Cosmo obdarovanje 2013
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Juj vsakič ko vidm kak nov post v tej temi pričakujem fotke..
It was forever..but it didnt last long..
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Uuuuu, letos imam pa to čast, da dam prva fotke gor !!!
Dobila danes dopoldan, ampak vstala šele sedaj("čar" brezposelnosti) in videla, da me čaka paketek
Bilo je zavito čisto kot neko poslovno darilo, tako da sem bila nekaj časa prepričana, da gre spet za kakšen dobitek nagradne igre, ampak mislim da ne, čeprav ni nikjer kakšnih pisnih sledi, ki bi potrjevala Cosmo Božičko , sem pa sedaj že 89%, da je to vseeno moje darilce !
Ja, sledijo fotke :
Dobila sem en super Catrice lakec v ravno pravi barvi, da se bo podal k moji novoletni oblekci, pa še dovolj ga je, tako da bo za nekaj časa.
Potem knjigo Islandija, ki mi je tudi super všeč! Obožujem namreč vse severne dežele, ta ima pa še tako lepe fotke not Mama mi jo je skoraj izpulila iz rok in sedaj navdušeno bere in lista(je še 1x večji navdušenec severnih dežel, če je to sploh mogoče...)
Tukaj je še shranjevalec vložkov/tamponov, ki mi bo tudi prav prišel, sedaj se mi namreč tamponi kotalijo povsod po torbici v javnosti se mi še niso razsuli, ampak nikoli ne veš-sedaj se mi tudi ne bodo mogli.
Najljubše pa sem prihranila za konec, seveda. In sicer Cosmopolitan tek v petkah majčko! Nisem še imela priložnosti teč, majčka mi je pa od nekdaj zelo všeč, pa še pink je, kar je dodaten plus, pluuus-končno je nekdo zadel mojo velikost(drugače nosim S, ampak me znatno večje oprsje ponavadi prikrajša za večino modelov), tale majčka je M in je kot ulita.
Pa še celotno darilo
Cosmo Božička-en velik hvalaaaa! Si mi polepšala praznične dni
Dobila danes dopoldan, ampak vstala šele sedaj("čar" brezposelnosti) in videla, da me čaka paketek
Bilo je zavito čisto kot neko poslovno darilo, tako da sem bila nekaj časa prepričana, da gre spet za kakšen dobitek nagradne igre, ampak mislim da ne, čeprav ni nikjer kakšnih pisnih sledi, ki bi potrjevala Cosmo Božičko , sem pa sedaj že 89%, da je to vseeno moje darilce !
Ja, sledijo fotke :
Dobila sem en super Catrice lakec v ravno pravi barvi, da se bo podal k moji novoletni oblekci, pa še dovolj ga je, tako da bo za nekaj časa.
Potem knjigo Islandija, ki mi je tudi super všeč! Obožujem namreč vse severne dežele, ta ima pa še tako lepe fotke not Mama mi jo je skoraj izpulila iz rok in sedaj navdušeno bere in lista(je še 1x večji navdušenec severnih dežel, če je to sploh mogoče...)
Tukaj je še shranjevalec vložkov/tamponov, ki mi bo tudi prav prišel, sedaj se mi namreč tamponi kotalijo povsod po torbici v javnosti se mi še niso razsuli, ampak nikoli ne veš-sedaj se mi tudi ne bodo mogli.
Najljubše pa sem prihranila za konec, seveda. In sicer Cosmopolitan tek v petkah majčko! Nisem še imela priložnosti teč, majčka mi je pa od nekdaj zelo všeč, pa še pink je, kar je dodaten plus, pluuus-končno je nekdo zadel mojo velikost(drugače nosim S, ampak me znatno večje oprsje ponavadi prikrajša za večino modelov), tale majčka je M in je kot ulita.
Pa še celotno darilo
Cosmo Božička-en velik hvalaaaa! Si mi polepšala praznične dni
I am not an enigma, just a contradiction!
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Sporočam žalostno vest, da darilo do danes še ni prispelo, in da bodo fotke ko se naslednjič primajem do lj. Po praznikih predvidoma.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
prinzessin - Kofetarica
emanuela napisal/-a:To si verjetno prejela od Cosmota, ne od forumašice
Ja, ampak za katero nagradno igro?? Ali pa Cosmo po novem naključno obdaruje za praznike? Pomojem je le bila božička
Pozivam Cosmo Božičko, da mi na ZS napiše, če je darilo poslala ona
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Sunshine napisal/-a:Cosmo božiček bo tut letos obdaril.
prinzessin, vsako leto tudi cosmo božiček obdaruje naključno izbrane na listi prijavljenih tako da mislim, da do tebe pride še eno darilce
pa še mal bom "vulgarna".. nice rack!
It was forever..but it didnt last long..
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
u! sam res!
js sm danes dobila darilo od cosmota in svoje cosmobožičke jeeeeeee! valda sem od navdušenja vse odprla preden mi je uspelo pofotkat lično embalažo.
fotke naložim hitro kuj, samo do tadrugega računalnika morem prilest.
js sm danes dobila darilo od cosmota in svoje cosmobožičke jeeeeeee! valda sem od navdušenja vse odprla preden mi je uspelo pofotkat lično embalažo.
fotke naložim hitro kuj, samo do tadrugega računalnika morem prilest.
-
prinzessin - Kofetarica
..Evelyn.. napisal/-a:Sunshine napisal/-a:Cosmo božiček bo tut letos obdaril.
prinzessin, vsako leto tudi cosmo božiček obdaruje naključno izbrane na listi prijavljenih tako da mislim, da do tebe pride še eno darilce
pa še mal bom "vulgarna".. nice rack!
No, potem pa sploh super ! Dve darili, kdo bi si mislil...Hvala Cosmo BožičkU potem , je zelo vredu obdaril.
Haha, to mi je še najmanj vulgarno od vseh komentarjev, ki sem jih slišala skozi leta. Thanks for the compliment
-
Anjeske - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 1. 2011
Me je čakal paketek! Wooohooo! Itak da sem ga kuj odprla Notri so me čakale naslednje stvari:
Čestitka z zabavno vsebino, paket skittlesov, mokačino, knjiga Učna ura ustvarjalnega pisanja ter senčka za oči in lak. Hvala hvala, cosmo božička! Res si me razveselila Sploh pri laku mi je srce poskočilo od sreče (priznam, tud js sm ga kupila za svojo obdarovanko, zase pa nisem hotla zapravljat, muahaha). Bova mele vsaj dve forumašice lepe nohte
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Juhu tudi jaz sem danes dobila svoje darilce!
Dobila sem kremo za roke, dva laka za nohte, domače milo z lufo, čokoladice, vročo čokolado in vrečke čajev. Najbolj mi je pa všeč pisemce, v katerem imam zapisano na kateri dan moram kateri čaj spit in katero božično pesmico moram zraven poslušat.
Najlepša hvala moji cosmo božički, saj mi je res polepšala dan!
Še slikca:
Dobila sem kremo za roke, dva laka za nohte, domače milo z lufo, čokoladice, vročo čokolado in vrečke čajev. Najbolj mi je pa všeč pisemce, v katerem imam zapisano na kateri dan moram kateri čaj spit in katero božično pesmico moram zraven poslušat.
Najlepša hvala moji cosmo božički, saj mi je res polepšala dan!
Še slikca:
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Uuuuu začelo se je! Komaj čakam na svoja darila
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Wiii Prej so tudi mene mati klicali, da me doma caka paket.. Ampak grem komi v torek domov, tko da takrat poslikam.. firbec, firbec..
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Cosmobožiček mi je letos prinesel 3 čudovite lakce, ki se že testno družijo na mojih rokah. posebej sem vesela rumenega, ki bo krasil moje poletne nožice in šimrasto nude odtenka, ki ga v svoji zbirki še nimam. zraven je bil še rožnat gloss, fondation, črna barvica za oči (yess) in senčila za oči.
Cosmobožička je svoje darove zavila v ličen rumen paket z mašnico in svetlečo zvezdico, ki bo romala direkt zraven pisalne mize in mi svetila v dolgih nočeh za računalnikom ...ampak sem od navdušenja takoj razgarbala paket, tako da ni bilo nič s slikanjem.
V paketku je bil potovalni losionček za telo (ravno prav, ker januarja odpotujem), super lepa zapestnica, motivacijski lonček s pripadajočim svinčnikom najbolj awesome je, da ma svinčnik radirko, take zmeraj rabim.... gunpowder čaj, ki se ga je totalno razveselil dečko in feferoni v olju nom nom nom nom....pa čajna svečka (ki se je pozabila slikat, ker je mela druge opravke) in svečnik z božički....ki pa žal ni preživel druženja s pošto slovenije
ful hvala, vse bom s pridom uporabila, srkala čaj in pico polivala s feferoni ter risala da se bo kar kadilo!
upam, da tudi moj paket do ponedeljka priroma do obdarovanke, da bodo za božič vsi srečni odvijali darila
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov