Darila za miklavža
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
Ma ja no, to jst vidm na primeru mojga bratranca, k je bil edini mali v družini in od nekdaj dobival vse, kar si je zaželel in še več... Če si mu prnesu karkol, je reku "to že mam". Mobitel in računalnik ma od šestega leta, knjigic še odprl ni, zato pa zdej pr skor 12 letih ne zna še gladko brat in je tko, tak mali debilček Ne, resno. Edini point v lajfu mu je Need for speed al neki, obnaša se pa kot nek 6-letnik. Če že kupš igračo, kupš neki interaktivnega in poučnega, barbike že sorodniki prnašajo.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
^^O hudo no!
Drugače pa pri nas doma smo s sestro vedno dobivale darila za Miklavža in Božička. Ssdaj, ko smo 'malo večje' pa dobivamo samo še od Miklavža, pa ponavadi ta malo bogatejše darilo prinese No sej se ravno ne pritožujem, ker imam itak konec decembra rojstni dan, tako da darila zagotovo dobim še
Drugače se pa s fantom obdarujeva za Miklavža, pa še razmišljam kaj bi naročila letos zanjga
Drugače pa pri nas doma smo s sestro vedno dobivale darila za Miklavža in Božička. Ssdaj, ko smo 'malo večje' pa dobivamo samo še od Miklavža, pa ponavadi ta malo bogatejše darilo prinese No sej se ravno ne pritožujem, ker imam itak konec decembra rojstni dan, tako da darila zagotovo dobim še
Drugače se pa s fantom obdarujeva za Miklavža, pa še razmišljam kaj bi naročila letos zanjga
- Me.Myself.and.MY.EGO
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 5. 2009
- Kraj: Mars
meni božiček, miklavž in dedek mraz tut če bi obstajal nebi vsi skupaj mogli izpolnit mojih želj
a jst pa nč ne dobim če pokažem da sem vesel?
a jst pa nč ne dobim če pokažem da sem vesel?
-
lesnik - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 6. 2007
Ko sem bila v 4.razredu smo imeli domačo nalogo da prinesemo v šolo najbolj zanimivo družinsko sliko.Mami in očetu nisem nič omenila.Sama sem poiskala slike in pod slikami so bila moja pisma ki sem jih pisala miklavžu,tako sem bila razočarana.Mami in očetu nisem nič omenila,da vem ker sem se bala da ne bom nič već dobila.Sama mi pa tudi nikoli nista povedala.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov