Cosmo obdarovanje 2010
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
^^2 leti nazaj si uporabnicam pisal ZSje kaj bi rad za darilo, pa sploh nisi bil prijavljen (sem pogledala).
poleg tega si v več kot 2 letih napisal manj kot 30 postov na forum. za druge ne vem, ampak meni ne bi bilo všeč, če bi dobila za obdarovat uporabnika, ki na forumu sploh ni aktiven in se potem ubadat kaj bi mu poslala. jst komaj čakam da zvem koga moram obdarovat in se potem it detektiva, kaj bi bilo tej osebi všeč pri tebi bi bilo to zelo težko
poleg tega si v več kot 2 letih napisal manj kot 30 postov na forum. za druge ne vem, ampak meni ne bi bilo všeč, če bi dobila za obdarovat uporabnika, ki na forumu sploh ni aktiven in se potem ubadat kaj bi mu poslala. jst komaj čakam da zvem koga moram obdarovat in se potem it detektiva, kaj bi bilo tej osebi všeč pri tebi bi bilo to zelo težko
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
nočem bit nasramen al pa kaj ampak, če ne sodeluješ, bodi tolko fer pa se ne prijavi. To obdarovanje bi moglo bit za aktivne uporabnike, ki pišejo. Če nisi v tej eliti pa čeprav bereš pa se ti ne da pisat, potem pač žal. Mogoče drugo leto.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
Dita- - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 8. 2007
ja ne vem, potem pa spremenite pravila. če jaz prav vem, je določeno minimalno število prijav (vsaj prejšnje leto je bilo tako), ki jih jaz presegam. žal.
sploh pa se ne gre toliko o tem koliko sem jaz napisala. gre se zato da nekomu polepšaš dan in mu pošlješ malenkostno darilce.
sploh pa se ne gre toliko o tem koliko sem jaz napisala. gre se zato da nekomu polepšaš dan in mu pošlješ malenkostno darilce.
Our passion is our strength <3
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Sj mogoče bi blo čist prav omejit tud na število postov.. men bi blo groza pošiljat nekomu k ma pod 200 postov karkoli, ker..nimaš pojma komu pošiljaš tko, ko nekdo nekaj časa sodeluje, si ustvariš neko predstavo o njem..in ga "spoznaš".. in še lahko vsaj sklepaš, da bo ta oseba tud sama darilo poslala..tko da jaz nisem za priključitev -200 post uporabnikov. Itak je pa zdj že konec. in skoraj ni nobenih sumljivih oseb
It was forever..but it didnt last long..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov