Cosmo obdarovanje 2010
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
neenchy - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 2. 2005
- Kraj: nekje med oblaki
js sm pa danes dobila paketek nazaj, je moj priimek narobe napisal men, pa čudno bilo, da se obdarovanka ni nič javila... se ji iskreno opravičujem, paketek je pa šel pred pol urce ponovno na pošto, s pravilno napisanim naslovom in ga mora jutri dobiti... še enkrat se ji opravičujem
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
neenchy napisal/-a:js sm pa danes dobila paketek nazaj, je moj priimek narobe napisal men, pa čudno bilo, da se obdarovanka ni nič javila... se ji iskreno opravičujem, paketek je pa šel pred pol urce ponovno na pošto, s pravilno napisanim naslovom in ga mora jutri dobiti... še enkrat se ji opravičujem
Joj tole je pa res velika škoda. Upam, da tvoja obdarovanka ne bo zamerla...
Je pa drugače tudi ful čudno od poštarja, da ni vedel na pravi naslov dostavit (od mojih starih staršev je tudi skoraj vedno napisan priimek na kuverti narobe, pa poštar vseeno ve prov prinest).
-
arrow - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 11. 2007
Sam res, ponavad če je naslov praviln, pa priimek mal narobe (da ni lih totalno drugač kot bi mogu bit) poštar sklepa, da se je nekdo mal zmotu in prou prnese. Ah ja...mislim, da obdarovanka ne bo zamerla, sej ni blo zanalašč
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
mene pa zanima zakaj je ji nazaj prineso, če je pa od pošiljatelja priimek narobe napisan? Pa res mi ni jasno kakega poštarja mate vi to? Je danes začel?
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
LOL no, verjetno obdarovanka ne zivi na vasi, kjer bi postar vse poznal in le 1 priimek na 1 naslovu. Si predstavljate, da imate par blokov cez? Priimki znajo bit hitro podobni. Ne vem kaksen postar bi bil to, da bi kar vse podobne priimke v isti nabiralnik metal.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
neenchy - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 2. 2005
- Kraj: nekje med oblaki
ja čeprav je anonimno kao to naše obdarovanje, sem js prvič napisala svoj naslov na paketek... ker se mi ni prvič zgodlo, da nam je pošta zašušmarla, in tako se je zgubilo pojma nimam kje že ogromno zapiskov ipd... danes sem dala v drugo embalažo, dvakrat preverila če sm prav napisala in še enkrat poslala...ja, res upam, da mi ne bo preveč zamerila....sam upam, da ga je dobila pa bo vse ok lep dan vsem
-
jessyca - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 9. 2007
Waaa končno ga mam Danes sem ga šla dvignit na pošto. Izgledal je takole:
In notri je bilo tole:
milka čokolada (neodprta )
zeliščni koprivni čaj
iiiin ogrinjalce, za katerega moram priznat da si ga sama ne bi nikoli kupila, ker načeloma ne nosim takih stvari, ampak jih pa vedno občudujem na drugih dekletih, kako spretno pokombinirajo kakšen tak dodatek. In zato sem ful vesela da sem dobila nekaj takega, ker me dostikrat zamika da si kupim, pa si potem ne vem zakaj premislim?!
Hvaaaala sončk!!
In notri je bilo tole:
milka čokolada (neodprta )
zeliščni koprivni čaj
iiiin ogrinjalce, za katerega moram priznat da si ga sama ne bi nikoli kupila, ker načeloma ne nosim takih stvari, ampak jih pa vedno občudujem na drugih dekletih, kako spretno pokombinirajo kakšen tak dodatek. In zato sem ful vesela da sem dobila nekaj takega, ker me dostikrat zamika da si kupim, pa si potem ne vem zakaj premislim?!
Hvaaaala sončk!!
- SunRose
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2005
- Kraj: UK
Torej!
Dobila sem super lepo darilce že prejšnji teden v sredo in se šla takoj po njegovem odprtju na stran od Cosmota, ampak je bila zablokirana - karkoli sem kliknila, je ven vrgl samo belo stran z napisom "Bad Request 400".
Poskusila sem res velikrat (prevečkrat ) in brez uspeha... Zdaj po novem letu sem šla pa končno poskusit se prijavit s kakšnega drugega računalnika in je delovalo
Tako da se opravičujem moji Cosmo Božički, ker se nisem prej javila.
Dobila pa sem zelo lepo zavit paketek (v tak Cristmas papir), noter pa same zelo uporabne stvari:
- sadnji čajček (in to rinfuza, kar je bolš kt pa vrečke . Božička je uspela razbrat, d sm res velika oboževalka čaja )
- temno čokolado z malino(za latero mi še zdaj ni jasno, kako ji je uspelo preživeti praznike)
- lepo čestitko (z drugim imenom, verjetno zato, da če slikam, da bo še vedno anonymous )
- zelo dišeč Rexona Deo (lih ta dan bi si morala it kupit novga, tko pa mi ni bilo treba )
- Res hud eye & lip-liner v modri barvi s šilčkom(!) (Kako si vedla, da rabim novega )
Naaajlepša hvala moji Cosmo Božički!
Dobila sem super lepo darilce že prejšnji teden v sredo in se šla takoj po njegovem odprtju na stran od Cosmota, ampak je bila zablokirana - karkoli sem kliknila, je ven vrgl samo belo stran z napisom "Bad Request 400".
Poskusila sem res velikrat (prevečkrat ) in brez uspeha... Zdaj po novem letu sem šla pa končno poskusit se prijavit s kakšnega drugega računalnika in je delovalo
Dobila pa sem zelo lepo zavit paketek (v tak Cristmas papir), noter pa same zelo uporabne stvari:
- sadnji čajček (in to rinfuza, kar je bolš kt pa vrečke . Božička je uspela razbrat, d sm res velika oboževalka čaja )
- temno čokolado z malino(za latero mi še zdaj ni jasno, kako ji je uspelo preživeti praznike)
- lepo čestitko (z drugim imenom, verjetno zato, da če slikam, da bo še vedno anonymous )
- zelo dišeč Rexona Deo (lih ta dan bi si morala it kupit novga, tko pa mi ni bilo treba )
- Res hud eye & lip-liner v modri barvi s šilčkom(!) (Kako si vedla, da rabim novega )
Naaajlepša hvala moji Cosmo Božički!
The future belongs to those who believe in the beauty of their deams.
[Eleanor Roosevelt]
[Eleanor Roosevelt]
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
SunRose napisal/-a:Torej!
zbriši piškote za cosmopolitan.si pa ti bo spet delalo.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov