Cosmo obdarovanje 2011
Jaz do novega leta darila nisem dobila. In priznam, da sem kar malo razočarana. Upam, da je samo kakšna večja gneča na pošti in da pošiljka še ni prišla do mene. Zelo grdo bi se mi pa zdelo, če je bilo darilo poslano šele zadnje dni leta ali pa da še ni bilo poslano! Če imamo neka pravila naj se jih tudi drži.
haley napisal/-a:Jaz do novega leta darila nisem dobila. In priznam, da sem kar malo razočarana. Upam, da je samo kakšna večja gneča na pošti in da pošiljka še ni prišla do mene. Zelo grdo bi se mi pa zdelo, če je bilo darilo poslano šele zadnje dni leta ali pa da še ni bilo poslano! Če imamo neka pravila naj se jih tudi drži.
se pridružujem mnenju!
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
a seznam se javno objavlja? a nismo meli ponavadi po lastni izbiri, če si hotel izdati si, če ne, ne...
drugače pa jaz čakam na enepar drugih pošiljk (nima veze s Cosmom), pa niso prišle tapravi cajt, tako da verjetno pošta mal štrajka
drugače pa jaz čakam na enepar drugih pošiljk (nima veze s Cosmom), pa niso prišle tapravi cajt, tako da verjetno pošta mal štrajka

I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Končno sem tudi jaz prišla do svojega darilca! Naj še enkrat poudarim, da ni kriva kozmobožička (ki je darilo na pošto pridno oddala že 20.12), ampak da je kriva neumna pošta, ki je zadevo dostavila šele 27 12. pa tudi jaz, saj me ni bilo v lj da bi zadevo odprla
No ko sem končno držala v rokah paket, sem ga ogabne gorčične poštne ovojnice rešila že na poti iz pošte. Ven sem povlekla v lep pikčast papir zavito dvodelno darilce
.
Ko sem prišla domov, sem paket dokončno odprla. V njem me je čakala čestitka (Kozmobožička, iz srca se opravičujem da si imela veliko dela z iskanjem pravega darila zame
) 3D puzzle z Londonskim Big Benom in 3 srčkane čebelice-svečke
(vijolična ima zlomljeno krilo, za kar spet krivim neumno pošto
)
Kozmobožička - hvala! Darilo mi je zelo všeč, še posebej puzzel sem se zelo razveselila

No ko sem končno držala v rokah paket, sem ga ogabne gorčične poštne ovojnice rešila že na poti iz pošte. Ven sem povlekla v lep pikčast papir zavito dvodelno darilce

Ko sem prišla domov, sem paket dokončno odprla. V njem me je čakala čestitka (Kozmobožička, iz srca se opravičujem da si imela veliko dela z iskanjem pravega darila zame

Kozmobožička - hvala! Darilo mi je zelo všeč, še posebej puzzel sem se zelo razveselila

...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
Evo sem si prepisal, kdo je že objavil darila:
emanuela
libido
lešnik
LZ
tammy de
evelyn
kepka
sarijaarvi
keepsake
spice girl
arrow
dioniz
sarrisima
---------------------------
Ljudje, ki še niso dobili svojega darila ali ga objavili:
Sunshine
floribunda
positive vibration
haley
binko
Torej kdor je božiček od zgornjih, upam da imaš izgovor
emanuela
libido
lešnik
LZ
tammy de
evelyn
kepka
sarijaarvi
keepsake
spice girl
arrow
dioniz
sarrisima
---------------------------
Ljudje, ki še niso dobili svojega darila ali ga objavili:
Sunshine
floribunda
positive vibration
haley
binko
Torej kdor je božiček od zgornjih, upam da imaš izgovor
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
ne ne, ko si napisu, da upamo, da imajo božički izgovor, zakaj še ni darila.... tudi obratno, da upamo, da imajo obdarovanke izgovor, zakaj se še niso javile
. Se mi zdi, da do sedaj so se ljudje že vrnili iz raznih praznovanj, pošta pa tudi ne more met več kot teden dni zamude.

I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
- saarijarvi
- Cosmo moderatorka
Torej, v zgornji listi se je znašla tudi moja obdarovanka ampak prisežem, da sem paketek poslala že 20. ali 21. decembra
Imam tudi cosmo 'pričo' ki to lahko potrdi.. In pojma nimam kje bi lahko obtičal, danes sem klicala na pošto a mi brez sprejemne kode paketa ne morejo izslediti. Listek s kodo sem pa po vsej vejetnosti stran vrgla, ker mi še nikoli ni bilo treba uporabiti.
Bom vedla za drugič..
Tudi Sunshine sem pred nekaj dveni vprašala, kaj se naredi v primeru da obdarovanka ne dobi pošiljke, pa mi ni še odgovorila.. A se kdo spomni, če je že bil kak tak primer?

Tudi Sunshine sem pred nekaj dveni vprašala, kaj se naredi v primeru da obdarovanka ne dobi pošiljke, pa mi ni še odgovorila.. A se kdo spomni, če je že bil kak tak primer?
-
- Cosmopsiho
takole mi je božičkova palčica na dom dostavila darilo, ravno ko se mi je totalno mudilo na praznični getaway, tako da prej ni bilo časa za fotke
ko sem že veselo trgala papir, sem se spomnila, da morem zadevo pofotkat in potem spet malo zakrpala darilni papri, da lahko vsi vidite to ličnost smrekic na paketku
ko sem se dokopala do vsebine paketa, mi še vedno nič ni bilo jasno, me je pa nasmejalo in klimt je romal direkt na hladilnik.
kaj lahko floribunda dobi v paketu prve pomoči?
potem sem mrzlično začela vse odvijat, tako da je dečko prevzel vlogo fotografa, ker mi ni ratalo folgat obojega hkrati.
ko mi je končno supelo odvit vse skrbno zavite in označene stvari mi je blo jasno, da si je nekdo ful časa vzel in se ful potrudil, pa itak mi bo vse prav prišlo. neki smo že porabli, neki pa še bomo
sva zadnjič že pokala od smeha in zmazala pol čokolade. bogsigavedi zakaj
torej, popoln parti komplet:
na moje totalno presenečenje to še ni bilo vse. pod vsem tem me je čakalo še malo morje daril!
in njihova vsebina je razkrivala pretty much eno boljših daril ever.
ne vem, če mi je kdo kdaj podaril toliko knjig v enem šusu. kuharica mi bo itak prišla prav
mogoče danes najdem kak recept za kako prefinjeno pašto s tuno
s picassotom sem malo dopolnila svojo zbirko knjig o velikih umetnikih in arhitektih, steinbeck je en mojih najljubših pisateljev sploh in glej ga zlomka, vse sem prebrala, razen Vzhodno od raja ne
Jergovića sicer ne poznam, ampak je očitno skrajni čas
Zvezdica zaspanka pa je poleg Pekarne mišmaš ena mojih ljubših otroških pravljic. Zdej mam poleg kasete še knjigo
v glavnem, še enkrat najlepša hvala. hvala, hvala, hvala, hvala

ko sem že veselo trgala papir, sem se spomnila, da morem zadevo pofotkat in potem spet malo zakrpala darilni papri, da lahko vsi vidite to ličnost smrekic na paketku

ko sem se dokopala do vsebine paketa, mi še vedno nič ni bilo jasno, me je pa nasmejalo in klimt je romal direkt na hladilnik.

kaj lahko floribunda dobi v paketu prve pomoči?

potem sem mrzlično začela vse odvijat, tako da je dečko prevzel vlogo fotografa, ker mi ni ratalo folgat obojega hkrati.

ko mi je končno supelo odvit vse skrbno zavite in označene stvari mi je blo jasno, da si je nekdo ful časa vzel in se ful potrudil, pa itak mi bo vse prav prišlo. neki smo že porabli, neki pa še bomo

torej, popoln parti komplet:

na moje totalno presenečenje to še ni bilo vse. pod vsem tem me je čakalo še malo morje daril!

in njihova vsebina je razkrivala pretty much eno boljših daril ever.

ne vem, če mi je kdo kdaj podaril toliko knjig v enem šusu. kuharica mi bo itak prišla prav

v glavnem, še enkrat najlepša hvala. hvala, hvala, hvala, hvala

-
- Cosmopsiho
-
- Cosmofrik