Cosmo obdarovanje 2010
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Jao.
It was forever..but it didnt last long..
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
Hvala sunshine za darilce čeprav mi je premalo. zgledam v majci ko plavalec. mi je čist oprijeta.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
Fay napisal/-a:Evo, ker sem imela glih čas na šihtu
Tile se še niso oglasili v tej temi in povedali, da so prejeli darila...
-Libido
-cdefgahc
-sunshine
-jessyca
-sm00tka
-mala_teych
-sončk
Morda sem tudi kaj zajebala, tako da se opravičujem...
eno izmed teh lahko potrdim, da je darilo poslano prejšnji teden, pa se ni oglasila=(((((
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
ja jst sm poslala sončk, a ne. in ženska se ne javi. mislim, rekla je, da je dobila obvestilo in da nima cajta it na pošto. upam da je šla v Rusijo. a pošljejo paket nazaj al ji ga pustijo pred vrati?
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
Sončk reporting for duty!!!! Evo me končno tukaj, pa ravno naletim na pritoževanje o meni kje da sem Zakaj Rusijo? Saj sem napisala, da nimam časa, ful sem zaposlena in šele danes imam frej, celodnevno delo pač - naša pošta ma pa pač bolj gnil delovni čas, ... in sem navdušena! Fulll lepo darilo, lepo si me prebrala, reeeees hvala, avokado bo pa za guacamole! Slikice sledijo danes ponoči, si bom prav od spanca utrgala da ne boš jezna no Zdaj pa šibam spet, grem na koncert..
Jutri zjutraj pa dobi moja obdarovanka en paketek... malo zaradi dela malo pa zaradi mojih načel - direkt od dedka mraza, zagotovljeno 100% od njegovih snežink da pride jutri, čakaj poštarja
Zdi se mi pa mal čudno, da delate seznam, kdo se še ni oglasil. Počakte vsaj do januarja preden paničarte no.
Jutri zjutraj pa dobi moja obdarovanka en paketek... malo zaradi dela malo pa zaradi mojih načel - direkt od dedka mraza, zagotovljeno 100% od njegovih snežink da pride jutri, čakaj poštarja
Zdi se mi pa mal čudno, da delate seznam, kdo se še ni oglasil. Počakte vsaj do januarja preden paničarte no.
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
cdefgahc napisal/-a:Jaz pa sem dobila maskaro. Ne uporabljam make-upa, zato je pa mami vesela nove pridobitve. Slikala ne vem če bom, pač maskara kot maskara. Hvala za darilo
tudi njo lahko črtate s seznama
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
jessyca - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 9. 2007
rinca napisal/-a:a smo zdaj vsi dobili, al kdo še čaka? a se je še komu zgodilo, da je paket poslal, obdarovanka se pa ni javila?
Meni se je zgodilo oboje...Moja obdarovanka že vsaj en teden sploh nič ne piše ne v to temo ne v katero drugo..
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
rinca napisal/-a:cdefgahc napisal/-a:Jaz pa sem dobila maskaro. Ne uporabljam make-upa, zato je pa mami vesela nove pridobitve. Slikala ne vem če bom, pač maskara kot maskara. Hvala za darilo
tudi njo lahko črtate s seznama
dobla je eno maskaro in je to to?...khm...
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov