Cosmo obdarovanje 2010
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sunshine - Cosmo administrator
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: Ljubljana
Jaz sem itak za to, da se ponovi.
Razne pikre se preskoči/ignorira, ostalo pa ful fletno.
Libido. hvala še enkrat
Seznam Cosmo božička:
1. Jozica1
2. Dita-
3. Sonck
4. Dioniz
5. SunRose
6. Libido.
7. rinca
8. Limeta*
9. cdefgahc
10. Neenchy
11. Arrow
12. Tammy_De
13. Fay

Libido. hvala še enkrat

Seznam Cosmo božička:
1. Jozica1
2. Dita-
3. Sonck
4. Dioniz
5. SunRose
6. Libido.
7. rinca
8. Limeta*
9. cdefgahc
10. Neenchy
11. Arrow
12. Tammy_De
13. Fay
Zadnjič spremenil Sunshine, dne 08. Jan. 2011 23:48, skupaj popravljeno 1 krat.
-
neenchy - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 2. 2005
- Kraj: nekje med oblaki
cdefgahc napisal/-a:po pravici povedano... nimam pojma o kakšnem Cosmo božičku se tu grejaz sem mislila, da je tu pač mišljeno, da je to od moje obdarovalke. No, danes na seznamu pa vidim, da naj bi bila to neenchy. Nekaj dni nazaj je napisala, da je narobe napisala naslov, no prej pa sem klicala domov, če imam doma kakšen paket in res je, že od včeraj.
hvaaaaaala za darilo
ker pa čez ta vikend ostanem v študencu, pridem domov čez en teden, in bom šele takrat odprla darilo, ga poslikala in nalepila tu gor.
ja js sem tista, ki sem ga tupnila pri pošiljanju... sorry ..upam, da nisi preveč huda

-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
cdefgahc napisal/-a:^^ pa od kje je prišel ta seznam, kdo ga je sestavil? a to so naključni uporabniki foruma? se opravičujem, bolj malo spremljam ta forum in ostale cosmo zadeve zato mi res mi ni jasno...
Pomoje je Cosmopolitan žrebal od teh, ki smo blii prijavljeni na obdarovanje.
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
Ma ene delate tako dramo zarad enga darilca, da sem prav vesela da se nisem odločla za obdarovanje in se v prihodnje tut ne bom, ker tolk krega dobesedno za nič, pa kako vam se da?
Pa če je datum do 24. dec. ne razumem da potem ne morte poslat do takrat, ker potem je jok in stok prejemnic ki so pozneje dobile darilo.
Če ste tak zasedene, ste imele čas prej nakupit darilo, pa ga zavit, potem bi pač velik pred božičem poslale, pa bi blo vse cool.
Razumem posebne razmere (bolezen, smrt, razpad zveze), kot je libido navedla, ampak vse pa niste imele tega, vsaj predvidevam.
No pač to je moje mnenje, nevtralno, saj sodelovala nisem, sem pač zunanja opazovalka. Pa brez zamere.
Pa če je datum do 24. dec. ne razumem da potem ne morte poslat do takrat, ker potem je jok in stok prejemnic ki so pozneje dobile darilo.
Če ste tak zasedene, ste imele čas prej nakupit darilo, pa ga zavit, potem bi pač velik pred božičem poslale, pa bi blo vse cool.
Razumem posebne razmere (bolezen, smrt, razpad zveze), kot je libido navedla, ampak vse pa niste imele tega, vsaj predvidevam.
No pač to je moje mnenje, nevtralno, saj sodelovala nisem, sem pač zunanja opazovalka. Pa brez zamere.
-
Fay - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 2. 2010
Sunshine napisal/-a:Jaz sem itak za to, da se ponovi.
Libido. hvala še enkrat
Seznam Cosmo božička:
1. Jozica1
2. Dita-
3. Sonck
4. Dioniz
5. SunRose
6. Libido.
7. rinca
8. Limeta*
9. cdefgahc
10. Neenchy
11. Arrow
12. Tammy_De
13. Fay
WTF???? Kaj pa jaz??

Jaz pa se drugo leto zopet prijavim

-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Libido. napisal/-a:dobro, res sm poslala po božiču, ampak ne šele januarja ... tale paketek je rabil kar eno leto (:D) da je prišel na cilj ...
sicer pa jst se lahko javno opravičim, ker sem poslala šele tik pred novim letom ... ampak imam trenutno ogromno osebnih problemov (ne bi prav podrobno o tem, jih je pa cel kup - konec zveze, bolezen v družini, smrt v družini), ki so se mogli vsi nakopičit tik pred prazniki ... če bi prej vedela, da bo tako, ne bi niti sodelovala, ker res nisem bila v stanju (cela dva tedna sem komaj kaj izpod kovtra pogledala, kaj šele da bi tekala okoli pošiljat darila).
aja .. da ne pozabim ... ko sem nesla paketek za Sunshine na pošto sem istočasno dvignila darilce, ki mi ga je poslala positive vibration. Fotoaparat je žal na bolniški, tako da s slikcami ni nič, se ti pa ful ful ful zahvaljujem. Obljubim, da bom poskusla nekje fotkiča zbrskat (magari pri sosedih), pa poslikam tisti del darila, ki ga še nisem pojedla![]()
do drugega leta pa punce (in fantje), odločite se, če bi rade da nadaljujemo s to igrico ... ker vse to kreganje letos je res že preveč ...
Ojoj, Libido, moje sožalje

Upam, da ti je vsaj malo posladkalo težke dneve

There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
lesnik - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 6. 2007
Fay napisal/-a:Jaz se pa opravičujem. Imam že zavito, vse tako kot je treba, ampak ne najdem časa za na pošto, ker vedno delam. Tako da jutri ga nese brat na pošto... Je pa res, da me je zelo strah, da moji obdarovanki ne bo všeč![]()
In tudi jaz še nič nisem dobila...
Fay: po tem se mi je zdelo,da si ti mene imela.Še enkrat hvala za darilo.
-
Sunshine - Cosmo administrator
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: Ljubljana
haley napisal/-a:cdefgahc napisal/-a:^^ pa od kje je prišel ta seznam, kdo ga je sestavil? a to so naključni uporabniki foruma? se opravičujem, bolj malo spremljam ta forum in ostale cosmo zadeve zato mi res mi ni jasno...
Pomoje je Cosmopolitan žrebal od teh, ki smo blii prijavljeni na obdarovanje.
Tako je, nakljucno izbrani med tistimi, ki ste se prijavili na Cosmo obdarovanje.
p.s. Fay sorry, popravljeno

-
cdefgahc - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 3. 2010
^^ aha, sem jo komaj našla. toooorej, po spletu nesrečnih dogodkov sem tudi jaz danes (10 min nazaj) odprla svoje darilo
obdarovalki Neenchy se še enkrat zahvaljujem.
moje darilo pa je na spodnjem linku:
http://www.shrani.si/?42/F3/2gnwrHod/1/photo0115.jpg

moje darilo pa je na spodnjem linku:
http://www.shrani.si/?42/F3/2gnwrHod/1/photo0115.jpg
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov