Cosmo obdarovanje 2013
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Ah, saj smo same nekomplicirane kozmobejbe, ne skrbi
. Za darilo pa je važno, da je od srca 

...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
(nevermind)
Zadnjič spremenil saarijarvi, dne 28. Nov. 2013 15:35, skupaj popravljeno 1 krat.
-
mastermind - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 2. 2013
- Kraj: London, UK
Sarissima napisal/-a:Mastermind, podpiraj nas še v telesu, ne samo duhu, pridruži se cosmovlaku zabave. Več nas bo bolj bo veselo, __________ (vstavi poljuben motivacijski crap).
Pošlji svoje podatke evy na ZS in si zagotovi ekskluzivno kozmo darilo v decembru še danes!
Tole si pa lepo spesnila.. A če se pošlje podatke v naslednjih 10 minutah dobiš še kaj?

Bi z veseljem sodeloval, a me ne bo v Slo, tak da ne bo šlo. Moški pa tudi nismo glih neki dobri kupovalci, tak da me res zanima kaj bo Sunshine kupil.

-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Hha mastermind, Sunshine je ženska.
Sicer pa so prejšnje in predprejšnja leta vedno sodelovali tudi moški.. Ni bilo nobenega problema! 
Zdaj nas je že osem..na žalost manj kot lansko leto, ampak upam, da se nas še kaj nabere.

Zdaj nas je že osem..na žalost manj kot lansko leto, ampak upam, da se nas še kaj nabere.
It was forever..but it didnt last long..
-
mastermind - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 2. 2013
- Kraj: London, UK
Res? haha
Jah, tele titule so varljive. Ti si "moderatorka", Sunshine je pa "administrator". Jst sm pa "debatorica" 

Zadnjič spremenil mastermind, dne 27. Nov. 2013 18:47, skupaj popravljeno 1 krat.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
Deset nas jeeee....jeeeee. 

- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Sunshine napisal/-a: (če ne drugega se vse rade sladkamo)

not me.
ja ja ja kozmobožič!
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
Na žalost se nas je letos prijavilo malce manj kot lansko leto in še posebi leta poprej
ampak ja..Danes zvečer dobite vse svoje zsje in obdarovanke. 
(če menite, da bi morali čas prijave podaljšati, v utopičnem upanju še kakšne prijave, povejte
)

(če menite, da bi morali čas prijave podaljšati, v utopičnem upanju še kakšne prijave, povejte

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov