Glede lokacije se strinjam, datumsko bi rekla tam sredina/konec oktobra, ko imamo vsi vse poštimano s faksom, noben ni več na počitnicah in je verjetnost še dokaj fajn vremena
konec oktobra je že malo mrzlo, potemtakem raje sredina, ko pridejo študentje nazaj, pozdravijo vse sošolce, ki jih niso že cela dva meseca videli ipd.
Jaz sem tudi za. In se strinjam, da bi bilo fino v sredini oktobra iz vseh navedenih razlogov, med drugim pa tudi zato, ker se vsaj na nekaterih smereh začenjajo predavanja šele tam nekje okoli 10.10. in mogoče nekaterih še ne bo tu ... obrežje Ljubljanice mi je ljubše kot Tivoli. Pač vsak nekaj prinese za popit/za prigriznit in je ...
Hm ... kaj je pa s tistimi, ki živijo/študirajo v Mariboru? Takih ni malo, če se ne motim ...
Mogoče se pridružim (priznam pa, da odvisno od udeležencev, zaenkrat sm za ).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Zagotovo bo še en meeting organiziran v Mariboru za vse nas iz totega konca. Lahko se pa tud mi iz totega konca zmenimo za skupen prevoz v ljubljano na ljubljanski meeting.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.” ― Ralph Waldo Emerson