Cosmo party ob zaključku šolskega leta
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 157 prispevkov
• Stran 10 od 11
•
Prejšnja
1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Naslednja
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Vsaj za forumaše.sirova štručka napisal/-a:matura, priznaj, da ste jih dal gor zato, da bo več klikov, so namreč bolj zanimivi od cosmo maturantk
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 21:13, skupaj popravljeno 1 krat.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
CosmoMatura napisal/-a:Nikogar nismo poimensko označevali, na sliki vas je kar nekaj tako da nikakor ne gre za "izdajanje identitete". Ravno si se - floribunda - sama izdala. V kolikor ne bi ničesar zapisala, bi lahko smatrali tudi, da te na sliki ni.
Vsekakor smo pričakovali bolj pozitiven odziv - saj smo vas opazili in vam namenili tudi nekaj pozornosti. Cosmo forum je vendar pomemben del spletne skupnosti Cosmopolitana.
oh saj pravim, da samo malo smetim
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:31, skupaj popravljeno 2 krat.
-
CosmoMatura - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 1. 2010
Jochie napisal/-a:draga cosmomatura, ali kdorkoli že si...
lepo bi bilo od tebe, če bi včeraj prišla do nas in se predstavila...zame bi bil to odraz pozornosti...ne pa da iz grma streljate s fotoaparatom po nas!
Nobenih grmov ni bilo opaziti v Inboxu. CosmoMatura predstavlja ekipo in ne le ene osebe, prav tako je ne sestavljajo le dekleta. Nikoli ne veš, ali piše član ekipe (enega ste včeraj lahko videli na odru ) ali članica ekipe. Misterij, kajne?
Jochie napisal/-a:kar se tiče identitete, težko nas je falit, res...
Jochie napisal/-a:poleg tega pa...nepisano pravilo cosmo mitingov je, da slike, ki na mitingih nastanejo, ostanejo interna zadeva oz. jih vidijo le udeleženci mitingov.
Šlo je za zabavo revije Cosmopolitan, kjer je bilo več fotografov in tudi novinarjev prisotnih, in ne za cosmo miting forumašev, kjer veljajo nepisana pravila (že sama besedna zveza je malo hecna, kaj ni?). Torej: udeležili ste se Cosmopolitanove zabave, kjer vas je slučajno slikal fotograf. Ojoj! Nismo na skrivaj poslali fotografa revije Nova, ki vas je zasačil v objemu striptizete, kajne?
Jochie napisal/-a:kljub temu pa, če ste našo sliko že objavili, prosim, da se slika ne znajde v reviji cosmopolitan...
No, obljubimo, da se ne bo.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
buubbika napisal/-a:Greš na COSMO ŽUR, katerega ne organizirate sami uporabniki (torej med sabo), ampak Cosmopolitan, za katerega ve dost folka v Slo. in potem takšna ogorčenost, ko se najdeš kje.
Kr neki. Itak, da ima pravico Cosmo dajat gor slike. Zdaj veste, kako je šele znanim, heh.
Drugo pa je, če bi se vi sami zmenili in bi nekdo slikal in bi kr nekam slike dajal. Pol pa itak
Se strinjam s temle
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
no, tud sam nimam nič proti slikam. Če ne bi hoto fotk, pol sploh ne bi šal na kaj takega.
hoče kdo fotke, ki smo jih naredli z Barbarinim fotoaparatom?
hoče kdo fotke, ki smo jih naredli z Barbarinim fotoaparatom?
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
No Dioniz, te naše fotke pa res posreduj potem samo nam no..ki smo na mitingu bili..
drugače pa! En "daljši" opis: kul je blo! Sploh si enih nisem predstavljala takšnih, kakršni so, mnogi so me izjeeeemno pozitivno presenetili, ful fina družba, čist drug filing kt na forumu res waw luštno je blo, še bl luštno bi blo, da bi pa potem enkrat ko bi nas blo malenkost več za, organiziral kak cosmo piknik..kjer bi bil prijeten mir za vsekakršne debate cosmopolitanu pa vnaprej odsvetujem izbiro kluba inbox za take zadeve.
drugače pa! En "daljši" opis: kul je blo! Sploh si enih nisem predstavljala takšnih, kakršni so, mnogi so me izjeeeemno pozitivno presenetili, ful fina družba, čist drug filing kt na forumu res waw luštno je blo, še bl luštno bi blo, da bi pa potem enkrat ko bi nas blo malenkost več za, organiziral kak cosmo piknik..kjer bi bil prijeten mir za vsekakršne debate cosmopolitanu pa vnaprej odsvetujem izbiro kluba inbox za take zadeve.
It was forever..but it didnt last long..
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
^^ to si tak napisala kot da nas je blo 100
ampak ja, fajn je blo.. jaz sem drugač tudi za kakšen kozmopiknik al pa kaj takega.. na enem na izi placu ( z malo cenejšim pirom) in možnostjo blablabla-ja v neskooončnost
ampak ja, fajn je blo.. jaz sem drugač tudi za kakšen kozmopiknik al pa kaj takega.. na enem na izi placu ( z malo cenejšim pirom) in možnostjo blablabla-ja v neskooončnost
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
CosmoMatura napisal/-a:
CosmoMatura predstavlja ekipo in ne le ene osebe, prav tako je ne sestavljajo le dekleta. Nikoli ne veš, ali piše član ekipe (enega ste včeraj lahko videli na odru ) ali članica ekipe. Misterij, kajne?
več babic - kilavo dete
CosmoMatura napisal/-a:
Šlo je za zabavo revije Cosmopolitan,
odlična zabava, glasba me je spominjala na mučenje Kitajcev...saj veš, ko človeku kapljajo vodo na glavo... do enajstih smo zdržali! kakorkoli, upam, da je zabava uspela.
CosmoMatura napisal/-a: Torej: udeležili ste se Cosmopolitanove zabave, kjer vas je slučajno slikal fotograf.
ni toliko moteča fotografija kot podpis pod njo: Cosmo žura so se udeležile tudi nove moderatorke Cosmopolitanovega foruma in nekateri drugi člani in članice
sploh pa, od kod vam informacije, da smo člani cosmoforuma?
CosmoMatura napisal/-a: Ojoj! Nismo na skrivaj poslali fotografa, ki vas je zasačil v objemu striptizete, kajne?
Ojoj! Ni ga fotografa, ki bi mu to uspelo!
CosmoMatura napisal/-a:
No, obljubimo, da se ne bo.
Hvala lepa!
-
Jochie - Cosmopsiho
buubbika napisal/-a: in potem takšna ogorčenost, ko se najdeš kje.
Kr neki.
kr neki je podpis pod sliko. Na žur nisem prišel kot član cosmoforuma ampak kot Ime Priimek, to pa zato, ker se v tistem trenutku nisem imel kam dat...tam sem naključno srečal ljudi, ki jih že od prej poznam ter nekaj novih, ki so tudi bili tam!
-
Jochie - Cosmopsiho
rachka_ napisal/-a:^^ to si tak napisala kot da nas je blo 100
kaj pa če bi naslednjič najeli kakšen plac z odbojko na mivki pa bi se malo rekreirali?
Prvi neprebran prispevek • 157 prispevkov
• Stran 10 od 11
•
Prejšnja
1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov