Darila za miklavža
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
sarchika09 - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 4. 2009
mojcaf napisal/-a: Puzle že ima. Na TV-ju je videl podoben avto in mu je bil zelo všeč, ker se vozi po steni in stropu.
Puzzle mu nočeš kupit, ker kao enega že ima...avta pa še nima nobenega?
Sicer se pa tud js strinjam z ostalimi uporabnicami, kupi mu kaj miselnega. Pa če ima npr. puzzle s 50 deli, mu kupi takšnega s 100 deli in kakšnim zanimivim motivom. Pa takšne igre so po mojem mnenju tud krasna priložnost za druženje starš-otrok.
Zadnjič spremenil sarchika09, dne 24. Nov. 2009 16:52, skupaj popravljeno 1 krat.
- Me.Myself.and.MY.EGO
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 5. 2009
- Kraj: Mars
MIKLAVŽ NE OBSTAJA...BOŽIČEK TUT NE
-
No, zdej si nam pa veselje do praznikov pokvaril!
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Mah, js sm v 4. razredu vse sošolce prepričevala da Miklavž obstaja se skor stepla z tistimi, ki so rekli, da ne obstaja
Pol sem pa našla doma darila, sm bla pa čist razočarana
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- kinna
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 5. 2009
dragi božiček!
želim si, da dragemu EGU dokažeš da obstajaš... nastavi mu darilo pod jelkico...
hvala... tvoja ****
p.s:pri meni dobiš tudi mleko in piškote, če boš razveseliv EGA...
-------------
meni pa se zdi, da ma ta božiček pri otrocih tak poseben vpliv... name vem da je meu posebenga, kr sm si vedno želela predstavlat, od kje božičku touk denarja in podobno... je biv čar v tem, ko smo prišli iskat darila...
drugače pa mojcaf prosim naredi koristno z dobrim... kupi mu karkoli poučnega... otrok bo darila vseeno veseu... in zanj bo dobro, če že vklopi sedaj možgančke...
želim si, da dragemu EGU dokažeš da obstajaš... nastavi mu darilo pod jelkico...
hvala... tvoja ****
p.s:pri meni dobiš tudi mleko in piškote, če boš razveseliv EGA...
-------------
meni pa se zdi, da ma ta božiček pri otrocih tak poseben vpliv... name vem da je meu posebenga, kr sm si vedno želela predstavlat, od kje božičku touk denarja in podobno... je biv čar v tem, ko smo prišli iskat darila...
drugače pa mojcaf prosim naredi koristno z dobrim... kupi mu karkoli poučnega... otrok bo darila vseeno veseu... in zanj bo dobro, če že vklopi sedaj možgančke...
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
^^ hehe.
Jaz sem v petem govorila sosolcem da kaj mi lazejo da Bozicek ne obstaja
Drugace pa na temo. Za Miklavza se (po mojem) podarja malenkosti, je pa res, da eni praznujejo le Miklavza. Jaz praznujem Miklavza in Bozicka, Dedka Mraza pa eventuelno
Kaj pa boste kej podarile?? Jaz bom podarila le fantu (sestra je ze dobila svoje) kak ogromen 5 pack Tofefee in se kej zraven, pa ne vem kaj. Kak predlog??
Aja, a obstaja kje tema o bozicno-novoletnih darilih?
Jaz sem v petem govorila sosolcem da kaj mi lazejo da Bozicek ne obstaja
Drugace pa na temo. Za Miklavza se (po mojem) podarja malenkosti, je pa res, da eni praznujejo le Miklavza. Jaz praznujem Miklavza in Bozicka, Dedka Mraza pa eventuelno
Kaj pa boste kej podarile?? Jaz bom podarila le fantu (sestra je ze dobila svoje) kak ogromen 5 pack Tofefee in se kej zraven, pa ne vem kaj. Kak predlog??
Aja, a obstaja kje tema o bozicno-novoletnih darilih?
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Aja, pa mislim da idealne darilne paketke za Miklavza ima Kinder e Ferrero Natale
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Doma smo vedno praznovali le Miklavža. Najboljše darilo: v 5. razredu ang-slo slovar čisto navdušena. Drugače pa vedno dobivala malenkosti ali stvari, ki sem jih res rabila.
Sedaj za Miklavža obdarujemo le bratrančka in sestrično- in sicer za bratranca eno knjigico o kakšni zanimivi temi (še razmišljam o temi), za sestrično pa kak delovni zvezek.
Se pa doma nikoli ne obdarujemo. Pri fantu pa se zadnji 2 leti in me je kar groza tega, kaj kupiti. Ne maram kupovanja daril, res ne (razen za fanta no ).
Za ostale njihove člane bova skupaj izbrala kej, zanj pa še razmišljam med naročnino na National Geografic, kakšno plačano karto za v Londonu, kakšen pulover Esprit, pa bi se še kaj našlo.
Sedaj za Miklavža obdarujemo le bratrančka in sestrično- in sicer za bratranca eno knjigico o kakšni zanimivi temi (še razmišljam o temi), za sestrično pa kak delovni zvezek.
Se pa doma nikoli ne obdarujemo. Pri fantu pa se zadnji 2 leti in me je kar groza tega, kaj kupiti. Ne maram kupovanja daril, res ne (razen za fanta no ).
Za ostale njihove člane bova skupaj izbrala kej, zanj pa še razmišljam med naročnino na National Geografic, kakšno plačano karto za v Londonu, kakšen pulover Esprit, pa bi se še kaj našlo.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
*mala* napisal/-a:Mah, js sm v 4. razredu vse sošolce prepričevala da Miklavž obstaja se skor stepla z tistimi, ki so rekli, da ne obstaja
huda!
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Pri nas je Miklavž vedno nosil malenkosti oz. kakšne piškote, suho sadje, mogoče čokolado pa kakšne štumfe al pa žabe (če je Miklavž vedu da jih rabim)
Tko, da men se zdi to lušna tradicija in jaz jo zdj k sm že "velika" pa na svojem ohranjam tko, da za Miklavža na čaj pa kakšne piškote povabim družino.
Tko, da men se zdi to lušna tradicija in jaz jo zdj k sm že "velika" pa na svojem ohranjam tko, da za Miklavža na čaj pa kakšne piškote povabim družino.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Ne spomnim se več, kdaj sem skapirala, da Miklavž ni čisto pravi...ampak vem pa, da za parklje sem pa še zelo zelo dolgo verjela, da so pravi Oziroma zelo dolgo sem se jih bala. Še zdaj mi ni preveč prijetno, če so kakšni zelo strašni
Za miklavža bom podarila...dragemu copate, ostalim članom družine pa suho sadje in pomaranče. Čista klasika.
Za miklavža bom podarila...dragemu copate, ostalim članom družine pa suho sadje in pomaranče. Čista klasika.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
Js se pa spomnem, da sem si sama nekako prišla gor, da Miklavž, Božiček, Dedek mraz ne obstajajo...mi je blo vedno sumljivo, kak je moje pismo v parih minutah prispelo na S pol No, potem sem se pa en večer, ko sva bla z bratom sama doma, spravla brskat po spalnici od atija in mame in našla zavita darila...tak sem se jokala, pa še kr nisem hotla vrjet, da dejansko ne obstajajo
No, glede darila za Miklavža-neka malenkost (sladkarije itd), ni treba pretiravat.
No, glede darila za Miklavža-neka malenkost (sladkarije itd), ni treba pretiravat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov