Cosmo obdarovanje 2011

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 23. Dec. 2011 14:07

lesnik napisal/-a:Zdravo!
Sama lepa darilca...
Tudi jaz sem danes dobila darilce.Spotoma sem še jaz poslala svojega ko sem šla na pošto.
Še slikce:
Paketek:
http://shrani.najdi.si/?O/eV/2QKZFKub/img9711.jpg
Okvir za fotko:
http://shrani.najdi.si/?2C/Il/2YwQ2Pv2/img9712.jpg
Posvetilo:
http://shrani.najdi.si/?3b/x0/4oHOTz5I/img9713.jpg
Pa še par listov za zapisat (ne vem kako se temu točno reče)http://shrani.najdi.si/?x/YU/2Q3hnieq/img9714.jpg
Sem malo preseneča glede na darilo :eek:
Okvir ne vem za kaj bom potrebovala,ko nisem preveč od fotk v okvirju-mogoč bom dala naprej-brez zamere.
Za liste bomo pa še videli ali pa za recepte bodo uporabni.
Vseeno hvala obdarovanki.

Hm, čaki mal, meni tisti okvir izgleda kot umetniški izdelek, celota skupaj z narisano risbo v njem... :gruebel: verjetno ga je darovalka sama izdelala in je mišljen kot okras za na steno :) Mogoče si kdaj kje napisala, da rada kuhaš / pečeš, pa je zato vse bolj v stilu kuhanja in kolačkov.. Lahko da se sicer motim, ampak meni se zdi simpatično darilo, še posebej, če je res sama vložila trud vanj :)
Uporabniški avatar
Binko
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Binko » 23. Dec. 2011 16:09

Jaz sem danes dobila Cosmo majčko. Sicer L (jaz sem XS) ampak vseeno HVALA....luškana je :D
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 24. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a kepka » 23. Dec. 2011 17:35

Prejela darilce :D s simpaticnim sporocilom ...

Slika

... zelo lepo zavito ...

Slika

... in se enkrat lepo zavito ...

Slika

... vsebina paketka, kjer sem bla najbolj vesela kreme - s tem imam vedno neke probleme katero izbrat tako da tele se nisem probala :D Labello - klasik, mi je zmanjkuje, tako da zadetek v polno - in pa ta sveca pa zakon, ker si je sama ne bi kupla, ampak odkar sem vidla to neumno reklamo - http://www.youtube.com/watch?v=BoAh5tTyzBM - me je zanimal, ce se res tako menjajo barve :lach: Peneca kopel bo pa naprej podarjena, ker ce je samo tus :( Skratka, hvala!
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 23. Dec. 2011 21:56

Danes sm prišla domov iz Lj in sta me na mizi pričakala dva paketka - sicer odprta, ker se tamau enostavno NI mogu kontrolirat da ne bi pogledu :D
Zato tudi ne morem slikat kako je blo zapakirano..

V prvem je bilo darilo cosmo-božičke, ki je super zadela barvo celega kompletka - vijolično :D

Slika

Dobila sem:
- Samolepilne nohtke (celo eden preveč je bil v paketku :P ) Umetnih nohtov nisem še nikoli mela, jih bom uporabla kdaj ko bom šla ven
- Vijola lak od Essence, ful lep odtenek
- Milo od Oilily, kjutiš in lepo diši :)
- Lip gloss z bleščicami

Hvala božički! :D

V drugem je bla pa majčka:

Evo slikca, sem se potrudla da se vidi še wc v ozadju :wink:

Slika

Hvala cosmo santa! :P
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 23. Dec. 2011 22:43

mene sta tudi čakala dva paketka :cool:

en je bil od cosmota, drugi pa od cosmobožičke,
tnx cosmo za plannerček, ker sem ravno iskala okoli kakšnega pametnega, pa nič ni ;)

v paketku pa sem dobila suho robo :D kar je zakon, ker zmer picajzlasto izbiram čimmanj potemnjene kuhovnice, ko kuham :schaf:
in pa revija božična peka, v kteri sem si že pofočkala en recept za piškote iz bele čokolade in pistacij mmm, mam že kupljene sestavine :oops:
aja, pa zraven so bili neki home-made piškoti, ki sem jih suvereno pohrustala na poti na šiht in začela šele v BTCju razmišljat, da sem jedla piškote neznanega izvora :o in prišla na idejo, da so bile mogočne kšne prepovedane substance notri :lol:
ene pol ure me je potem preganjal placebo-efekt :D :oops:

slikica
Slika
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 31. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a spice girl » 24. Dec. 2011 11:22

Slika

Evo, še moje darilce... sicer uporabljam samo bio/eko kozmetiko, ampal vseeno hvala. Kinder pa je že zmanjkal :)
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 26. Dec. 2011 22:21

In kje so ostale slike? Število daril namreč ni enako številu fotografij na forumu...brez izgovorov, slike na net al kaj :)
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 26. Dec. 2011 22:36

Jaz darila do 23.12 nisem dobila (je čisto možno sicer da zdaj že čaka name, ampak ga do 3.1. žal ne bom mogla pogledat :( )
Torej slikice po novem letu :).
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 27. Dec. 2011 12:13

Jaz na darilo še čakam.
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a arrow » 27. Dec. 2011 14:36

Danes dobila listek :jump: , grem kmalu na pošto, tako da bojo slikice še danes :jump:

edit:
tkole je zgledalo na začetku
Slika

notri pa najbolj simpatična škatlica, kar sem jih vidla
Slika

v škatlici pa čokoladni bombončki Milka, ki jih pol že manjka :D , steklenička medu, božična svečka (mmmm, kako lepo diši) in lip balzam, ki ga pa ravno nujno rabim in zgleda super
Slika
Je bila zraven tudi čestitka, katere sliko pa zaradi neznanega razloga moj računalnik ne sprejme in je ne morem objavit.

Hvala moji cosmo božički (mislim, da celo vem katera je, ampak bom raje tiho, če se slučajno motim :D ), darilce mi je res zelo všeč :kuss:
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 27. Dec. 2011 16:27

Uuu ker tasty darilo :D
It was forever..but it didnt last long..
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 27. Dec. 2011 17:18

js tudi še čakam na svojega kozmobožička, no zdej že dedka mraza :)
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a arrow » 27. Dec. 2011 19:45

Ja moja obdarovanka bi mogla že dobit, pa se še ni javla, tko da mogoče pošta ta čas rabi kak dan več
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 27. Dec. 2011 20:03

moja obdarovanka se je že javla in se ji opravičujem glede na to, da je hladno reagirala na darilo ampak res nisem mel idej kaj ti naj podarim... pač sem se odločil za to o čem si najbol pisala na forumu...
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 27. Dec. 2011 20:15

Moja se je tudi že javila :)
Dejmo, dejmo, hočem videt še daril. Še vedno me firbca tisto od LZja... Le kaj bi lahko bilo?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov