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^Joj no...pa ne bi bila zarad tega budala :) Pač nisi vedla... ampak kot sem od ostalih slišala se večina kar podarjajo darila za take priložnosti...
kalanhoja
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kalanhoja »

Pri nas nimamo v navadi, da se kaj kupuje, če kdo diplomira. Ponavadi gremo nekam ven na kosilo in to je to.
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a gaby_ »

a se da darilo na dan ko diplomira (ima zagovor) ali takrat ko je podelitev?

drugače je moja sestra ravno danes diplomirala (podelitev bo mela pa nekje decembra) in sem ji kupila eno prekrasno verižico swarovski. sem ji hotela še m2u medvedka z diplomco, pa so povsod v mb zmanjkali :?
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^Jaz mislim svojemu dati darilo takrat ko bo diplomiral oz. imel zagovor. Ker itak tista podelitev je samo neka formalnost, da se dobi tist papir še, sm itak do tistega naziva pa prideš tisti dan, ko imaš zagovor.
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nivea9 »

Jaz sem diplomirala pa nisem nič dobila :(
Ne pa saj ne mislim, da bi mi moral kdo kaj kupovat, se samo hecam.
Dobila pa sem nekaj ustnih čestitk.
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

jest sm dobila eno rožo in hvalabogu da moji niso pretiravali z nekimi blaznimi darili. drugače sem mnenja,da so velika darila za diplomo brezveze, nekateri res dobijo avtomobile in podobno, ampak men se to zdi tu mač. no ja, kakor komu paše, ampak jaz sem mojim rekla,da nočen nič velikega,ker bodimo realni, tud diploma ni zdej nek življenjski dosežek
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Postojna

Neprebrana objava Napisal/-a cvetkaaa »

Jaz tud ne maram velikih daril. To mi je brez veze. Spodobi se, da potem tudi sam kupiš tej osebi darilo v približno enaki vrednosti.
Na koncu pa eden drugemu kupujejo precej vredna darila in se veliko denarja zapravi v prazno. Bolje manjša darila, razliko pa človek porabi sam, ker sam najbolj ve kaj si želi in kaj rabi.
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ana27 »

Imam predlog :) oziroma prepisala ga bom iz druge teme :D
Kot darilo za diplomo lahko kupite stanovanje. Kaj vse nekateri starši obljubijo otroku, da ga prisilijo v študij. In potem oni kako so samostojni, kako delajo v času študija in sami skrbijo zase.
Uporabniški avatar
*zverinica*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *zverinica* »

ah, lepa slovenska nevoščljivost :wink:
Odgovori