Cosmo obdarovanje 2011
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Zdaj me pa res zanima kaj si nabavu . Vojaško letalo? Kitajsko vazo s 7. stoletja? Slonov okel? Neki kar zgleda zares nevarno?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Ni problem v darilu, no je po svoje. Problem je v Božičku. Pa ne v meni .
Ajde dost o tem, slikce limajte raj.
Ajde dost o tem, slikce limajte raj.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
Danes dobila darilo, slikce čez 5-10min, pol pa tečem na pošto svoje oddat
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
-
dobu darilo: LOVE IT!
bom prilimal slike
bom prilimal slike
-
Evo dobu darilo:
takole je bilo zavito:
škatla..lej k ma puma hlače
ovitek voščilnice:
voščilnica (ki je nekaj najbolj impresivnega, in ideja je odlična...pol ure sem jo moral sukati da sem dobil sporočilo )
vsebina darila:
--------------------------------------------------------------------
Cosmo božičkinji se zahvaljujem, ker šala nimam in ga rabim.....obesek za ključe Pink Floyd je svetoven, ker sem ravno 2 dni nazaj dal delati nov ključ in nisem imel obeska, tako da super da ga sedaj imam, in ne kar enega obeska.
Smokije sem že pojedel, čokolada me še čaka .
Kar pa posebej cenim je IZVIRNA čestitka, ker je ideja odlična in si porabila svoj čas da si jo izdelala.
Hvala ti tudi za obesek in šal.
Ob prvi šansi mi pošlji zs, da vidim kdo je za izvirno idejo.
Žiga
takole je bilo zavito:
škatla..lej k ma puma hlače
ovitek voščilnice:
voščilnica (ki je nekaj najbolj impresivnega, in ideja je odlična...pol ure sem jo moral sukati da sem dobil sporočilo )
vsebina darila:
--------------------------------------------------------------------
Cosmo božičkinji se zahvaljujem, ker šala nimam in ga rabim.....obesek za ključe Pink Floyd je svetoven, ker sem ravno 2 dni nazaj dal delati nov ključ in nisem imel obeska, tako da super da ga sedaj imam, in ne kar enega obeska.
Smokije sem že pojedel, čokolada me še čaka .
Kar pa posebej cenim je IZVIRNA čestitka, ker je ideja odlična in si porabila svoj čas da si jo izdelala.
Hvala ti tudi za obesek in šal.
Ob prvi šansi mi pošlji zs, da vidim kdo je za izvirno idejo.
Žiga
Zadnjič spremenil Led Zeppelin, dne 22. Dec. 2011 11:53, skupaj popravljeno 2 krat.
-
Tammy_De - Cosmofrik
vidim, da so prevelke slikce, bom zmanjšala čez eno uro, k moram zdaj res tečt na pošto, ker če do 12ih pošljem, gre še isti dan naprej. Sori!
-
Tammy_De - Cosmofrik
(Še enkrat napisala, lahko prejšnji post zbrišete (sori, hotla sem samo dati "uredi", ampak ne morem priti do tega gumbka zaradi reklam ob strani)
- Sladkarije (zgledajo mnjami, sam je še prezgodaj da bi jih probala):
- Voščilnia
- Šal (simpatičen, nimam še ničesar tok "girly", se pa najde vsake tok kombinacija, da bi pasal zraven, tako da hvalaaa):
- Ne vem točno kaj je to, sam je kjutkano
- Moja barva!!!!! Hvala!!!! Lak za nohte:
Vse v vsem, zelo všečno! Hvala cosmobožički
- Sladkarije (zgledajo mnjami, sam je še prezgodaj da bi jih probala):
- Voščilnia
- Šal (simpatičen, nimam še ničesar tok "girly", se pa najde vsake tok kombinacija, da bi pasal zraven, tako da hvalaaa):
- Ne vem točno kaj je to, sam je kjutkano
- Moja barva!!!!! Hvala!!!! Lak za nohte:
Vse v vsem, zelo všečno! Hvala cosmobožički
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
dobil lepo darilo od Tammy Res se ne moreš skrit s svojim imenom. Ne bi se smela podpisat.
slike sledijo takoj, ko najdem kabl za davat stvari iz fona na komp
slike sledijo takoj, ko najdem kabl za davat stvari iz fona na komp
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
Tammy_De - Cosmofrik
sej se nisem podpisala, sam na koverto odzadi sm čist z malimi napisala ime pa naslov, k so mi na pošti rekli, da moram...
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Tudi jaz sem dobila darilce!
Vsebina: luškan črn šal, lip gloss "rock on" haha , gorenjka čokolada spešl edišn(om nom om),spicy shower gel-ful diši in ogrlica, ki me bo mogoče spremljala na ny, če bom mela dost jajc(ne nosm velik nakita ).
Closeup!
Zelo luškano darilo, še posebi šal <3, najlepša hvala Božički, za ktero pa na žalost tudi jaz vem katera je..Pa saj ni važno, tudi če se ve. Hvala Libido!
Vsebina: luškan črn šal, lip gloss "rock on" haha , gorenjka čokolada spešl edišn(om nom om),spicy shower gel-ful diši in ogrlica, ki me bo mogoče spremljala na ny, če bom mela dost jajc(ne nosm velik nakita ).
Closeup!
Zelo luškano darilo, še posebi šal <3, najlepša hvala Božički, za ktero pa na žalost tudi jaz vem katera je..Pa saj ni važno, tudi če se ve. Hvala Libido!
It was forever..but it didnt last long..
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
celo bajto sem obrno pa ne najdem kabla nikjer... ma kdo kako idejo kak dobit dol na komp slike? blutooth mi noče delat na laptopu nikakor...
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
^^hehe pol imaš enak problem kot jaz včeraj....treba bo starga digitalca najdt
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov