Cosmo obdarovanje 2015
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
lesnik - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 6. 2007
Evo jaz sem danes prejela darilo od Cosmopolitana hvala,super je.
Istočasno sem prejela tudi darilo od Cosmo božičke.
Od Cosmo božičke sem prejela več daril ki je bilo vsako posebej zavito in vsako namenjeno za en dan (22,23,24,25,) .
Današnje darilo je sladko toffifee.
Za ostala darila kaj se skriva sem nestrpna in v pričakovanju,tako da bo treba še malo počakati.Po božiču priložim sliko celotnega darila.
Hvala Cosmo božička si me zelo presenetila in pustila v pričakovanju.
Aja nič hudega za čestitko je čist taku v redu.
http://shrani.najdi.si/?1C/Gh/3439V5Yv/img2172.jpg
Istočasno sem prejela tudi darilo od Cosmo božičke.
Od Cosmo božičke sem prejela več daril ki je bilo vsako posebej zavito in vsako namenjeno za en dan (22,23,24,25,) .
Današnje darilo je sladko toffifee.
Za ostala darila kaj se skriva sem nestrpna in v pričakovanju,tako da bo treba še malo počakati.Po božiču priložim sliko celotnega darila.
Hvala Cosmo božička si me zelo presenetila in pustila v pričakovanju.
Aja nič hudega za čestitko je čist taku v redu.
http://shrani.najdi.si/?1C/Gh/3439V5Yv/img2172.jpg
-
exterminate - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 11. 2015
Wiii danes sem tudi jaz dobila cosmopolitanovo darilce, hvalaaaa. V njem pa že tradicionalna cosmo tek v petkah majčka, elastika za lase in lak za nohte. Jutri pofotkam in objavim
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Lepo jaz se cakam, poslala pa sem ze.
-
LittleME - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 6. 2015
Jaz sem danes prejela vse, ker sem bila, kar nekaj časa odsotna.
Se opavičujem (izbrisano) - ampak bo dobila malo poznega božička oz za dedka mraza
Darilo mi je res polepšalo dan, kar ne morem verjet, kako je le moja božička vedela, da imam tako rada naravni čaj in ja je že sproban in je ODLIČEN!
Vesele božične praznik vsem!!!
Se opavičujem (izbrisano) - ampak bo dobila malo poznega božička oz za dedka mraza
Darilo mi je res polepšalo dan, kar ne morem verjet, kako je le moja božička vedela, da imam tako rada naravni čaj in ja je že sproban in je ODLIČEN!
Vesele božične praznik vsem!!!
-
Shhhhh, ne povemo si, koga smo dobili za obdarovat! to se razkrije na koncu, ko ze vsi dobimo darilca.
-
exterminate - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 11. 2015
Jaz sem svoje darilo že zdavnaj poslala
Svojega pa kot rečeno pričakujem z zamudo, tako da nisem zaskrbljena
Svojega pa kot rečeno pričakujem z zamudo, tako da nisem zaskrbljena
-
Da malo javim:
Doma sta me pricakala dva paketka, eden od Cosmobozicke in eden od Sunshine ( ), za majcko, lakce, elastiko in testercke se najlepse zahvaljujem ful prevec vsega!
Mi je pa ata vceraj primahal z listkom na katerem je obvestilo o prispeli posti, jo grem jutri iskat - najbrz bo to to, tako da brez skrbi Vse skupaj je tu ze nekaj dni, a sem pozabila opozoriti na svoj nov naslov, domov k starsem hodim samo se na obisk. Vec pa jutri, ko se ustavim na posti
Doma sta me pricakala dva paketka, eden od Cosmobozicke in eden od Sunshine ( ), za majcko, lakce, elastiko in testercke se najlepse zahvaljujem ful prevec vsega!
Mi je pa ata vceraj primahal z listkom na katerem je obvestilo o prispeli posti, jo grem jutri iskat - najbrz bo to to, tako da brez skrbi Vse skupaj je tu ze nekaj dni, a sem pozabila opozoriti na svoj nov naslov, domov k starsem hodim samo se na obisk. Vec pa jutri, ko se ustavim na posti
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov