Cosmo obdarovanje 2013
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 119 prispevkov
• Stran 6 od 8
•
Prejšnja
1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8
Naslednja
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Jaz sem prejela svoje dariloooo Slike bom nalepila kasneje, ker moram najprej po baterije za fotkiča. Samo to bom rekla- z vsako stvarjo je zadela v nulo
Imam pa sporočilo za mojo obdarovanko- glede na to, da sem bila kar odsotna zadnje dni, ji sporočam, da darilce bo, ampak bo od mene odpotovalo v ponedeljek zjutraj. En del je tak, da ne gre na "brzino" Tako da boš dobila, upam da, v torek.
Imam pa sporočilo za mojo obdarovanko- glede na to, da sem bila kar odsotna zadnje dni, ji sporočam, da darilce bo, ampak bo od mene odpotovalo v ponedeljek zjutraj. En del je tak, da ne gre na "brzino" Tako da boš dobila, upam da, v torek.
The world is as you are.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Paketek oddan, upam da postarji ne bodo igrali fuzbala z njim in da bo pravocasno nasel pot do moje obdarovanke
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Slikiceee
Najprej-moja Božička, hvalaaaa Ob osmih zjutraj me je zbudila mami, ki je z mojim paketom priletela v sobo Res, vidi se, da je moja Božička pogledala moje poste. Za začetek-kovinska škatlica z motivom mačkonark, mislim, mačkonarji, pa še svojo potrebo po hrčkanju lahko zadovoljim z njo. Potem topli zokni, ki imajo stop srčke na podplatih, da bom lahko brez copatov letala po bajti. Čaj, ker sem postala prav mahnjena na njih, ta pa prav diši po božiču, pa ta kovinska škatlica in balzam za ustnice. Prav prejšnji teden sem gledala to firmo, da bi si jih naročila, pa sem očitno dovolj dolgo odlašala. Odličen je, diši, naravna kozmetika, res super balm. Za konec pa še moja naj čokolada in luštna čestitka z voščilom. Božička, sicer ne vem, katera si, ampak res hvaaaaaala
Najprej-moja Božička, hvalaaaa Ob osmih zjutraj me je zbudila mami, ki je z mojim paketom priletela v sobo Res, vidi se, da je moja Božička pogledala moje poste. Za začetek-kovinska škatlica z motivom mačkonark, mislim, mačkonarji, pa še svojo potrebo po hrčkanju lahko zadovoljim z njo. Potem topli zokni, ki imajo stop srčke na podplatih, da bom lahko brez copatov letala po bajti. Čaj, ker sem postala prav mahnjena na njih, ta pa prav diši po božiču, pa ta kovinska škatlica in balzam za ustnice. Prav prejšnji teden sem gledala to firmo, da bi si jih naročila, pa sem očitno dovolj dolgo odlašala. Odličen je, diši, naravna kozmetika, res super balm. Za konec pa še moja naj čokolada in luštna čestitka z voščilom. Božička, sicer ne vem, katera si, ampak res hvaaaaaala
The world is as you are.
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Prav take nogavice sem kupila moji hčerkici Res lepo darilo. Jaz pa mislim da vem, kdo je tvoja božička
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Danes me je presenetil Cosmobožiček
[IMG=http://img513.imageshack.us/img513/659/x2nt.jpg][/IMG]
Uploaded with ImageShack.us
HVALA! Majčka je super, še posebej, ker je črne barve...ostalo pa pride prav, ko me vsak mesec obišče nujno zlo
[IMG=http://img513.imageshack.us/img513/659/x2nt.jpg][/IMG]
Uploaded with ImageShack.us
HVALA! Majčka je super, še posebej, ker je črne barve...ostalo pa pride prav, ko me vsak mesec obišče nujno zlo
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Tudi moj paketek je oddan, upam da cimprej prispe
domov me pa se ni bloooo in me ful zanima kaj je
domov me pa se ni bloooo in me ful zanima kaj je
-
Sunshine - Cosmo administrator
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: Ljubljana
Evo, da vam še pokažem darilo v sliki.
Prvi ovoj
Notri pa darilo, lepo zavito.
Ta-da .
Vsebina darila:
- tople nogavičke (zmeraj pridejo prav, pa še mehke in tople)
- ogrlica (všeč mi je kombinacija)
- različni čaji (rdeča pomaranča, limona, immunitea, sweet dreams),
- blok z magnetom in kulijem za hladilnik (super, tega še nimam, v mislih je pa že dlje časa; kuli bo doživel spremembo, da bo tudi on magneten)
- Milka waffelini (itak dobro, mmm)
- knjiga Ceclia Aherm: Dar (najprej mami, enkrat pa tut jaz)
- dvd risanka Mary and Max (luštno, nisem še gledala, preverjeno da deluje in že čaka movie time)
- pisemce (res hvala, za prijetne besede)
Cosmo božička, hvala za darilo. Vse mi je všeč. Hvala.
Glede ugibanja kdo bi to bil, pa mogoče odkrijem v temi O moških, mogoče jo bo ta izdal.
Prvi ovoj
Notri pa darilo, lepo zavito.
Ta-da .
Vsebina darila:
- tople nogavičke (zmeraj pridejo prav, pa še mehke in tople)
- ogrlica (všeč mi je kombinacija)
- različni čaji (rdeča pomaranča, limona, immunitea, sweet dreams),
- blok z magnetom in kulijem za hladilnik (super, tega še nimam, v mislih je pa že dlje časa; kuli bo doživel spremembo, da bo tudi on magneten)
- Milka waffelini (itak dobro, mmm)
- knjiga Ceclia Aherm: Dar (najprej mami, enkrat pa tut jaz)
- dvd risanka Mary and Max (luštno, nisem še gledala, preverjeno da deluje in že čaka movie time)
- pisemce (res hvala, za prijetne besede)
Cosmo božička, hvala za darilo. Vse mi je všeč. Hvala.
Glede ugibanja kdo bi to bil, pa mogoče odkrijem v temi O moških, mogoče jo bo ta izdal.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
ojoj, popravi slike zgleda pa kjut!
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
In....sem dobila še eno darilce, tokrat res od Cosmo Božičke !
Najprej me je itak očarala embalaža-zlata škatlica Božička, a ti veš, da mi je zlata med top 3 barvami ?
Notri pa:
- lakec, temno vijolične barve, ki se bo spet prilegal še k enemu oblačilu, mojemu novemu puloverju vijolične barve,
- krema za roke neutrogena-boljše ni, super vlažilna, pa roke imam serijsko suhe, tako da je božička spet zadela,
- labelo blistex, ki fajn dopolni mojo oskrbo suhe in razpokane kože, ki me na ustnicah mori skozi vse leto, pozimi pa še najbolj,
- keksi, njam njam,
- srčkana čestitka in posvetilo
Božička-ful si fajna hvalaaaaaa
Najprej me je itak očarala embalaža-zlata škatlica Božička, a ti veš, da mi je zlata med top 3 barvami ?
Notri pa:
- lakec, temno vijolične barve, ki se bo spet prilegal še k enemu oblačilu, mojemu novemu puloverju vijolične barve,
- krema za roke neutrogena-boljše ni, super vlažilna, pa roke imam serijsko suhe, tako da je božička spet zadela,
- labelo blistex, ki fajn dopolni mojo oskrbo suhe in razpokane kože, ki me na ustnicah mori skozi vse leto, pozimi pa še najbolj,
- keksi, njam njam,
- srčkana čestitka in posvetilo
Božička-ful si fajna hvalaaaaaa
I am not an enigma, just a contradiction!
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
I got my gift! I giant one! Pridem v dnevno in mi oči reče: "superge si dobila". Jz tko "kaj?" "ja kaj če bit druzga k superge, premika se v škatli pa velko je". JA ZIHR
V mojem paketku je bila lična rdeča skodelica z jelenčkom, miljon enih čajčkov in BEL toblerone om nom nom , dve christmas liziki, cukr je bil v taki božični vrečkici iz volne, olivno provansa milo, sol za kopel, suhe fige in škatlica za čajčke! Ful simjpatično darilo, najlepša hvala _____( jaz na žalost pač vem kdo je moja božička ampak ne bom povedala, pač če boste še mal ugibal). Btw zakon kartica, ujet dejanski moment v tvojem življenju haha: "Sem na pošti in na tisoče ljudi se mi zabija v hrbet, ker se vsem strašno mudi.. zato bom napisala samo vesel božič in srečno 2014!" HVALA!
fotkice:
V mojem paketku je bila lična rdeča skodelica z jelenčkom, miljon enih čajčkov in BEL toblerone om nom nom , dve christmas liziki, cukr je bil v taki božični vrečkici iz volne, olivno provansa milo, sol za kopel, suhe fige in škatlica za čajčke! Ful simjpatično darilo, najlepša hvala _____( jaz na žalost pač vem kdo je moja božička ampak ne bom povedala, pač če boste še mal ugibal). Btw zakon kartica, ujet dejanski moment v tvojem življenju haha: "Sem na pošti in na tisoče ljudi se mi zabija v hrbet, ker se vsem strašno mudi.. zato bom napisala samo vesel božič in srečno 2014!" HVALA!
fotkice:
It was forever..but it didnt last long..
Prvi neprebran prispevek • 119 prispevkov
• Stran 6 od 8
•
Prejšnja
1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov