Cosmo party ob zaključku šolskega leta
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Glih sam 3 pa res ne boste, sej jih je na FB eventu 65 pofočkanih. Sam k nimam pojma kdo so.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Hmmm..glede na to, da bo tam vrjetno tud vse druge mularije..bi se forumaši malo zmenli, kako se bomo prepoznali? nevem no, jz to dojemam, kot nek "cosmo miting" tud in ne žurka maturantov.
It was forever..but it didnt last long..
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Ojej, upam, da ne bo kakšnih taggov, nalepk itd.Se takoj pol maturant, mogoče kakšen forumaš ne bo hotel niti obregniti vame No, saj nekateri že vemo kakšni smo na videz itd.Če pa imaš kakšno idejo, pa kar na plano z njo
The world is as you are.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
Hjooj.. nevem...če kdo misli bit "točen"..se lahko pač srečamo pred Inboxom.. nevem, ah. Kakšne tri forumaše že prepoznam ja, več pa ne.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
Oooo.. jz sm pa kr dobro seznanjena z lokacijo(pa še nism bla nikoli notri hehe), in ni niti malo težko pridt tja.. no sej ah..se bomo že prepoznali, če ne druzga bom iskala vsaj eno znano faco potem pa bo okoli še kaka druga..ipd..
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
No potem pa super.
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
ampak bolj odročen plac bi pa tudi težko našli.. že 2 dni razmišljam, kak zaboga bom prišla ponoči domov, ne da bi mogla zapravit premoženje za to..
drugač pa se prav veselim tega srečanja ja.. prvič se bom udeležila česa takšnega
drugač pa se prav veselim tega srečanja ja.. prvič se bom udeležila česa takšnega
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
CosmoMatura - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 1. 2010
Se vidimo jutri ob 21.00 v Inboxu!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov