Cosmo obdarovanje 2010
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Fay napisal/-a:Mala zakaj pa ti nikoli ne sodeluješ?
Ker imam vedno ravno decembra ogromno stvari na faksu in vem, da si nebi mogla velik časa vzet za nakup darila in "preučevanje"; pa potem raje ne sodelujem. Upam, da bo naslednje leto manj obveznosti
Je pa vseeno prijetno spremljat tole temo (brez tistega jambranja in tegale podjebavanja zgoraj).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- Mala_Teych
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 12. 2007
tudi jaz sem uspela priti do mojega darilaaaaa wiiiiiiii=) dobla sm šalčko za čaj/kavo ipd. z naslikanimi jagodami-ful cute, senčilo za oči v modri barvi-ni moja barva ampak z veseljem eksperimentiram;), balzam za ustnice z vonjem čokolade-ful izvirno, me zanima kaj bo fant rekel;), lepo misel in čaj pomaranča+cimet-en mojih najljubših,pa še od twinningsa jeeeee<3 nad darilom sem bila zelo presenečena in mi je zelo všeč, tako da lepa hvala moji božički!:) ..paketka nisem uspela poslikat kako je izgledal, ker sem bila preveč radovedna, se globoko opravičujem:/ v teh dneh pa naložim slikco darila, obljubim ..
opazila sem, da se je javila tudi moja obdarovanka in sem zelo vesela, da ji je bilo darilo všeč
opazila sem, da se je javila tudi moja obdarovanka in sem zelo vesela, da ji je bilo darilo všeč
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
Sunshine napisal/-a:Jaz svoje darilce še zmeraj čakam.
pomoje bi bil že čas da se objavi kdo je koga obdaroval in se ugotovi, če se je paket izgubil, ali se je tvoja cosmobožička potuhnila...
jst mislim da vem katera me je obdarovala, pa tudi svoji obdarovanki bi rada že povedala, ha ha. ful sem vesela da ji je bilo všeč
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
Moja obdarovanka še ni z nami delila (zaigranega) navdušenja. Paket pa je bil dostavljen že prej božičem.
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
jst sem za to, da se na take lenčine ^^ ne čaka in se začne objavljat, kdo je komu poslal. al pa če Libido cel spisek objavi. samo zato ker se nekomu 1 mesec ne da na forum oz. je 3 tedne prepozno poslal darilo, ni treba vsem ostalim čakat
flesherka_, kako pa veš, da je obdarovanka dvignila paket?
flesherka_, kako pa veš, da je obdarovanka dvignila paket?
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
ker je par dni (2) po tem, ko sem poslala, objavila, da jo paket že čaka na naslovu, pa mora it pojn. verjetno ne stanuje na napisanem naslovu.
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
Sunshine napisal/-a:Jeeeejjj, pa je prišlo darilce do mene:
Libido. - moj santa, hvala ti. Sem zadovoljna z vsem kar sem prejela. Vse koristno. Torbica za mobitel je šla takoj v uporabo, ostalo pa še pride na vrsto.
Libido.
uff, samo da si dobila sem se že bala, da se je kje zgubilo
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
Heh, tok ste ene pizdile da sem jaz poslala darilo po božiču in tako prekršila Libidina pravila, ko pa Libido. pošlje darilo januarja pa od nobene ne bu ne mu. Strinjam se z objavo seznama, ampak ene bi se res lahko brzdale s svojimi izrazi, glede na to, da nihče več ne pogreša svojega darila (?) je verjetno tista, ki je dobila darilo od flesherke poslala svoje darilo in je tako praktično opravila svojo najpomembnejšo nalogo. Mogoče pa nima dostopa do interneta, al je pa doživela nesrečo, al karkol no. Ene bi se res mogle chillaxirat (i'm looking @ you rinca), obnašate se kot da je usoda sveta odvisna od tega da se zahvali za svoje darilo. Ni lepo, ni pa zdej faking konc sveta.
Še Sunshine se je npr. manj sekirala glede svojega darila kot pa nekatere, ki bi bile pomojem prve v vrsti pri kamenjanju in sežiganju na grmadi če bi bili v srednjem veku
Še Sunshine se je npr. manj sekirala glede svojega darila kot pa nekatere, ki bi bile pomojem prve v vrsti pri kamenjanju in sežiganju na grmadi če bi bili v srednjem veku
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov