darilo in čestitka
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
PeggySue* - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 11. 2006
- Kraj: Gorenjska
Nevem sicer,a pri takih obletnicah velja podariti kako posebno darilo?
Sicer pa kak gospodinjski aparat-mikrovalovko,salamoreznico....?
Kaj pa kak enodnevni izlet?Recimo izlet na Sočo,pa spust z raftingom,Gardaland,skratka kako adrenalinsko doživetje za en dan?
Sicer pa kak gospodinjski aparat-mikrovalovko,salamoreznico....?
Kaj pa kak enodnevni izlet?Recimo izlet na Sočo,pa spust z raftingom,Gardaland,skratka kako adrenalinsko doživetje za en dan?
-
miau - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 8. 2008
S fantom greva na fantovščino&dekliščino od njegovga bivšega sošolca in punce. Rada bi odnesla eno manjšo pozornost pa nimava pojma kaj. Kaj se sploh odnese na tako zadevo? Pa da ni strogo resna. Prosim pomagajte
Sem poiskala, če obstaja kakšna taka tema in nisem našla.
Sem poiskala, če obstaja kakšna taka tema in nisem našla.
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
Nisem našla nobene druge pametne teme, kam bi lahko to napisala..
S fantom boma počasi imela 1leto, odkar sva skupaj in ne vem kaj mu kupit.. Gledala sem tiste m&m bombončke, na katere lahko dodaš napis kakšen hočeš (seveda to ne bi bilo glavno darilo), ampak jih v Sloveniji ne gre dobit.. me pa zanima če še ima katera kakšno drugo idejo za čimbolj unikatno darilo? ali pa kaj je pač najbolj primerno, zanimivo?
S fantom boma počasi imela 1leto, odkar sva skupaj in ne vem kaj mu kupit.. Gledala sem tiste m&m bombončke, na katere lahko dodaš napis kakšen hočeš (seveda to ne bi bilo glavno darilo), ampak jih v Sloveniji ne gre dobit.. me pa zanima če še ima katera kakšno drugo idejo za čimbolj unikatno darilo? ali pa kaj je pač najbolj primerno, zanimivo?
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
pompomGirl- kaj pa če bi jima kupila kakšne karte za gledališče/koncert/tekmo/gokart-nekaj kar ju pač zanima,vzelo pa jima bo samo par uric,če sta tko zasedena.al pa kakšen enodnevni izlet
red*cherry-tud ti lahko kolegu kupiš kakšno karto za tekmo/koncert če ga kaj takega zanima.al pa se z ostalimi kolegi zmenite,da mu kupite kaj skupaj pa je lahko nekaj dražjega (npr.iPod...)
Tmarra*-če iščeš eno malenkost lahko podariš fantu lectovo srce
red*cherry-tud ti lahko kolegu kupiš kakšno karto za tekmo/koncert če ga kaj takega zanima.al pa se z ostalimi kolegi zmenite,da mu kupite kaj skupaj pa je lahko nekaj dražjega (npr.iPod...)
Tmarra*-če iščeš eno malenkost lahko podariš fantu lectovo srce
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
Lectovo srce je res dobra ideja, bi pa potem še rabla kaj za zraven.. mogoče kako romantično kopel za dva, ali pa karto za toplice ali pa nekaj takšnega bolj ne morem se za nič prav odločit..
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
mateja79 napisal/-a:Jaz pa moram kupit darilo za poroko. Poroči se prijateljica in sem v dilemi kaj in za koliko. Ima kdo kakšno izkušnjo s tem in predlog?
v 99% se daruje denar...
midva ponavadi podarjava denar in sliko, ki jo nariše moja mati.
- mateja79
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 9. 2009
Baje je ona izrecno naročila, da noče prejemati denarja, ker to zanjo ni izvirno darilo. Kar je men bedna izjava, še bolj bedna pa mi je od tistih, ki izrecno naročijo, da hočejo denar. To ti je prav vsiljeno darilo. Jaz sem prej imela v mislih bon za potovanje, sedaj pa ne vem. A bo ona to smatrala kot denar ali ne?
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
nej se svatje zmenijo, da bo vsakdo prinesel enak komplet loncev, pa bo videla izvirnost darila...
če bi bila izvirna in imaš kakšno njuno skupno fotografijo, bi lahko nekomu dala narisat njun portret ter uokvirit...tole bi bilo zelo izvirno...
bon za potovanje je v redu, ja, ne bi ga smatral kot denar...
če bi bila izvirna in imaš kakšno njuno skupno fotografijo, bi lahko nekomu dala narisat njun portret ter uokvirit...tole bi bilo zelo izvirno...
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Jochie napisal/-a:če bi bila izvirna in imaš kakšno njuno skupno fotografijo, bi lahko nekomu dala narisat njun portret ter uokvirit...tole bi bilo zelo izvirno...
To s portretom je pa meni tako grozno...posebej ker vidim ogromno portretov, na katerih si par sploh ni podoben ali pa ima npr par kako stanovanje, v katerega jima te stvari pač ne pašejo.
Potovanje pa se res super sliši
The world is as you are.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
emanuela napisal/-a:
To s portretom je pa meni tako grozno...posebej ker vidim ogromno portretov, na katerih si par sploh ni podoben ali pa ima npr par kako stanovanje, v katerega jima te stvari pač ne pašejo.
Jap. Sploh pa mi je že ta koncept "mejva svojo ogromno sliko na steni v dnevni sobi" grozen.
It was forever..but it didnt last long..
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Jaz se ob teh portretih vedno spomnim na uno epizodo King of Queens ko dobita un portret, pa ma Carrie fuuul debelo roko, Doug pa ful zajklaste zobe, če se ne motim.... In potem uredita fake robbery kao, da bi se znebila slike. Res hočete da se vam to zgodi, ko date tako darilo?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov