Cosmo obdarovanje 2010

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
jessyca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jessyca » 31. Dec. 2010 20:56

Danes sem dobila pildek, da me nekaj čaka na pošti, ampak sem delala dlje kot je pošta odprta, tako da grem v ponedeljek dvignit.. :flower:
Škoda ker ni bilo mami doma, da bi lahko danes že odprla...
Uporabniški avatar
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Na forumu od: 6. 7. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sunshine » 01. Jan. 2011 13:06

Dejte bit bolj strpni in se ne tudi v tej temi zapenjat z ostalimi, ki vam niso najbolj po godu.
Zakaj kdo ni sodeloval, pa zdaj sploh ni vec pomembno.

Jaz upam, da bo darilce kmalu. Sem ze nestrpna :jump:
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 01. Jan. 2011 14:14

Sunshine napisal/-a:Jaz upam, da bo darilce kmalu. Sem ze nestrpna :jump:

a nisi še dobila? :(
Uporabniški avatar
Fay
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Fay » 03. Jan. 2011 7:19

Jaz bi pa rada vedela, kdo je mene obdaroval!!! Lahko danes povemo??? :D
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 03. Jan. 2011 7:51

kdaj se je pa običajno to razkrilo?
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
neenchy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 2. 2005
Kraj: nekje med oblaki

Neprebrana objavaNapisal/-a neenchy » 03. Jan. 2011 8:36

js sm pa danes dobila paketek nazaj, je moj priimek narobe napisal :cry: men, pa čudno bilo, da se obdarovanka ni nič javila... se ji iskreno opravičujem, paketek je pa šel pred pol urce ponovno na pošto, s pravilno napisanim naslovom in ga mora jutri dobiti... še enkrat se ji opravičujem :cry:
Uporabniški avatar
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Na forumu od: 6. 7. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sunshine » 03. Jan. 2011 8:42

Libido. napisal/-a:a nisi še dobila? :(

Zaenkrat še ne. :?
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 03. Jan. 2011 12:11

neenchy napisal/-a:js sm pa danes dobila paketek nazaj, je moj priimek narobe napisal :cry: men, pa čudno bilo, da se obdarovanka ni nič javila... se ji iskreno opravičujem, paketek je pa šel pred pol urce ponovno na pošto, s pravilno napisanim naslovom in ga mora jutri dobiti... še enkrat se ji opravičujem :cry:

Joj tole je pa res velika škoda. Upam, da tvoja obdarovanka ne bo zamerla...

Je pa drugače tudi ful čudno od poštarja, da ni vedel na pravi naslov dostavit (od mojih starih staršev je tudi skoraj vedno napisan priimek na kuverti narobe, pa poštar vseeno ve prov prinest).
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a arrow » 03. Jan. 2011 12:16

Sam res, ponavad če je naslov praviln, pa priimek mal narobe (da ni lih totalno drugač kot bi mogu bit) poštar sklepa, da se je nekdo mal zmotu in prou prnese. Ah ja...mislim, da obdarovanka ne bo zamerla, sej ni blo zanalašč :wink:
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 03. Jan. 2011 12:37

mene pa zanima zakaj je ji nazaj prineso, če je pa od pošiljatelja priimek narobe napisan? Pa res mi ni jasno kakega poštarja mate vi to? Je danes začel?
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 03. Jan. 2011 12:42

LOL no, verjetno obdarovanka ne zivi na vasi, kjer bi postar vse poznal in le 1 priimek na 1 naslovu. Si predstavljate, da imate par blokov cez? Priimki znajo bit hitro podobni. Ne vem kaksen postar bi bil to, da bi kar vse podobne priimke v isti nabiralnik metal.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
neenchy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 2. 2005
Kraj: nekje med oblaki

Neprebrana objavaNapisal/-a neenchy » 03. Jan. 2011 12:58

ja čeprav je anonimno kao to naše obdarovanje, sem js prvič napisala svoj naslov na paketek... ker se mi ni prvič zgodlo, da nam je pošta zašušmarla, in tako se je zgubilo pojma nimam kje že ogromno zapiskov ipd... danes sem dala v drugo embalažo, dvakrat preverila če sm prav napisala in še enkrat poslala...ja, res upam, da mi ne bo preveč zamerila....sam upam, da ga je dobila pa bo vse ok :) lep dan vsem
Uporabniški avatar
jessyca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jessyca » 03. Jan. 2011 21:14

Waaa končno ga mam :jive: Danes sem ga šla dvignit na pošto. Izgledal je takole:
Slika
In notri je bilo tole:
Slika
milka čokolada (neodprta :D )
zeliščni koprivni čaj
iiiin ogrinjalce, za katerega moram priznat da si ga sama ne bi nikoli kupila, ker načeloma ne nosim takih stvari, ampak jih pa vedno občudujem na drugih dekletih, kako spretno pokombinirajo kakšen tak dodatek. In zato sem ful vesela da sem dobila nekaj takega, ker me dostikrat zamika da si kupim, pa si potem ne vem zakaj premislim?! :gut:
Hvaaaala sončk!! :D :D :kuss:
SunRose
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 8. 2005
Kraj: UK

Neprebrana objavaNapisal/-a SunRose » 04. Jan. 2011 13:22

Torej!
Dobila sem super lepo darilce že prejšnji teden v sredo in se šla takoj po njegovem odprtju na stran od Cosmota, ampak je bila zablokirana - karkoli sem kliknila, je ven vrgl samo belo stran z napisom "Bad Request 400". :?
Poskusila sem res velikrat (prevečkrat :D ) in brez uspeha... Zdaj po novem letu sem šla pa končno poskusit se prijavit s kakšnega drugega računalnika in je delovalo :)
Tako da se opravičujem moji Cosmo Božički, ker se nisem prej javila.

Dobila pa sem zelo lepo zavit paketek (v tak Cristmas papir), noter pa same zelo uporabne stvari:
- sadnji čajček (in to rinfuza, kar je bolš kt pa vrečke :P . Božička je uspela razbrat, d sm res velika oboževalka čaja :top: )
- temno čokolado z malino(za latero mi še zdaj ni jasno, kako ji je uspelo preživeti praznike)
- lepo čestitko (z drugim imenom, verjetno zato, da če slikam, da bo še vedno anonymous :) )
- zelo dišeč Rexona Deo (lih ta dan bi si morala it kupit novga, tko pa mi ni bilo treba :cool: )
- Res hud eye & lip-liner v modri barvi s šilčkom(!) (Kako si vedla, da rabim novega :?: )

Naaajlepša hvala moji Cosmo Božički! :jive:
The future belongs to those who believe in the beauty of their deams.
[Eleanor Roosevelt]
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 04. Jan. 2011 13:29

SunRose napisal/-a:Torej!
Dobila sem super lepo darilce že prejšnji teden v sredo in se šla takoj po njegovem odprtju na stran od Cosmota, ampak je bila zablokirana - karkoli sem kliknila, je ven vrgl samo belo stran z napisom "Bad Request 400". :?
Poskusila sem res velikrat (prevečkrat :D ) in brez uspeha... Zdaj po novem letu sem šla pa končno poskusit se prijavit s kakšnega drugega računalnika in je delovalo :)
Tako da se opravičujem moji Cosmo Božički, ker se nisem prej javila.

zbriši piškote za cosmopolitan.si pa ti bo spet delalo.
― Ralph Waldo Emerson

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov