Cosmo obdarovanje 2013
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
lol at čestitka za evelyn
super darilca, fajn je gledat tole temo.
štručka ziher na skrito stalka in se tepe po glavi, ker ni sodelovala, češ 'tisto kremo za roke si lahko vsak sam kupi'.
super darilca, fajn je gledat tole temo.
štručka ziher na skrito stalka in se tepe po glavi, ker ni sodelovala, češ 'tisto kremo za roke si lahko vsak sam kupi'.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Koncno prisla domov, na mizi v sobi sta me cakala dva paketka
Bom samo na hitro nastela kaj je blo notri, da grem naprej prebavljat super vecerjo ob kicastih bozicnih komedijah v dnevni
Cosmo:
- Majčka, lakec, skatlica za tampone in vlozek
Bozicka:
- Roman 'Vse ljubice mojega moza', njami cokoladki, diseci svecki in cajcki. Enega grem zdej nardit
Najlepsa hvala Cosmo bozicki in skriti bozicki, vesele praznike obema
Bom samo na hitro nastela kaj je blo notri, da grem naprej prebavljat super vecerjo ob kicastih bozicnih komedijah v dnevni
Cosmo:
- Majčka, lakec, skatlica za tampone in vlozek
Bozicka:
- Roman 'Vse ljubice mojega moza', njami cokoladki, diseci svecki in cajcki. Enega grem zdej nardit
Najlepsa hvala Cosmo bozicki in skriti bozicki, vesele praznike obema
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Dobila!!!
Se je splačalo počakat! Torej, božička mi je prinesla en kup čajev, vseh možnih okusov in vonjev, skupaj z najbolj kjuti šalčko za čaj, Kinder čokoladke, ki jih verjetno ne bom vohala, saj si jih je Urša že prisvojila , kapučino 2x (ki itak spada v jutranji ritual), tople rokavice, Bee natural balzam za ustnice- pri meni must have, ker imam alergijo na mraz in moram imet šobe vedno namazane, šminko, home made kvačkano zapestnico- kapo dol, da lahko narediš sama kaj takega. Aja pa candy cane- nimam pojma kako se reče v slovenščini, mogoče sladkorna palčka?
RES en VELIK HVALA
Še slikca (se opravičujem, ne znam prilepiti drugače odkar mi shrani.si ne dela)
[IMG=http://img32.imageshack.us/img32/9238/t59i.jpg][/IMG]
Uploaded with ImageShack.us
Se je splačalo počakat! Torej, božička mi je prinesla en kup čajev, vseh možnih okusov in vonjev, skupaj z najbolj kjuti šalčko za čaj, Kinder čokoladke, ki jih verjetno ne bom vohala, saj si jih je Urša že prisvojila , kapučino 2x (ki itak spada v jutranji ritual), tople rokavice, Bee natural balzam za ustnice- pri meni must have, ker imam alergijo na mraz in moram imet šobe vedno namazane, šminko, home made kvačkano zapestnico- kapo dol, da lahko narediš sama kaj takega. Aja pa candy cane- nimam pojma kako se reče v slovenščini, mogoče sladkorna palčka?
RES en VELIK HVALA
Še slikca (se opravičujem, ne znam prilepiti drugače odkar mi shrani.si ne dela)
[IMG=http://img32.imageshack.us/img32/9238/t59i.jpg][/IMG]
Uploaded with ImageShack.us
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Kdaj bo seznamcek kdo je mel koga?
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Ni še čas očitno
It was forever..but it didnt last long..
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
khm, niso še vsa darila gor
stestirali smo oljček s feferoni. mnjamnsi! sunshine, top res!
stestirali smo oljček s feferoni. mnjamnsi! sunshine, top res!
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
kwa? kdo pa še ni dobil?
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
Aha
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Ja, sarissima (spet) partibrejker . V petek grem v lj, in bodo fotke . Lahko pa tudi že objavite seznam, i dont mind
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov