Cosmomiting v Ljubljani
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 186 prispevkov
• Stran 12 od 13
•
Prejšnja
1 ... 9, 10, 11, 12, 13
Naslednja
-
Sunshine - Cosmo administrator
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: Ljubljana
Hehehe, radovedneži
Ko smo imeli dosti čakanja se je zabava pričela. Bilo je zelo prijetno, klepetalo in smejalo se je veliko, kaj več pa
Za vse, ki so bili na meetingu
Joško, boš kr sam najdu post, kjer si si napovedal ban?
Ko smo imeli dosti čakanja se je zabava pričela. Bilo je zelo prijetno, klepetalo in smejalo se je veliko, kaj več pa
Za vse, ki so bili na meetingu
Joško, boš kr sam najdu post, kjer si si napovedal ban?
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Jochie napisal/-a:Jaz vam sporočam, da mene ne bo...
Včeraj sem bil službeno v Celju, za 60 km sem gor potreboval uro 45, nazaj uro 15 (v normalnih razmerah potrebujem 45-50 minut normalne vožnje), na cesti je bila poledica, itd. itd.
Včeraj je bilo na cestah (še posebej na avtocestah) veliko prometnih nesreč, kolikor sem slišal, je bila avtocesta ljubljana-obrežje tudi zaprta zaradi poledice in pošteno povedano, ne bom tvegal...
upam, da me razumete in da se strinjate z mano.
vsem, ki imate krajšo pot do mitinga in se boste mitinga udeležili, želim, da se boste dobro zabavali in nasmejali!
Daj, daj 14ga sem šla iz LJ v CE ob pol2h (je fajn padalo, ampak se je dalo fajn pelat), nazaj v LJ pa ob 18.30 (poleg vsega še tema) pa sem prispela v manj ko uri
Priznaj, ni se ti dalo.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
renatka, šel sem iz Krškega v Celje...če ne poznaš ceste, ti poleti priporočam en izlet...
bila je poledica, pri hitrosti 30km/h me je zanašalo, bil je tudi sneg na cesti...
resnica pa je tudi ta, da imam prvič avto na zadnji pogon in prvič vozim tak avto po takšnih razmerah in žal še nisem imel priložnosti stestirati njegovo obnašanje na kakšni bolj široki in manj prometni cesti...
ampak ok, imam se za solidnega voznika, je pa na cesti veliko ljudi, ki takšnim razmeram niso kos, zato raje nisem tvegal, da bi kateri priletel vame...
pa drugič...bom morda nekje maja, ko bo lepše vreme, organiziral še en miting, katerega se bom zanesljivo udeležil.
hvala za razumevanje.
bila je poledica, pri hitrosti 30km/h me je zanašalo, bil je tudi sneg na cesti...
resnica pa je tudi ta, da imam prvič avto na zadnji pogon in prvič vozim tak avto po takšnih razmerah in žal še nisem imel priložnosti stestirati njegovo obnašanje na kakšni bolj široki in manj prometni cesti...
ampak ok, imam se za solidnega voznika, je pa na cesti veliko ljudi, ki takšnim razmeram niso kos, zato raje nisem tvegal, da bi kateri priletel vame...
pa drugič...bom morda nekje maja, ko bo lepše vreme, organiziral še en miting, katerega se bom zanesljivo udeležil.
hvala za razumevanje.
Prvi neprebran prispevek • 186 prispevkov
• Stran 12 od 13
•
Prejšnja
1 ... 9, 10, 11, 12, 13
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov