Darila za miklavža

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
sarchika09
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 4. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sarchika09 » 24. Nov. 2009 16:33

mojcaf napisal/-a: Puzle že ima. Na TV-ju je videl podoben avto in mu je bil zelo všeč, ker se vozi po steni in stropu.

Puzzle mu nočeš kupit, ker kao enega že ima...avta pa še nima nobenega? :roll:

Sicer se pa tud js strinjam z ostalimi uporabnicami, kupi mu kaj miselnega. Pa če ima npr. puzzle s 50 deli, mu kupi takšnega s 100 deli in kakšnim zanimivim motivom. Pa takšne igre so po mojem mnenju tud krasna priložnost za druženje starš-otrok.
Zadnjič spremenil sarchika09, dne 24. Nov. 2009 16:52, skupaj popravljeno 1 krat.
Me.Myself.and.MY.EGO
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 5. 2009
Kraj: Mars

Neprebrana objavaNapisal/-a Me.Myself.and.MY.EGO » 24. Nov. 2009 16:48

MIKLAVŽ NE OBSTAJA...BOŽIČEK TUT NE :P

:yau: :loldev:
Uporabniški avatar
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 9. 2008
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SWEETprinces » 24. Nov. 2009 16:49

:eek: :eek: :eek: :cry: !
Uporabniški avatar
sarchika09
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a sarchika09 » 24. Nov. 2009 16:50

No, zdej si nam pa veselje do praznikov pokvaril! :twisted:
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 24. Nov. 2009 17:19

:cry: :cry: :cry: lažeš! jst vem da obstajata, mi je mamica rekla! :cry:
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 24. Nov. 2009 17:20

Mah, js sm v 4. razredu vse sošolce prepričevala da Miklavž obstaja :D se skor stepla z tistimi, ki so rekli, da ne obstaja :D

Pol sem pa našla doma darila, sm bla pa čist razočarana :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 24. Nov. 2009 17:23

:rofl:
Let's swim to the moon .....
kinna
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a kinna » 24. Nov. 2009 17:24

dragi božiček!

želim si, da dragemu EGU dokažeš da obstajaš... nastavi mu darilo pod jelkico...

hvala... tvoja ****

p.s:pri meni dobiš tudi mleko in piškote, če boš razveseliv EGA... :P

-------------
meni pa se zdi, da ma ta božiček pri otrocih tak poseben vpliv... name vem da je meu posebenga, kr sm si vedno želela predstavlat, od kje božičku touk denarja in podobno... je biv čar v tem, ko smo prišli iskat darila...

drugače pa mojcaf prosim naredi koristno z dobrim... kupi mu karkoli poučnega... otrok bo darila vseeno veseu... in zanj bo dobro, če že vklopi sedaj možgančke... :wink:
Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 24. Nov. 2009 17:25

^^ hehe.
Jaz sem v petem govorila sosolcem da kaj mi lazejo da Bozicek ne obstaja :D

Drugace pa na temo. Za Miklavza se (po mojem) podarja malenkosti, je pa res, da eni praznujejo le Miklavza. Jaz praznujem Miklavza in Bozicka, Dedka Mraza pa eventuelno :D

Kaj pa boste kej podarile?? Jaz bom podarila le fantu (sestra je ze dobila svoje) kak ogromen 5 pack Tofefee :D in se kej zraven, pa ne vem kaj. Kak predlog??

Aja, a obstaja kje tema o bozicno-novoletnih darilih?
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 24. Nov. 2009 17:26

Aja, pa mislim da idealne darilne paketke za Miklavza ima Kinder e Ferrero Natale
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 24. Nov. 2009 17:31

Doma smo vedno praznovali le Miklavža. Najboljše darilo: v 5. razredu ang-slo slovar :) čisto navdušena. Drugače pa vedno dobivala malenkosti ali stvari, ki sem jih res rabila.

Sedaj za Miklavža obdarujemo le bratrančka in sestrično- in sicer za bratranca eno knjigico o kakšni zanimivi temi (še razmišljam o temi), za sestrično pa kak delovni zvezek.

Se pa doma nikoli ne obdarujemo. Pri fantu pa se zadnji 2 leti in me je kar groza tega, kaj kupiti. Ne maram kupovanja daril, res ne (razen za fanta no :D).
Za ostale njihove člane bova skupaj izbrala kej, zanj pa še razmišljam med naročnino na National Geografic, kakšno plačano karto za v Londonu, kakšen pulover Esprit, pa bi se še kaj našlo.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 9. 2008
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SWEETprinces » 24. Nov. 2009 18:12

*mala* napisal/-a:Mah, js sm v 4. razredu vse sošolce prepričevala da Miklavž obstaja :D se skor stepla z tistimi, ki so rekli, da ne obstaja :D

Pol sem pa našla doma darila, sm bla pa čist razočarana :D

:rofl: huda!
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *QueenBitch* » 24. Nov. 2009 18:31

Pri nas je Miklavž vedno nosil malenkosti oz. kakšne piškote, suho sadje, mogoče čokolado pa kakšne štumfe al pa žabe (če je Miklavž vedu da jih rabim) :D

Tko, da men se zdi to lušna tradicija in jaz jo zdj k sm že "velika" pa na svojem ohranjam tko, da za Miklavža na čaj pa kakšne piškote povabim družino.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 24. Nov. 2009 18:33

Ne spomnim se več, kdaj sem skapirala, da Miklavž ni čisto pravi...ampak vem pa, da za parklje sem pa še zelo zelo dolgo verjela, da so pravi :D Oziroma zelo dolgo sem se jih bala. Še zdaj mi ni preveč prijetno, če so kakšni zelo strašni :grrdev:

Za miklavža bom podarila...dragemu copate, ostalim članom družine pa suho sadje in pomaranče. Čista klasika.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
sarchika09
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a sarchika09 » 24. Nov. 2009 21:12

Js se pa spomnem, da sem si sama nekako prišla gor, da Miklavž, Božiček, Dedek mraz ne obstajajo...mi je blo vedno sumljivo, kak je moje pismo v parih minutah prispelo na S pol :rofl: No, potem sem se pa en večer, ko sva bla z bratom sama doma, spravla brskat po spalnici od atija in mame in našla zavita darila...tak sem se jokala, pa še kr nisem hotla vrjet, da dejansko ne obstajajo :lol:

No, glede darila za Miklavža-neka malenkost (sladkarije itd), ni treba pretiravat.

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov