Cosmo obdarovanje 2015
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sunshine - Cosmo administrator
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: Ljubljana
Leto je naokoli in ponovno čas za Cosmo obdarovanje.
Obdarovanje, kjer se forumaši/ce prijavite tako, da se spodaj pod zaporedno številko zapišete in meni na zasebno sporočilo pošljete svoje podatke (poštni naslov). Po koncu zbiranja prijav vam sporočim osebo (izbrano z žrebom), kateri pošljete darilce v vrednosti 5-10 €.
Darilo pošljete najpozneje do 24. decembra 2015.
Vaši osebni podatki se zbirajo samo z namenom igre obdarovanja in se po koncu igre izbrišejo.
Prijave potekajo od danes do 11. 12. 2015.
Nato izveste preko zasebnega sporočila, kdo je vaša oseba, ki jo boste obdarili.
Pogoji za sodelovanje:
1.) sodelovanje v letu 2014/2015;
2.) resen pristop, darilo resnično pošljete in nato tudi poslikate svoje prejeto darilo in slike objavite v tej temi.
Cosmo obdarovanje 2014
Obdarovanje, kjer se forumaši/ce prijavite tako, da se spodaj pod zaporedno številko zapišete in meni na zasebno sporočilo pošljete svoje podatke (poštni naslov). Po koncu zbiranja prijav vam sporočim osebo (izbrano z žrebom), kateri pošljete darilce v vrednosti 5-10 €.
Darilo pošljete najpozneje do 24. decembra 2015.
Vaši osebni podatki se zbirajo samo z namenom igre obdarovanja in se po koncu igre izbrišejo.
Prijave potekajo od danes do 11. 12. 2015.
Nato izveste preko zasebnega sporočila, kdo je vaša oseba, ki jo boste obdarili.
Pogoji za sodelovanje:
1.) sodelovanje v letu 2014/2015;
2.) resen pristop, darilo resnično pošljete in nato tudi poslikate svoje prejeto darilo in slike objavite v tej temi.
Cosmo obdarovanje 2014
-
exterminate - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 11. 2015
3. sarissima
(če seveda lahko sodelujem pretty please <3 )
(če seveda lahko sodelujem pretty please <3 )
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
Kaj pa bomo naredli pri takih, kot so LittleME, ki se prijavijo samo za obdarovanje, prej pa niso sodelovali? So možne izjeme? Pač, dobričina sem po srcu (:D )pa se mi ne zdi glih prav, da nekaterim ne bi blo to omogočeno, samo zato ker so se pred kratkim prijavili ali pa samo redno berejo forum brez da bi pisali objave, bi pa pri čem takem radi sodelovali. Nekaj bi se lahko uvedlo, da bi se izjemam dovolilo sodelovat.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Pac, cosmo bozicek naj bi bil za aktivne clane foruma. Tudi z darilci je lazje, ker ti je s stalkanjem postov omogoceno malo vec kreativnosti pri izbiri darila, namesto da nabavis ene generik disece svecke. Sicer mi je pa vseeno, naj se Sunshine odloci. Bo vsaj cifra malo vecja.
-
Sunshine - Cosmo administrator
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: Ljubljana
Smo skupaj na forumu, pa se tudi tukaj skupaj odločimo. Se pa strinjam, da z izbiro darila nisimpl, ampak tudi sama priznam, da pašem v ta koš, ne glede na dobo na forumu.
Jaz sem za, da se sprejme vsakega, ki se odloči, da bo sodeloval.
p.s. Pa še Cosmo božiček bo imel več dela.
Ne pozabite napisati zasebnega sporočila s svojimi podatki.
Jaz sem za, da se sprejme vsakega, ki se odloči, da bo sodeloval.
p.s. Pa še Cosmo božiček bo imel več dela.
Ne pozabite napisati zasebnega sporočila s svojimi podatki.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov