Cosmo obdarovanje 2010
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
©e jaz, ąe jaz, kooooončno mi je uspelo na poąto pred zaprtjem
Dobila sem pa dva čaja, pa eno kavo, pa čokolado in en kosi nakita, ki pa če sem čisto odkrita, ni ravno pomojem okusu, ampak ga bom malo preoblikovala, pa bo
Hvala moji cosmoboľički, za katero pa ne vem kdo je, ker mi ime nič kaj dosti ne pomaga
Dobila sem pa dva čaja, pa eno kavo, pa čokolado in en kosi nakita, ki pa če sem čisto odkrita, ni ravno pomojem okusu, ampak ga bom malo preoblikovala, pa bo
Hvala moji cosmoboľički, za katero pa ne vem kdo je, ker mi ime nič kaj dosti ne pomaga
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
no, jaz sem svoje darilo dala na pošto prejšnji teden v torek dopoldne, tako da sem prepričana, da ga je obdarovanka dobila že v sredo, pa še kar ne duha ne sluha od nje...=(
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
to ni še nič. jutri bo 14 dni kar sm jst poslala.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
positive vibration napisal/-a:Dooobla! Slike pridejo, ko najdem kabl!
Okej, torej, da izpolnim svojo dolľnost
Najprej sem dobila takle luątkan diąeč majhen paketek:
V katerem se je nahajalo naslednje:
Čestitka:
©e od znotraj:
Zelo dobro izbrano milo! Hvala hvala hvala Komaj sem se zadrľevala, da nisem takoj odprla poąiljke, ravno zato, ker je ľe ven tako lepo diąalo po temle Sanctum milu!
Pujsek, v katerem so bonbončki (nisem jih ąe probala):
Boľični čajček (njami):
In čokoladne kugle, ki krasijo mizo in jih počasi zmanjkuje
Skratka, moj boľiček očitno ve, da sem si jaz december kar krepko privoąčila glede sladkarij (se tolaľim s tem, na na Finskem itak nem mela dnarja za hrano!), tak da mi je ąe dala mal spodbudice
Hvala, boľička, za lepo pozornost! Super izbor mila je res dokaz, da me je naątudirala
p.s. tudi mene zanima, če se je pripravljena izdat
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
*mala* napisal/-a:Js sm vedla že takoj, ko Evelyn napisala, da skupaj kupovala
kak si pa ugotovila to?
delusional, glavno, da ti je všeč.
pa res je moja sestra to zavijala. Ni šans, da bi jaz tak lepo zavil.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Sherlock vse ve Ne, eden od vaju je enkrat napisal na forum, da se dobro poznata že prej in da te Evelyn "pripeljala" na forum
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
aja, jaz sem mislo, da si iz tega sklepala, da za delusional skup z evelyn nakupujema
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
jozica1 - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2006
- Kraj: Ljubljana
Evo, še moje..
tekoče milo (zelo lepo diši), mmm temna čokolada (I love it!), nalepkice za moje nohtke (črne s kamenčkiii) in čestitka
in čestitka od znotraj..
Jaz se zelo lepo zahvaljujem svoji cosmobožički, zelo prijetno me je presenetila
tekoče milo (zelo lepo diši), mmm temna čokolada (I love it!), nalepkice za moje nohtke (črne s kamenčkiii) in čestitka
in čestitka od znotraj..
Jaz se zelo lepo zahvaljujem svoji cosmobožički, zelo prijetno me je presenetila
Velika ljubezen in velik uspeh sta povezana z velikimi tveganji!
-
Fay - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 2. 2010
Vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ravno danes, ko sem oddala moje darilce (sorry moji obdarovanki...) sem sama dobila paketek. Sem se razpizdla zaradi priporočenega, pa smo meli malo debate z poštarjem
Uglavnem, če dobim mojo cosmo božičko v roke, jo tak stisnem, da bo hin Ker je z darilom totalno zadela Dva catrice lakca, en rjav drug moder... Uhančke, ki so točno zame. Nič šmekasti, ampak odbiti. " kapučin vrečki, ki sem že spila pa čololadico
Slikce pridejo zvečer!
In res najlepša hvala!!!!!!! Super si me nagruntala...
Uglavnem, če dobim mojo cosmo božičko v roke, jo tak stisnem, da bo hin Ker je z darilom totalno zadela Dva catrice lakca, en rjav drug moder... Uhančke, ki so točno zame. Nič šmekasti, ampak odbiti. " kapučin vrečki, ki sem že spila pa čololadico
Slikce pridejo zvečer!
In res najlepša hvala!!!!!!! Super si me nagruntala...
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
Jaz že nestrpno čakam seznamček, da vidimo kdo je komu kej dal... (ubistvu me sam firbec matra kdo je moja cosmobožička )
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
-
Limeta.* - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 9. 2010
Wiiiiiiiiiiiiiiu js sm šla dans na pošto v pričakovanju enega blusha, ampak sta me na pošti čakala kar 2 paketa!!
Dobila sm:
*piškotke k fuuuul dišijo, voham čez prtiček ampak jih bom še mal šparala ker vem, da bi vse takoj pojedla
*obesek z začetnico mojega imena za na telefon
*uhančke
*dva okraska za na smrekco: zvezdico in hišico s snežakom
*voščilo, zadi pa sporočilce "thoughts from a chocoholic" -direkt zame
* beli čajčk Japonska češnja (mmmmm )
...vse je blo lepo zavito v vijolčn paperčk in v škatli so ble une pence, da se ja nebi kej razbil
Babica Mraz (kot se je podpisala ) res hvala, mi je polepšal dan tole ker res nism pričakovala tazga darilca
(slikce še pridejo ko usposobm fotkiča)
EDIT: ok odprla sm piškotke in so bli zgleda domači in res njamsi tko da jih ni več bi pa prosila na zs recept od čokoladnih!!!
Dobila sm:
*piškotke k fuuuul dišijo, voham čez prtiček ampak jih bom še mal šparala ker vem, da bi vse takoj pojedla
*obesek z začetnico mojega imena za na telefon
*uhančke
*dva okraska za na smrekco: zvezdico in hišico s snežakom
*voščilo, zadi pa sporočilce "thoughts from a chocoholic" -direkt zame
* beli čajčk Japonska češnja (mmmmm )
...vse je blo lepo zavito v vijolčn paperčk in v škatli so ble une pence, da se ja nebi kej razbil
Babica Mraz (kot se je podpisala ) res hvala, mi je polepšal dan tole ker res nism pričakovala tazga darilca
(slikce še pridejo ko usposobm fotkiča)
EDIT: ok odprla sm piškotke in so bli zgleda domači in res njamsi tko da jih ni več bi pa prosila na zs recept od čokoladnih!!!
wнoever ѕαιd мoɴey cαɴ'т вυy нαppιɴeѕ doeѕɴ'т ĸɴow wнere тo ѕнop
-
Fay - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 2. 2010
V ponedeljek je h meni prišel paketek od cosmopolitana!! Fuul sem bila vesela vaše malenkosti. Dobila sem pa cosmo pilico, cosmo planer ter krpico za umivanje. In eno prelepo čestitko, katero me zanima, kdo jo je napisal…
Hvala!!!
Včeraj pa sem dobila še eno rumeno kuverto in sem jo odpirala že na poti iz pošte In draga cosmo božička, najlepša ti hvala, ker si me totalno trofla. Kot da bi ti povedala, kaj si želim
Vsebina paketa
Cosmo božička, seveda imam rada presenečenja
Čokolada in kapučin (ki sva ga z mojim že spila, tako da je tudi on prišel na svoj račun )
Lakca catrice (en rjav, drug moder, jaz pa cela srečna, ker sta tako lepa, da je kar joj…) Hvala, hvala, hvala!!!!!!
Uhančki (direkt zame, ker sicer ne nosim že 2 leti uhanov, ker ne najdem nobenih odbitih. In sedaj jih imam, pa še kombiniram lahko!!!!!) Sem že rekla hvala?????
100x ti hvala. Najboljše darilo na svetu si mi poslala. Ne bi mogla biti bolj vesela. Včeraj me je pri mojemu tako razganjalo, takoj je na mojih nohtih (čeprav so čisto uničeni…) pristal rjav lakec… Res kot mali otrok sem bila, čisto v luftu!!! Hvala ti bejba, res najlepša hvala!!!
Hvala!!!
Včeraj pa sem dobila še eno rumeno kuverto in sem jo odpirala že na poti iz pošte In draga cosmo božička, najlepša ti hvala, ker si me totalno trofla. Kot da bi ti povedala, kaj si želim
Vsebina paketa
Cosmo božička, seveda imam rada presenečenja
Čokolada in kapučin (ki sva ga z mojim že spila, tako da je tudi on prišel na svoj račun )
Lakca catrice (en rjav, drug moder, jaz pa cela srečna, ker sta tako lepa, da je kar joj…) Hvala, hvala, hvala!!!!!!
Uhančki (direkt zame, ker sicer ne nosim že 2 leti uhanov, ker ne najdem nobenih odbitih. In sedaj jih imam, pa še kombiniram lahko!!!!!) Sem že rekla hvala?????
100x ti hvala. Najboljše darilo na svetu si mi poslala. Ne bi mogla biti bolj vesela. Včeraj me je pri mojemu tako razganjalo, takoj je na mojih nohtih (čeprav so čisto uničeni…) pristal rjav lakec… Res kot mali otrok sem bila, čisto v luftu!!! Hvala ti bejba, res najlepša hvala!!!
-
Pika-20 - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 6. 2008
Darilca so resnično lepa...
No, jaz sem kot sem že napisala prejela čudovito darilce, ampak se opravičujem da še vedno ni moje slikice, razlog: mami mi je odnesla fotoaparat seboj na božično-novoletno potovanje
moj telefon pa dela grozno grde slike, tako da naložim slike takoj ko se mami vrne...
Tudi moja obdarovanka je že prejela darilo in veseli me, da ji je darilček všeč drugače ste se pa res lepo potrudle, ful lepo!
No, jaz sem kot sem že napisala prejela čudovito darilce, ampak se opravičujem da še vedno ni moje slikice, razlog: mami mi je odnesla fotoaparat seboj na božično-novoletno potovanje
moj telefon pa dela grozno grde slike, tako da naložim slike takoj ko se mami vrne...
Tudi moja obdarovanka je že prejela darilo in veseli me, da ji je darilček všeč drugače ste se pa res lepo potrudle, ful lepo!
-
lesnik - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 6. 2007
Tudi mene je danes poštar presenetu z rdečim paketom-darilom. Dobila sem par čokoladic,čajček,ročno skleklan angelček za na jelko,torbica za telefon,posvetilo-voščilo,lakec.Upam da nisem kej pozabila. Darilo mi je zelo všeč,še posebi angelček(to ne pomeni da ostala mi niso ,vsa so mi všeč a najbolj mi je bil všeč angelček).Se mi malo svita katera je bila.
Slikce naložim jutri,brez zamere sam danes ne bom utegna.Še enkrat hvala cosmobožični,darilo je zadela.
Slikce naložim jutri,brez zamere sam danes ne bom utegna.Še enkrat hvala cosmobožični,darilo je zadela.
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
Jst bi se na tem mestu se enkrat res lepo zahvalila moji Secret Santa. Ker je letos spet ful tipicnih daril (cokolada in / ali uhancki / lak in vrecke caja/kave/kapucina/vroce cokolade) se je res potrudila in vem, da sem dobila eno izmed najbolj kul daril Hvala.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]