Uuuuu, letos imam pa to čast, da dam prva fotke gor

!!!
Dobila danes dopoldan, ampak vstala šele sedaj("čar" brezposelnosti) in videla, da me čaka paketek
Bilo je zavito čisto kot neko poslovno darilo, tako da sem bila nekaj časa prepričana, da gre spet za kakšen dobitek nagradne igre, ampak mislim da ne, čeprav ni nikjer kakšnih pisnih sledi, ki bi potrjevala Cosmo Božičko , sem pa sedaj že 89%, da je to vseeno moje darilce !
Ja, sledijo fotke

:
Dobila sem en super Catrice lakec v ravno pravi barvi, da se bo podal k moji novoletni oblekci, pa še dovolj ga je, tako da bo za nekaj časa.

Potem knjigo Islandija, ki mi je tudi super všeč! Obožujem namreč vse severne dežele, ta ima pa še tako lepe fotke not

Mama mi jo je skoraj izpulila iz rok in sedaj navdušeno bere in lista(je še 1x večji navdušenec severnih dežel, če je to sploh mogoče...)

Tukaj je še shranjevalec vložkov/tamponov, ki mi bo tudi prav prišel, sedaj se mi namreč tamponi kotalijo povsod po torbici

v javnosti se mi še niso razsuli, ampak nikoli ne veš-sedaj se mi tudi ne bodo mogli.
Najljubše pa sem prihranila za konec, seveda. In sicer Cosmopolitan tek v petkah majčko! Nisem še imela priložnosti teč, majčka mi je pa od nekdaj zelo všeč, pa še pink je, kar je dodaten plus, pluuus-končno je nekdo zadel mojo velikost(drugače nosim S, ampak me znatno večje oprsje ponavadi prikrajša za večino modelov), tale majčka je M in je kot ulita.

Pa še celotno darilo

Cosmo Božička-en velik hvalaaaa! Si mi polepšala praznične dni