Cosmo party ob zaključku šolskega leta
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
Jochie napisal/-a:ug, žal mi je, da se nismo našli...zmenjeni smo bili pred inboxom...jaz sem bil tam ob 20.40, visok obrit tip z rumenim puloverjem preko rame...če ti je padlo v oči. bili smo pa locirani kakšnih 40m od vhoda...
v glavnem bilo je luštno, domov sem prišel ob 1.40, sedaj bi pa spaaaaal....
hehe, itak da ne. Nisem te videla. Sej pravim, sami mladički so bili povsod okrog. Na take pa po defaultu nisem bila pozorna, ker sem vedela, da moram bit pozorna na minimalno 20+.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Mogoče si ga pa za mladca zamenjala....Jochie, očitno dobro skrivaš svoja leta. Čestitke
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
O floribunda ti si bla tud? Zdej mi je pa res žal, da nisem prišla, ker tebe bi pa prav rada spoznala
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
jaz se tui mela super, čeprav sem bla na koncu malo tečna od zaspanosti ampak me je veselilo spoznat prav vsakega, fajn ste
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
barbie_girl_85 napisal/-a:O floribunda ti si bla tud? Zdej mi je pa res žal, da nisem prišla, ker tebe bi pa prav rada spoznala
no. sej js sm načeloma zmeraj za čike pa pivo.
(nekje sem zasledila da to rada na balkonu počneš )
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
super je blo ampak mi je res res žal, da nisem spoznal še emanuele pa UG84. Glavno fajn družba ste in se vidimo na naslednjem meetingu!
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
CosmoMatura - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 1. 2010
Prvi foto vtisi s Cosmopolitanove zabave - tudi člane foruma smo ujeli v fotografski objektiv
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov