Cosmo obdarovanje 2011
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
^^kaj veš, mogoče pa ni kondom
Mogoče je cenzuriran del ravno zato ker je cosmobožiček v zaporu, in noče dodatnih obtožb in zaradi tega haley še ni dobila darila
Mogoče je cenzuriran del ravno zato ker je cosmobožiček v zaporu, in noče dodatnih obtožb in zaradi tega haley še ni dobila darila
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Men pa tole namiguje na kaj bi lahko "cenzura" bila (lahko pa da se ful motim, to bi blo mogoče rahlo weird)floribunda napisal/-a:sva zadnjič že pokala od smeha in zmazala pol čokolade. bogsigavedi zakaj
LZ, jz bi tud darilo!
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
floribunda: Definitivno najbolj kul darilo letos, ja, pa eno redkih "personaliziranih" Zdaj se bos ziher letos spet prijavila brez prigovarjanja
Upam, da tudi ostali kmalu prejmejo darila.
Upam, da tudi ostali kmalu prejmejo darila.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
purple_rain napisal/-a:Men pa tole namiguje na kaj bi lahko "cenzura" bila (lahko pa da se ful motim, to bi blo mogoče rahlo weird)floribunda napisal/-a:sva zadnjič že pokala od smeha in zmazala pol čokolade. bogsigavedi zakaj
LZ, jz bi tud darilo!
Saj sem rekel da mam eno bukvo zate.
Mislim da imaš kar prav, ne vem če pošta dovoli to pošiljat (spet nič ne omenjam kaj bi lahko to bilo ), zato sem moral malo palčko angažirati.
floribunda vesel sem da so ti všeč knjige, imel sem še nekaj Steinbeckov..sam Vzhodno od raja mi je všeč. Italijanska kuharca zato ker si iz unga konca in rada kuhaš, Zaspanka se mi je posrala, Jergovič je zabaven, Picasso pa itak vsem všečen.
Kupil sem ti še svinčnik za skicirati sam sem ga založu, Klimt mi je pa všeč in ga imam na mizi in na steni plakat, tko da ni klasična čestitka ampak nekaj lepega.
Ideja je bila takoj, sam paket je imel dolgo pot...in skuhaj nekaj dobrega, pa spij terana še zame, pa daj še kaj moji pomagački
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
wat a pomagačka je še tam a je golob dostavil al kaj
It was forever..but it didnt last long..
-
^^joke
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
haley: ker še nisi objavila slikic darila, LZ sklepa, da ga še nisi dobila. Razlog za to je morda dejstvo, da je božiček (kot navaja LZ) morebiti v zaporu. Tudi meni ni sprva potegnilo =)
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
Led Zeppelin napisal/-a:^^kaj veš, mogoče pa ni kondom
Zdravilno zelisce?
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
ja. (sem si drznila odgovort, da se končajo ugibanja )
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Eh, tud mene zanima kdo je tista, ki ni poslala darila ta tema ma tok pozitivnih strani pol pa eni dripci morjo zasrat vse..
It was forever..but it didnt last long..
-
arrow - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 11. 2007
A kdo kej ve, kje je Sunshine? Nič se ni več javljala v tej temi in jst lahko kr povem, da sem bila njena božička (ona to itak ve, ker je žrebala). Upam, da darila ne dobim nazaj...
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov