Cosmo obdarovanje 2010
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
Upam, da vse dobite kmalu darila Ni mi jasn, kako se lahko eni razburjajo, ce je blo JASNO napisano, do kdaj se posilja darila - wtf? Kaksen katoliski praznik pa je na 24. k smo lih pr tem? In koga briga, do kdaj je blo lani in bo naslednje leto, pravila letos so taka in ponavad so zato, da se jih drzi, ce pa se jih ne, pa se vsaj ne tuli tega na glas. Sploh, ce vidis, da je nekaterim to pac pomembno.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
- peppermint
- Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 10. 2010
sončk napisal/-a: Pardon ker nisem videla, da je mejni datum katoliški praznik,
nima veze kaki praznik je takrat, pa če se ti s tem strinjaš, veš? na začetku so bli pogoji napisani in ti si se z njimi strinjala in prijavla...
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Jaz samo javljam, da sem dons končno uspela pridet na pošto k je bla še odprta in, da sm dobila darilo pa da, se je moja Božička fuuuul potrudila in sm res vesela Slikce bojo pa mal kasnej, k usposobm povezavo med računalnikom pa mobilcem...
Vsem želim lepo praznovanje in zabaven skok v 2011!
Vsem želim lepo praznovanje in zabaven skok v 2011!
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
Libido. napisal/-a: čakamo še Jochieja
Jochie se ni prijavil, ker se je bal, da bi moral obdariti uporabnico Sončk. v tem primeru bi bilo darilo enosmerna vozovnica za Beograd ali pa vstopnica za predstavo Čefurji raus...
in ker bi v tem primeru Jochie izpadel kot nestrpnež, se ni prijavil...
-
°°°ČeŠnYa°°° - Debatorica
- Na forumu od: 23. 3. 2006
da še jaz podokumentiram kaj sem dobila
darilce je bilo zelo lepo zavito v zlat papir.. notri pa se je skrivalo; krema za telo balea, za suho kožo (ker mam res noro suho kožo), čudovit okrasek za vhodna vrata (btw že visi na vratih), super lakca, srebrn in bleščičast (oba že imam (:D) ampak ju bo kmalu zmanjkalo), svečke in pa fereroti čokoladni
Queen, najlepša hvala za supr darilce sem bla zelo vesela
Vsem pa eno srečno novo leto!
darilce je bilo zelo lepo zavito v zlat papir.. notri pa se je skrivalo; krema za telo balea, za suho kožo (ker mam res noro suho kožo), čudovit okrasek za vhodna vrata (btw že visi na vratih), super lakca, srebrn in bleščičast (oba že imam (:D) ampak ju bo kmalu zmanjkalo), svečke in pa fereroti čokoladni
Queen, najlepša hvala za supr darilce sem bla zelo vesela
Vsem pa eno srečno novo leto!
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
Jochie napisal/-a:
Jochie se ni prijavil, ker se je bal, da bi moral obdariti uporabnico Sončk. v tem primeru bi bilo darilo enosmerna vozovnica za Beograd ali pa vstopnica za predstavo Čefurji raus...
Ej ti si bolan. V glavo. Dej raj utihn da te ne prijavim na spletno oko.
Aja js sm tud dobila darilce od cosmopolitana! Sem mislila, da smo vse dobile.. Lak za lase Hvala!
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Mal me skrbi, ker moja obdarovanka bojda januarja odpotuje nekam
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
- Mala_Teych
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 12. 2007
jaz se javljam, da ne bo kakšne panike .. moje darilo sem davno že poslala, ampak ni bilo odgovora.. oz. slik upam da je bilo obdarovanki všeč ali vsaj uporabno .. jaz sem bila zdaj nekaj časa odsotna, poleg tega pa ne živim tam, kateri naslov sem napisala (ker poštarji tukaj so glupi in me ne bi našli na naslovu kjer dejansko sem), tako da se opravičujem moji cosmo božički .. darilo sem verjetno prejela, vendar mi je v tej naglici in ob delu bilo težko iti v kar precej oddaljen kraj, bom pa šla takoj po prvem jan. obljubim !
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
sončk napisal/-a:Ja super - al pa dan sluzastih starcev, ki osvajajo mladoletne cosmopolitanke, da boš ti srečen.
sončk napisal/-a:Ej ti si bolan. V glavo. Dej raj utihn da te ne prijavim na spletno oko.
http://www.spletno-oko.si/index.php?fl= ... 702&id=702
Kaj je sovražni govor?
Sovražni govor je izražanje mnjenj in idej, ki so po svoji naravi diskriminatorne (ksenofobične, rasistične, homofobične in podobno) in uperjene proti različnim manjšinam (etničnim, narodnim, verskim, kulturnim, spolnim in podobno).
Sovražni govor torej temelji na prepričanju, da so nekateri ljudje manjvredni, ker zaradi posamezne osebne okoliščine pripadajo določeni skupini. Te osebne okoliščine so lahko:
* narodnost,
* rasa ali etnično poreklo,
* versko ali drugo prepričanje,
* spol,
* zdravstveno stanje,
* jezik,
* spolna usmerjenost,
* invalidnost,
* starost,
* gmotno stanje,
* izobrazba,
* družbeni položaj in drugo
kdo je prvi zbolel?
najprej sebe pozdravi, sicer pa dokler bodo prodajali enosmerne vozovnice za Beograd ter dokler bo dovoljeno predvajanje predstave Čefurji raus v Sloveniji in s tem omogočen nakup vstopnic, imam vso pravico, da omenjeno kupim in komu podarim, se ti ne zdi? Če pa ti smatraš, da je vse to diskriminatorno, se pa pritoži kakšni drugi instituciji, ker se kot etnična manjšina (saj boste verjetno kmalu v večini...) počutiš diskriminatorno. Spletno oko ti pri tem ne bo moglo pomagati!
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
naslednje leto bodo itak malo strožje omejitve in selekcija ob prijavah tak, da se kaj takega kot je zamujanje in ne jemanje 5 minut časa, da bi šli na pošto ne bo dogajalo več.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
JOHI, kako pa veš kaj je po narodnosti sončk?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov