Cosmo obdarovanje 2010
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
kok je men smešno brati, ko dobite darilce pol pa pišete v smislu: ej kko si vedla da si to želim, ej lih sem hotela skočit v trgovino po to pa si mi ti kupila, ej kok si ti mene dobr prebrala, točno tak okus in barvo obožujem, to je najlepše darilo, ki sem ga kdar koli dobila...Dejte no punce, sej ne potrebujete biti tako zaigrano, osladno navdušene
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
nanamiša - Cosmofrik
ti se kr jezi zdej Očitno more biti nekaj resnice v tem, da si tako hitro zagrabila, čeprav posta sploh nisem šla pisati zaradi tebe, ker se ne spomnem kako si odreagirala..ampak očitno si med tistimi hehe
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
- SunRose
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2005
- Kraj: UK
Men bi blo pa smešno, če ne bi napisala tistga, kar je res
(Sej tiste, ki jih je kej zmotl so to tud povedale)
Sej lahko mal prebereš poste; itak, da se ne zgodi, da kr vsaka dobi točno nekaj kar ji je všeč, ampak če se pa slučajno to zgodi, pa se mi zdi lpo, da to pove. Isto kt v lajfu, 1x gre vse kot po maslu, 1x pa ne, zato je pa tok bolj fajn poudarit takrat ko gre
(Sej tiste, ki jih je kej zmotl so to tud povedale)
Sej lahko mal prebereš poste; itak, da se ne zgodi, da kr vsaka dobi točno nekaj kar ji je všeč, ampak če se pa slučajno to zgodi, pa se mi zdi lpo, da to pove. Isto kt v lajfu, 1x gre vse kot po maslu, 1x pa ne, zato je pa tok bolj fajn poudarit takrat ko gre
The future belongs to those who believe in the beauty of their deams.
[Eleanor Roosevelt]
[Eleanor Roosevelt]
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Jaz sem napisala resnico glede darila. Če mi nekaj ne bi bilo všeč, bi to tudi napisala. Sicer pa, če nekdo veliko o sebi piše na forumu in kaj ima rad, tudi ni tako zelo težko ugotovit njegove želje in če je npr. nekdo velik oboževalec rdečih lakov za nohte in milka čokolade, boš bolj težko zgrešil, če mu to tudi pošlješ.
-
Fay - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 2. 2010
Nič se nisem jezila Zaradi tebe ne, ker vem da si preveč brihtna In vrjemi, da lahko iz postov obdarovanke dosti ugotoviš in včasih te v vsakem primeru pač osreči tisto malo darilce, ki ga odpiraš... In letos so bila zelo lepa darila, tako da mislim, da smo imele kaj hvalit.
In bejbe, že lahko povemo, koga smo obdarovale?? Jaz bi rada izvedela
In bejbe, že lahko povemo, koga smo obdarovale?? Jaz bi rada izvedela
-
nanamiša - Cosmofrik
Fay napisal/-a:in včasih te v vsakem primeru pač osreči tisto malo darilce, ki ga odpiraš...
valda te osreči sploh, če si si to nameraval v naslednjih dneh kupiti
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
^^bolj kot boš prcal, bolj bo zajebavala. Ignoriraš take poste, pa je
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Še mene, kot zunanjega gledalca, zanima kdo je mel koga
Sicer pa res lepa darilca letos
Sicer pa res lepa darilca letos
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
nanamiša napisal/-a:Dioniz napisal/-a:kaj bi ti zaj sploh rada povedla?
tebi nič
ti meni nikoli nič ne poveš.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov