Cosmomiting, 4. oktober 2013 ob 5h v LJ
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 175 prispevkov
• Stran 10 od 12
•
Prejšnja
1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Naslednja
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
blo bi primerno da si vsaj prek privatnih sporočil izmenjate številke, tisti, ki mislite prit al pa nekaj. jaz sem pri prejšnjih meeting kr javno objavo številko in smo se zato z lahkoto našli.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Joj, evo js še ne vem, če pridem ker moram teti pomagat pri peki piškotov (sama peče za 50 folka in mislna da frej zdej 2 dni, pa ni...), pa ne vem če mi bo ratalo samo v soboto dopoldne nardit...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
ja dioniz, js ne bi glih cifre javno objavljala
lahko me pa omot po zasebcih zanjo pobarate. ampak itak bomo tri...ali 4...se bomo že našle. vam pravim. ne zgre šljiv
lahko me pa omot po zasebcih zanjo pobarate. ampak itak bomo tri...ali 4...se bomo že našle. vam pravim. ne zgre šljiv
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
ja zdej bo vsaka neki mela.
ena menstro, druga more piškote pečt, četrta more glih na brazilsko, k ta peti je pa stric iz amerike ravno prišel na obisk, po 20ih letih in res ne more.
torej, kdo pride?
js pa haley, pa evy za eno urco?
ena menstro, druga more piškote pečt, četrta more glih na brazilsko, k ta peti je pa stric iz amerike ravno prišel na obisk, po 20ih letih in res ne more.
torej, kdo pride?
js pa haley, pa evy za eno urco?
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 7:33, skupaj popravljeno 1 krat.
-
CorrectionPen - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 4. 2013
floribunda napisal/-a:ja zdej bo vsaka neki mela.
haha bolj babje od tega ne gre
Prvi neprebran prispevek • 175 prispevkov
• Stran 10 od 12
•
Prejšnja
1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov