Cosmo obdarovanje 2010
-
- Cosmopsiho
-
- Kofetarica
-
- Cosmopsiho
žal bo res omejitev res malo hujša in ostrejša kot je bla prejšnja leta in bomo prvi pogoj naredli sodelovanje na forumu v zadnjem letu. Mislim, da je to najbol fer do vseh sodelujočih, da se ne bo moglo zgodit, da kdo kaj ne bi poslal, ker bi se oglašali nekateri z malo časa al pa volje za sodelovanje.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
Je rekla, da ne bo imela casa, tko da brezveze, da se jo zadolzuje za organizacijo, ce ne bo sfolgala. Saj bosta Dioniz in Evelyn, ne?
A ti bos sodeloval Jochie?
Jaz bi, ampak verjetno nisem dovolj dolgo na formu, imam premalo st. postov pa se predalec od Slovenije sem.
A ti bos sodeloval Jochie?

Jaz bi, ampak verjetno nisem dovolj dolgo na formu, imam premalo st. postov pa se predalec od Slovenije sem.

I can explain it to you. But I can't understand it for you.
ja organizator jih bo štel, kdo pa?. butasto mi je to ko ene sodelujejo na forumu samo za to obdarovanje. Tega letos ne bo.
skupno število postov bo seveda tud omejeno. verjetno 300. če nas bo samo 10 nas bo pač samo 10. bomo vsaj kvalitetni.
se strinjate?
skupno število postov bo seveda tud omejeno. verjetno 300. če nas bo samo 10 nas bo pač samo 10. bomo vsaj kvalitetni.
se strinjate?
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson