Cosmomiting v Ljubljani
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 186 prispevkov
• Stran 11 od 13
•
Prejšnja
1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Naslednja
- Horus
Ce bom sel ze v torek nazaj v Lj potem pridem. Mogoce sicer z zamudo. Positive vibration, ce nisi totalno iz poti MS-LJ te lahko poberem kje.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
Cosmomiting bo v Ljubljani v torek, 15.12.2009 ob 18.00 uri, zbor je na parkirišču Maksimarketa nasproti parlamenta.
Prijavljeni:
1. Sunshine` - administratorka
2. Jochie
3. Michael
4. Tamala - administratorka
5. emanuela
6. positive vibration - če bo prevoz iz štajerskega konca!
7. Libido - če bo prevoz z obale!
8. floribunda - ni še 100% - odvisno, kdo se poleg parkinsona še prijavi!
9. veronIka - mogoče... (več tipov ne bo, morda še Mahagonij, če bo opazil post...itak pa mi tipi čvekamo na ravni žensk, tako da naliv ne uide... )
10. tor - najbrž pride
11. Mahagonij
12. kajira
13. Seyfullah - mogoče!
14. Zvončica
15. Horus
16. Monique (Horusova boljša polovica)
Prijavljeni:
1. Sunshine` - administratorka
2. Jochie
3. Michael
4. Tamala - administratorka
5. emanuela
6. positive vibration - če bo prevoz iz štajerskega konca!
7. Libido - če bo prevoz z obale!
8. floribunda - ni še 100% - odvisno, kdo se poleg parkinsona še prijavi!
9. veronIka - mogoče... (več tipov ne bo, morda še Mahagonij, če bo opazil post...itak pa mi tipi čvekamo na ravni žensk, tako da naliv ne uide... )
10. tor - najbrž pride
11. Mahagonij
12. kajira
13. Seyfullah - mogoče!
14. Zvončica
15. Horus
16. Monique (Horusova boljša polovica)
-
Jochie - Cosmopsiho
jutri se vidimo!
se še kdo prijavlja?
mimogrede, če bo slučajno kakšen snežni vihar in ceste zasnežene, žal ne bom prišel. tukaj pri nas sicer sneži, sneg se sicer ne prijemlje na cesto, tako da je vse skupaj ok, ampak nihče ne ve, kaj bo jutri.
tako da ne bo kdo rekel, da sem zahinavil, če se zaradi preslabih razmer na cesti ne bom odpravil proti ljubljani...
se še kdo prijavlja?
mimogrede, če bo slučajno kakšen snežni vihar in ceste zasnežene, žal ne bom prišel. tukaj pri nas sicer sneži, sneg se sicer ne prijemlje na cesto, tako da je vse skupaj ok, ampak nihče ne ve, kaj bo jutri.
tako da ne bo kdo rekel, da sem zahinavil, če se zaradi preslabih razmer na cesti ne bom odpravil proti ljubljani...
-
Jochie - Cosmopsiho
Jaz vam sporočam, da mene ne bo...
Včeraj sem bil službeno v Celju, za 60 km sem gor potreboval uro 45, nazaj uro 15 (v normalnih razmerah potrebujem 45-50 minut normalne vožnje), na cesti je bila poledica, itd. itd.
Včeraj je bilo na cestah (še posebej na avtocestah) veliko prometnih nesreč, kolikor sem slišal, je bila avtocesta ljubljana-obrežje tudi zaprta zaradi poledice in pošteno povedano, ne bom tvegal...
upam, da me razumete in da se strinjate z mano.
vsem, ki imate krajšo pot do mitinga in se boste mitinga udeležili, želim, da se boste dobro zabavali in nasmejali!
Včeraj sem bil službeno v Celju, za 60 km sem gor potreboval uro 45, nazaj uro 15 (v normalnih razmerah potrebujem 45-50 minut normalne vožnje), na cesti je bila poledica, itd. itd.
Včeraj je bilo na cestah (še posebej na avtocestah) veliko prometnih nesreč, kolikor sem slišal, je bila avtocesta ljubljana-obrežje tudi zaprta zaradi poledice in pošteno povedano, ne bom tvegal...
upam, da me razumete in da se strinjate z mano.
vsem, ki imate krajšo pot do mitinga in se boste mitinga udeležili, želim, da se boste dobro zabavali in nasmejali!
- Horus
Well, hopefully so vsaj avtoceste zrihtal, ker ce bom relativno isto cajta nucal do Lj, kot je Jochie opisal razmerje, bom lih ju3 tam
*gotta get meself a 4x4 *
*gotta get meself a 4x4 *
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
mene tudi po vsej vrjetnosti ne
pa drugič, ko bo lepše vreme.
pa drugič, ko bo lepše vreme.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Joj, jz sem pa par minut čez 18h šla tam mim, pa sem pozabila pošpegat proti zbirni točki.
Prvi neprebran prispevek • 186 prispevkov
• Stran 11 od 13
•
Prejšnja
1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov