Cosmo obdarovanje 2012
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
J ares ne delajo najlepše s paketki. Sem jaz tudi imela precej zdrobljene napolitanke. Ampak še vedno dobre
Jaz imam sicer idejo, kdo bi lahko bil moj cosmo božiček, ampak bomo vidli
Jaz imam sicer idejo, kdo bi lahko bil moj cosmo božiček, ampak bomo vidli
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Jaz sem tudi danes dobila
Sem že poslikala, sam nisem imela časa objavit, ker sem morala najprej po tamalo iskat, pol sem jo na Božička peljala, zdaj pa smo še drevešček krasile... Bom pa jutri objavila...sam to, da smo bile družno najbolj vesele čokolade...Urša se je sam lada lada drla
Sem že poslikala, sam nisem imela časa objavit, ker sem morala najprej po tamalo iskat, pol sem jo na Božička peljala, zdaj pa smo še drevešček krasile... Bom pa jutri objavila...sam to, da smo bile družno najbolj vesele čokolade...Urša se je sam lada lada drla
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Joj ljudje, prilika je ko darilo dobiš! Aint no other option!!!
Sicer pa ful kjut darila! <9 (ker 3 ne zaleže!)
Sicer pa ful kjut darila! <9 (ker 3 ne zaleže!)
It was forever..but it didnt last long..
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
No, 10 min za tem zgornjim postom je prišel mimo poštar še zame
Velika škatla z veliko "stress reliever bubbles"
V tej mega lepi embalaži, k še razmišljam za kaj bi jo uporabla, ker je sigurn nam dala naprej :O je bila prva stvar, k sm jo vidla TOLE:
oMNOMNOMNOOOM.
kartica s cosmo voščilom:
V vijolično brisačko so ble zavite še dišeče pomarančne svečke (k grejo že dns v uporabo) in zimska šalčka. <99
Itak, smo pač vse ekstra navdušene nad darilom, ampak jz sm res zadovoljna, sm kr mal freak na svečke (jih mam miljon) in šalčke (jih mam miljon), brisača vedno prav pride, čokolada je vedno welcome vglavnem, super, hvala moji božički, čeprav nimam letos možosti ugibanja kdo me je imel..tako da hvala haley
dobila pa sem tudi cosmo darilce, hvala <98
++ še nekdo se ma super fajn z darilom..
<embed width="600" height="361" type="application/x-shockwave-flash" allowFullscreen="true" allowNetworking="all" wmode="transparent" src="http://static.photobucket.com/player.swf" flashvars="file=http%3A%2F%2Fvid1352.photobucket.com%2Falbums%2Fq642%2FEvyCosmo%2FMOV029_zps5aa30334.mp4">
Velika škatla z veliko "stress reliever bubbles"
V tej mega lepi embalaži, k še razmišljam za kaj bi jo uporabla, ker je sigurn nam dala naprej :O je bila prva stvar, k sm jo vidla TOLE:
oMNOMNOMNOOOM.
kartica s cosmo voščilom:
V vijolično brisačko so ble zavite še dišeče pomarančne svečke (k grejo že dns v uporabo) in zimska šalčka. <99
Itak, smo pač vse ekstra navdušene nad darilom, ampak jz sm res zadovoljna, sm kr mal freak na svečke (jih mam miljon) in šalčke (jih mam miljon), brisača vedno prav pride, čokolada je vedno welcome vglavnem, super, hvala moji božički, čeprav nimam letos možosti ugibanja kdo me je imel..tako da hvala haley
dobila pa sem tudi cosmo darilce, hvala <98
++ še nekdo se ma super fajn z darilom..
<embed width="600" height="361" type="application/x-shockwave-flash" allowFullscreen="true" allowNetworking="all" wmode="transparent" src="http://static.photobucket.com/player.swf" flashvars="file=http%3A%2F%2Fvid1352.photobucket.com%2Falbums%2Fq642%2FEvyCosmo%2FMOV029_zps5aa30334.mp4">
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
^ Iiii priceless
Drugace pa sem paketek poslala, svojega pa se cakam.
Drugace pa sem paketek poslala, svojega pa se cakam.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Evelyn me veseli, da ti je bilo darilo všeč.
Sem pa tudi jaz danes dobila svoje darilo od svoje božičke in se ji res najlepše zahvaljujem, ker je res zadela v polno. Slikce še pridejo, samo laho napišem da sem dobila Merci, kompletek od Afrodite (kremo za roke + odstranjevalec laka za nohte) in angelčka. Res hvala!
Dobila pa sem tudi dobilo od Cosmopolitana, tako da tudi najlepše hvala za to darilo!
Sem pa tudi jaz danes dobila svoje darilo od svoje božičke in se ji res najlepše zahvaljujem, ker je res zadela v polno. Slikce še pridejo, samo laho napišem da sem dobila Merci, kompletek od Afrodite (kremo za roke + odstranjevalec laka za nohte) in angelčka. Res hvala!
Dobila pa sem tudi dobilo od Cosmopolitana, tako da tudi najlepše hvala za to darilo!
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Jaz imam pa en problem.... moj brskalnik noče dat povezave do slikic... ima kdo kakšen predlog, kako naj objavim slikice?
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
Hjmm..ne razumem točno kako "brskalnik noče dat"? Noče kopirat?(ctrl+c) jaz vse fotke uploadam na www.shrani.si in potem preprosto kopiram link, ki je za forum..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov