Cosmomiting, 4. oktober 2013 ob 5h v LJ
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Ker se je v temi Vprašaj me pojavil povečan interes po spoznavanju forumašev, predlagam, da organiziramo tradicionalni Cosomiting.
Že dolgo se nismo družili v živo in skrajni čas je, da spoznamo koga novega ali počakulamo med starimi znanci.
Na dan z idejami in predlogi o času in kraju!
Že dolgo se nismo družili v živo in skrajni čas je, da spoznamo koga novega ali počakulamo med starimi znanci.
Na dan z idejami in predlogi o času in kraju!
Zadnjič spremenil floribunda, dne 29. Sep. 2013 22:21, skupaj popravljeno 2 krat.
- floribunda
- Cosmopsiho
....če bi blo po moje, bi se dobili v Tivoliju ali na nabrežju Ljubljanice, na en sončen dan, spili kako pivo in rekli kako pametno....
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Hahah, si pa hitra.
Glede lokacije se strinjam, datumsko bi rekla tam sredina/konec oktobra, ko imamo vsi vse poštimano s faksom, noben ni več na počitnicah in je verjetnost še dokaj fajn vremena
Glede lokacije se strinjam, datumsko bi rekla tam sredina/konec oktobra, ko imamo vsi vse poštimano s faksom, noben ni več na počitnicah in je verjetnost še dokaj fajn vremena
It was forever..but it didnt last long..
- floribunda
- Cosmopsiho
konec oktobra je že malo mrzlo, potemtakem raje sredina, ko pridejo študentje nazaj, pozdravijo vse sošolce, ki jih niso že cela dva meseca videli ipd.
še kdo?
nabiramo udeležence in ideje
da ne bova sam js pa evy
še kdo?
nabiramo udeležence in ideje
da ne bova sam js pa evy
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Jaz sem tudi za. In se strinjam, da bi bilo fino v sredini oktobra iz vseh navedenih razlogov, med drugim pa tudi zato, ker se vsaj na nekaterih smereh začenjajo predavanja šele tam nekje okoli 10.10. in mogoče nekaterih še ne bo tu ... obrežje Ljubljanice mi je ljubše kot Tivoli. Pač vsak nekaj prinese za popit/za prigriznit in je ...
Hm ... kaj je pa s tistimi, ki živijo/študirajo v Mariboru? Takih ni malo, če se ne motim ...
Hm ... kaj je pa s tistimi, ki živijo/študirajo v Mariboru? Takih ni malo, če se ne motim ...
- floribunda
- Cosmopsiho
v časih, ko so bili cosmomitingi bolj pogosti, so bili tudi v različnih krajih.
lepo bi bilo, da se tudi štajerci organizirajo
lepo bi bilo, da se tudi štajerci organizirajo
- floribunda
- Cosmopsiho
glejte, da se vsi pražnje oblečete, da ne bo kolapsa v temi not to wear!
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
Vse outfite bom slikala in objavila. (zaenkrat tri, hahaha!)
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Mogoče se pridružim (priznam pa, da odvisno od udeležencev, zaenkrat sm za ).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
Srsly!? Možačasta lezbača!
No vi kr pridte pa bomo vsi potešili svoje interese po vizualnem izgledu drug drugega..
No vi kr pridte pa bomo vsi potešili svoje interese po vizualnem izgledu drug drugega..
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
Zagotovo bo še en meeting organiziran v Mariboru za vse nas iz totega konca. Lahko se pa tud mi iz totega konca zmenimo za skupen prevoz v ljubljano na ljubljanski meeting.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov