Cosmo obdarovanje 2011
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
lesnik napisal/-a:Zdravo!
Sama lepa darilca...
Tudi jaz sem danes dobila darilce.Spotoma sem še jaz poslala svojega ko sem šla na pošto.
Še slikce:
Paketek:
http://shrani.najdi.si/?O/eV/2QKZFKub/img9711.jpg
Okvir za fotko:
http://shrani.najdi.si/?2C/Il/2YwQ2Pv2/img9712.jpg
Posvetilo:
http://shrani.najdi.si/?3b/x0/4oHOTz5I/img9713.jpg
Pa še par listov za zapisat (ne vem kako se temu točno reče)http://shrani.najdi.si/?x/YU/2Q3hnieq/img9714.jpg
Sem malo preseneča glede na darilo
Okvir ne vem za kaj bom potrebovala,ko nisem preveč od fotk v okvirju-mogoč bom dala naprej-brez zamere.
Za liste bomo pa še videli ali pa za recepte bodo uporabni.
Vseeno hvala obdarovanki.
Hm, čaki mal, meni tisti okvir izgleda kot umetniški izdelek, celota skupaj z narisano risbo v njem... verjetno ga je darovalka sama izdelala in je mišljen kot okras za na steno Mogoče si kdaj kje napisala, da rada kuhaš / pečeš, pa je zato vse bolj v stilu kuhanja in kolačkov.. Lahko da se sicer motim, ampak meni se zdi simpatično darilo, še posebej, če je res sama vložila trud vanj
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
Prejela darilce s simpaticnim sporocilom ...
... zelo lepo zavito ...
... in se enkrat lepo zavito ...
... vsebina paketka, kjer sem bla najbolj vesela kreme - s tem imam vedno neke probleme katero izbrat tako da tele se nisem probala Labello - klasik, mi je zmanjkuje, tako da zadetek v polno - in pa ta sveca pa zakon, ker si je sama ne bi kupla, ampak odkar sem vidla to neumno reklamo - http://www.youtube.com/watch?v=BoAh5tTyzBM - me je zanimal, ce se res tako menjajo barve Peneca kopel bo pa naprej podarjena, ker ce je samo tus Skratka, hvala!
... zelo lepo zavito ...
... in se enkrat lepo zavito ...
... vsebina paketka, kjer sem bla najbolj vesela kreme - s tem imam vedno neke probleme katero izbrat tako da tele se nisem probala Labello - klasik, mi je zmanjkuje, tako da zadetek v polno - in pa ta sveca pa zakon, ker si je sama ne bi kupla, ampak odkar sem vidla to neumno reklamo - http://www.youtube.com/watch?v=BoAh5tTyzBM - me je zanimal, ce se res tako menjajo barve Peneca kopel bo pa naprej podarjena, ker ce je samo tus Skratka, hvala!
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Danes sm prišla domov iz Lj in sta me na mizi pričakala dva paketka - sicer odprta, ker se tamau enostavno NI mogu kontrolirat da ne bi pogledu
Zato tudi ne morem slikat kako je blo zapakirano..
V prvem je bilo darilo cosmo-božičke, ki je super zadela barvo celega kompletka - vijolično
Dobila sem:
- Samolepilne nohtke (celo eden preveč je bil v paketku ) Umetnih nohtov nisem še nikoli mela, jih bom uporabla kdaj ko bom šla ven
- Vijola lak od Essence, ful lep odtenek
- Milo od Oilily, kjutiš in lepo diši
- Lip gloss z bleščicami
Hvala božički!
V drugem je bla pa majčka:
Evo slikca, sem se potrudla da se vidi še wc v ozadju
Hvala cosmo santa!
Zato tudi ne morem slikat kako je blo zapakirano..
V prvem je bilo darilo cosmo-božičke, ki je super zadela barvo celega kompletka - vijolično
Dobila sem:
- Samolepilne nohtke (celo eden preveč je bil v paketku ) Umetnih nohtov nisem še nikoli mela, jih bom uporabla kdaj ko bom šla ven
- Vijola lak od Essence, ful lep odtenek
- Milo od Oilily, kjutiš in lepo diši
- Lip gloss z bleščicami
Hvala božički!
V drugem je bla pa majčka:
Evo slikca, sem se potrudla da se vidi še wc v ozadju
Hvala cosmo santa!
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
mene sta tudi čakala dva paketka
en je bil od cosmota, drugi pa od cosmobožičke,
tnx cosmo za plannerček, ker sem ravno iskala okoli kakšnega pametnega, pa nič ni
v paketku pa sem dobila suho robo kar je zakon, ker zmer picajzlasto izbiram čimmanj potemnjene kuhovnice, ko kuham
in pa revija božična peka, v kteri sem si že pofočkala en recept za piškote iz bele čokolade in pistacij mmm, mam že kupljene sestavine
aja, pa zraven so bili neki home-made piškoti, ki sem jih suvereno pohrustala na poti na šiht in začela šele v BTCju razmišljat, da sem jedla piškote neznanega izvora in prišla na idejo, da so bile mogočne kšne prepovedane substance notri
ene pol ure me je potem preganjal placebo-efekt
slikica
en je bil od cosmota, drugi pa od cosmobožičke,
tnx cosmo za plannerček, ker sem ravno iskala okoli kakšnega pametnega, pa nič ni
v paketku pa sem dobila suho robo kar je zakon, ker zmer picajzlasto izbiram čimmanj potemnjene kuhovnice, ko kuham
in pa revija božična peka, v kteri sem si že pofočkala en recept za piškote iz bele čokolade in pistacij mmm, mam že kupljene sestavine
aja, pa zraven so bili neki home-made piškoti, ki sem jih suvereno pohrustala na poti na šiht in začela šele v BTCju razmišljat, da sem jedla piškote neznanega izvora in prišla na idejo, da so bile mogočne kšne prepovedane substance notri
ene pol ure me je potem preganjal placebo-efekt
slikica
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Jaz darila do 23.12 nisem dobila (je čisto možno sicer da zdaj že čaka name, ampak ga do 3.1. žal ne bom mogla pogledat )
Torej slikice po novem letu .
Torej slikice po novem letu .
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
arrow - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 11. 2007
Danes dobila listek , grem kmalu na pošto, tako da bojo slikice še danes
edit:
tkole je zgledalo na začetku
notri pa najbolj simpatična škatlica, kar sem jih vidla
v škatlici pa čokoladni bombončki Milka, ki jih pol že manjka , steklenička medu, božična svečka (mmmm, kako lepo diši) in lip balzam, ki ga pa ravno nujno rabim in zgleda super
Je bila zraven tudi čestitka, katere sliko pa zaradi neznanega razloga moj računalnik ne sprejme in je ne morem objavit.
Hvala moji cosmo božički (mislim, da celo vem katera je, ampak bom raje tiho, če se slučajno motim ), darilce mi je res zelo všeč
edit:
tkole je zgledalo na začetku
notri pa najbolj simpatična škatlica, kar sem jih vidla
v škatlici pa čokoladni bombončki Milka, ki jih pol že manjka , steklenička medu, božična svečka (mmmm, kako lepo diši) in lip balzam, ki ga pa ravno nujno rabim in zgleda super
Je bila zraven tudi čestitka, katere sliko pa zaradi neznanega razloga moj računalnik ne sprejme in je ne morem objavit.
Hvala moji cosmo božički (mislim, da celo vem katera je, ampak bom raje tiho, če se slučajno motim ), darilce mi je res zelo všeč
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Uuu ker tasty darilo
It was forever..but it didnt last long..
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
js tudi še čakam na svojega kozmobožička, no zdej že dedka mraza
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
moja obdarovanka se je že javla in se ji opravičujem glede na to, da je hladno reagirala na darilo ampak res nisem mel idej kaj ti naj podarim... pač sem se odločil za to o čem si najbol pisala na forumu...
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Moja se je tudi že javila
Dejmo, dejmo, hočem videt še daril. Še vedno me firbca tisto od LZja... Le kaj bi lahko bilo?
Dejmo, dejmo, hočem videt še daril. Še vedno me firbca tisto od LZja... Le kaj bi lahko bilo?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov