Cosmo party ob zaključku šolskega leta
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:31, skupaj popravljeno 1 krat.
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
No, kljub temu, da smo bili dogovorjeni ob 21h pred Inboxom, tam ob tej uri ni bilo nikogar. Pravzaprav je bil bolj prazen cel Inbox. Zunaj je bilo nekaj skupinc najstnikov, ki so počasi kapljali noter. Čakala sem uro in pol, potem pa sem šla. Razen od Sunshine telefonske nisem imela, tako da koga drugega nisem mogla priklicati. Škoda no, očitno ste vsi misli malo kasneje pridit . Upam, da ste se fajn imeli.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Zdej pa res ne vem, al naj grem al ne....
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
jochie je bil 20 40 tam. Ob 9h nas je blo precej. Zdej smo pod skalcoUG84 napisal/-a:No, kljub temu, da smo bili dogovorjeni ob 21h pred Inboxom, tam ob tej uri ni bilo nikogar. Pravzaprav je bil bolj prazen cel Inbox. Zunaj je bilo nekaj skupinc najstnikov, ki so počasi kapljali noter. Čakala sem uro in pol, potem pa sem šla. Razen od Sunshine telefonske nisem imela, tako da koga drugega nisem mogla priklicati. Škoda no, očitno ste vsi misli malo kasneje pridit . Upam, da ste se fajn imeli.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Tole se men osebno velik boljš sliši kot pa tisti Inbox.Mahagonij napisal/-a:Zdej smo pod skalco
Hjoj, UG84, to je pa škoda, da jih nisi uspela najt..
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:31, skupaj popravljeno 1 krat.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
UG84 napisal/-a:No, kljub temu, da smo bili dogovorjeni ob 21h pred Inboxom, tam ob tej uri ni bilo nikogar. Pravzaprav je bil bolj prazen cel Inbox. Zunaj je bilo nekaj skupinc najstnikov, ki so počasi kapljali noter. Čakala sem uro in pol, potem pa sem šla. Razen od Sunshine telefonske nisem imela, tako da koga drugega nisem mogla priklicati. Škoda no, očitno ste vsi misli malo kasneje pridit . Upam, da ste se fajn imeli.
Vsi smo bili tam že ob devetih.. Popolnoma vsi razen emanuele in tebe(pa smo še gledali okoli zate..)smo se zbrali direkt pred Inboxom..okoli 20 čez devet smo šli v Inbox..sedeli smo levo od šanka do kake enajstih nato pa smo se odločli, da zamenjamo lokacijo, ker se nismo slišali, nismo se mogli pogovarjat, za sedet ni blo.. it was nice drgač..
It was forever..but it didnt last long..
-
Sunshine - Cosmo administrator
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: Ljubljana
Še nekaj čez 21:30 sem bila zunaj pred Inbox-om in čekirala za UG84 in emanuelo, pa vaju ni bilo na spregled. UG84 škoda, da se nismo našli.
Ostali, ki ste bili, lepo vas je bilo ponovno videti in nove spoznati.
Ostali, ki ste bili, lepo vas je bilo ponovno videti in nove spoznati.
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
Zdej pa mi ni čisto nič jasno, ob devetih še nikogar nisem videla not v lokalu razen enega para, natakarjev in organizatork:eek: , pa punce, ki so v enako pisanih majčkah okrog skakale (a so ble to maturantke?). Potem sem pa kake pol ure stala bliz garderobe, tam pri vhodnjih vratih, sem misla pazit, kdaj bo Sunhine prišla, ker njo poznam na videz. Ampak resnično no, čez vrata ni prišel nihče nad 20 let. Vsaj takrat, seveda.
Sicer sem pol res šla ven čakat, ker mi je blo mal bedno bit noter sama, samo nobene skupince nisem videla. Ful čudno no, res.
IN ja, čisto verjamem, da se ni dal pogovarjat, lih ni to plac za to
Sicer sem pol res šla ven čakat, ker mi je blo mal bedno bit noter sama, samo nobene skupince nisem videla. Ful čudno no, res.
IN ja, čisto verjamem, da se ni dal pogovarjat, lih ni to plac za to
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
ug, žal mi je, da se nismo našli...zmenjeni smo bili pred inboxom...jaz sem bil tam ob 20.40, visok obrit tip z rumenim puloverjem preko rame...če ti je padlo v oči. bili smo pa locirani kakšnih 40m od vhoda...
v glavnem bilo je luštno, domov sem prišel ob 1.40, sedaj bi pa spaaaaal....
v glavnem bilo je luštno, domov sem prišel ob 1.40, sedaj bi pa spaaaaal....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]