Cosmo obdarovanje 2010
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- peppermint
- Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 10. 2010
kepka napisal/-a:A dej, čuftika, ne sikej Slike "moj zadnji nakup" "moji nohti" "jaz na morju" so OK, zdaj je pa problem, ce firbcamo, kaka darila so bila poslana? In ja, ce tekmujemo kdo je komu boljse darilo poslal? A bi raj, kdo je bolj bedno darilo poslal, al kaj? In zakaj si sploh sla gledat v to temo, ce ne lih firbcat, kaj smo si med seboj poslal?
se strinjam.
meni je blo drugače to letos kr fajn moja obdarovanka je dobila darilo, bla z njim zadovoljna, jaz pa tudi mi pa grejo res na živce ti pesimistični komentarji vmes...
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
kepka napisal/-a:Mislm, da ne bom vec sodelovala ker vse prevec komplicirate in je sam en kreg in neko tako s*anje. Ideja je super, ampak vsak let neko pi*dakanje.
seveda boš, ne se hecat
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
Sunshine - Cosmo administrator
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: Ljubljana
UG84 napisal/-a:Vidim, da vas je že nekaj dobilo cosmo koledarček in pilico al pa kak drug kozmetični pripomoček. Sunshine, je to ta (pravi) Cosmo božiček, o katerem si govorila na prvih straneh?
Aha, Cosmo Santa
Jaz na darilce še čakam, moja obdarovanka pa ga je prejela.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
hihihihih, sem dobila, hihihihi
božiček je bil Dioniz... k mu skozi govorim, da mam mrzle noge... hahahha... sam štumfi so mi mal veliki
zravn so še rokavičke iz tapravega materiala
pa senčka fajn barve
pa srček Milka in 3 Jacobs kafeta
sm pa še zmer jezna, ker bo moja škatla pršla nazaj
božiček je bil Dioniz... k mu skozi govorim, da mam mrzle noge... hahahha... sam štumfi so mi mal veliki
zravn so še rokavičke iz tapravega materiala
pa senčka fajn barve
pa srček Milka in 3 Jacobs kafeta
sm pa še zmer jezna, ker bo moja škatla pršla nazaj
Zadnjič spremenil delusional, dne 28. Dec. 2010 14:19, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Js sm vedla že takoj, ko Evelyn napisala, da skupaj kupovala
Sicer je pa ful smešno ko se ene 10 strani nazaj, ko se nočeta izdat
Sicer je pa ful smešno ko se ene 10 strani nazaj, ko se nočeta izdat
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Fay - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 2. 2010
Sunshine napisal/-a:UG84 napisal/-a:Vidim, da vas je že nekaj dobilo cosmo koledarček in pilico al pa kak drug kozmetični pripomoček. Sunshine, je to ta (pravi) Cosmo božiček, o katerem si govorila na prvih straneh?
Aha, Cosmo Santa
Če pa je zraven še čestitka z lepimi željami in podpis tvoja cosmo božička, potem je tudi o cosmo božička?
In ste ostale to dobile v navadni kuverti?
To pomeni, da dobim še eno presenečenje...
Zadnjič spremenil Fay, dne 28. Dec. 2010 14:31, skupaj popravljeno 1 krat.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
delusional napisal/-a:aja: Hvala, hvala, hvala!!!
Pa še "oprosti, oprosti, oprosti" Dionizu!
Jochie pr zavijanju jz nism mela nč, prej njegova draga sestrica(ker tud jz ne verjamem, da je tko lepo zavil sam).
It was forever..but it didnt last long..
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
Dioniz napisal/-a:kepka napisal/-a:Mislm, da ne bom vec sodelovala ker vse prevec komplicirate in je sam en kreg in neko tako s*anje. Ideja je super, ampak vsak let neko pi*dakanje.
seveda boš, ne se hecat
Ne vem, ne vem. Ta kokodakanja pa neke komplikacije so mi cist mim.
Mene pa zdej zanima, kdo je mene obdaroval? Ali bo Libido. objavila kar cel seznam ali vsak zase pove ali ... nam je vseen?
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov