Cosmomiting, 4. oktober 2013 ob 5h v LJ
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
No, dajmo to temo omejit na ljudi, ki bodo na meeting prišli. Debata bo potekala zgolj in samo o meetingu: sem lahko pišete predloge in ostalo, zbrisani pa bodo vsi komentarji tipa "morm samo neki dodat, ker mam mravlje v riti, drgač me pa srečanje ne zanima", ker potem bo samo spet en kup negativizma tu...V izogib takšnim butastim scenarijem, kjer bo meeting propadel že zaradi poprejšnjega kreganja, bodo offtopic komentarji brisani.
Torej, zdaj lahko prosim začnete predlagati že kak datum in na koncu bomo zadevo zoožili!
Torej, zdaj lahko prosim začnete predlagati že kak datum in na koncu bomo zadevo zoožili!
It was forever..but it didnt last long..
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
a 30. 9 popoldan so valda že vsi v LJ, glede na to da je v torek faks?
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
Odvisno, enim se faks ne začne šele pred 10m.. kaj bomo potem rekli kar dan med tednom, ne petek?
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
^To je prvi datum v septembru, ko bi jaz lahko, prej ne (od 20ga..).
Moj fav. termin bi bil 4.10 ali 11.10.
Udeležbo je sicer potrdilo 12 formaškic in forumaškarjev..
Jaz
Flori
Ema
Dioniz
katy
anjeske
mala
saarijarvi
haylee
mastermind
trust
pa še enga sm pozabila.
Edit: ja aaaabbbbby sm pozabla, lol, ne morem vrjet, da ravno njo
Torej, tisti, ki se (ali boste) zapisali, da pridete, prosim na dan s predlogi ali s strinjanji glede podanih datumov! Ko bomo vsi, ki so potrdili, prispevali v lonček..bo datum izbran in kdor pride pride..
Moj fav. termin bi bil 4.10 ali 11.10.
Udeležbo je sicer potrdilo 12 formaškic in forumaškarjev..
Jaz
Flori
Ema
Dioniz
katy
anjeske
mala
saarijarvi
haylee
mastermind
trust
pa še enga sm pozabila.
Edit: ja aaaabbbbby sm pozabla, lol, ne morem vrjet, da ravno njo
Torej, tisti, ki se (ali boste) zapisali, da pridete, prosim na dan s predlogi ali s strinjanji glede podanih datumov! Ko bomo vsi, ki so potrdili, prispevali v lonček..bo datum izbran in kdor pride pride..
-
mastermind - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 2. 2013
- Kraj: London, UK
Jst bi na en lep sončen dan.. Bo treba naštudirat meteorološke napovedi
Meni je vseeno kdaj, v službi si sam določam urnik, tako da ni panike. Sem pa doma načeloma cel september in oktober Edini datumi na katere ziher ne morem so zaenkrat 23.9 in 27.9..
Meni je vseeno kdaj, v službi si sam določam urnik, tako da ni panike. Sem pa doma načeloma cel september in oktober Edini datumi na katere ziher ne morem so zaenkrat 23.9 in 27.9..
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Meni se zdi čisto ok, če hočemo da so še študentje zraven, da je konec septembra ali začetek oktobra. Sej lahko tudi študentje kak dan prej pridejo v Lj, ne rabijo do zadnjega dneva čakat (ali pa mogoče samo jaz tako razmišljam, ker ne zdržim predolgo doma).
-
Anjeske - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 1. 2011
Pri datumih sem še čist frej, edin na sobote v oktobru neb preveč računala, ker se mi zdi da me čaka ena poroka plus ob vikendih dostkrat delam.
Med tednom imam popoldne načeloma vedno čas. Delujem po sistemu Kdor prej pride, prej melje
Med tednom imam popoldne načeloma vedno čas. Delujem po sistemu Kdor prej pride, prej melje
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
Ajde, večina je za konc septembra/začetek oktobra. Študentom na roko in delavcem na roko, izberemo petek, četrtega oktobra?
4.10.2013?
Teden prej preverimo malo napoved in po potrebi prestavimo.
4.10.2013?
Teden prej preverimo malo napoved in po potrebi prestavimo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov