Cosmo obdarovanje 2010
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
Jaz sem danes domov prišla šele ob pol sedmih, ob šestih pa valda zaprejo pošto. Jutri imam spet polno opravkov takoj po službi letim naprej in resnično upam, da bi bila doma vsaj do 17.59 ker me bo razgnal od radovednosti!
Tako da moji cosmobožički (še vedno predvidevam, da me na pošti čaka darilo in ne kaj drugega ) se opravičujem za čakanje.
Tako da moji cosmobožički (še vedno predvidevam, da me na pošti čaka darilo in ne kaj drugega ) se opravičujem za čakanje.
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
OK, jz nisem sodelovala v cosmo obdarovanju, bi pa vseeno nekaj pokomentirala.
1. Delusional je od začetka tak negativno nastrojena da darila ne bo dobila, da bi jz takšnim, ki samo širijo negativno energijo prepovedala udeleževanju v luškani, prijetni zadevci kot obdarovanje dejansko je.
2. Da se sama nisem odločila za letos, sem prvo razmišljala, potem mi pa ni bilo všeč da moreš poslikat kaj dobiš, sem v tem trenutku pomislila kot da gre za kakšno tekmovanje kdo bo kaj lepšega boljšega podaril oz. dobil plus da moram razkriti svoje osebne podatke, to mi nikak ni blo všeč.
3. Darilca so res luškana, uporabna, ne vem kakšna so bila prejšnja leta, ker prejšnje leto sploh nisem odkrila da obstaja cosmo obdarovanje
upam da ne modo administratorje jezne zarad tegale mojega komentarja, češ da smetim temo, samo eno mnenje več, dobronamerno seveda.
1. Delusional je od začetka tak negativno nastrojena da darila ne bo dobila, da bi jz takšnim, ki samo širijo negativno energijo prepovedala udeleževanju v luškani, prijetni zadevci kot obdarovanje dejansko je.
2. Da se sama nisem odločila za letos, sem prvo razmišljala, potem mi pa ni bilo všeč da moreš poslikat kaj dobiš, sem v tem trenutku pomislila kot da gre za kakšno tekmovanje kdo bo kaj lepšega boljšega podaril oz. dobil plus da moram razkriti svoje osebne podatke, to mi nikak ni blo všeč.
3. Darilca so res luškana, uporabna, ne vem kakšna so bila prejšnja leta, ker prejšnje leto sploh nisem odkrila da obstaja cosmo obdarovanje
upam da ne modo administratorje jezne zarad tegale mojega komentarja, češ da smetim temo, samo eno mnenje več, dobronamerno seveda.
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
čuftika napisal/-a:2. Da se sama nisem odločila za letos, sem prvo razmišljala, potem mi pa ni bilo všeč da moreš poslikat kaj dobiš, sem v tem trenutku pomislila kot da gre za kakšno tekmovanje kdo bo kaj lepšega boljšega podaril oz. dobil
čudno razmišljaš...s čim vse se folk ne obremenjuje
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
jessyca napisal/-a:Hmm moja obdarovanka se pa kar nič ne javi in prepričana sem da je darilo že dobila Pa tudi jaz še vedno nestrpno čakam ampak to drugo me ne skrbi toliko
če je moja obdarovanka tvoja obdarovalka, tudi nč ne boš dobila, ker namreč že 14 dni ni mela časa 5 minut za it na pošto in najbrž tudi naslednji 14 dni ne bo mela časa.
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
flesherka_ napisal/-a:Predlagam, da se delusional prepove sodelovanje naslednje leto. Ker toliko negativne energije, ki jo je ona doprinesla v to 'igro', že dolgo nisem opazila. Zdi se mi, da nisem edina, ki me moti njen odnos do cele zadeve in obnašanje do svoje obdarovanke in božičke. Kakorkoli že no.. me veseli, da nisem jaz dobila njenega paketa ali bila prisiljena obdarovati njo. LP
predlagam, da se prepove sodelovanje tudi tistim, ki se prijavijo, potem pa v igri ne sodelujejo do konca. npr. 14 dni ne grejo na pošto ali ne objavijo slik
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
Dita- - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 8. 2007
Mene je skoraj kap kap ko sem mislila da sm dobila darilo od Delusional (pač splet okoliščin, ker sm tudi jaz napisala da sem prejela darilo ampak ga ne bom mela časa it iskat), res, to je zadnja stvar ki sem si jo želela... pa brez zamere. Res grdo obnašanje, polno enega pesimizma in nesramnosti.
Drugače pa aaaaa jz sm tut dobilo darilo od cosmota!! Nič mi ni blo jasno... Dobila sem pa planerček in pilico, hvala ti cosmo oz. kdorkoli že stoji za tem
joj, slikce sem še dolžna... pa ne najdem kabla bom probala drugače zrihtat, uglavnem oblubim da bodo kmal
Drugače pa aaaaa jz sm tut dobilo darilo od cosmota!! Nič mi ni blo jasno... Dobila sem pa planerček in pilico, hvala ti cosmo oz. kdorkoli že stoji za tem
joj, slikce sem še dolžna... pa ne najdem kabla bom probala drugače zrihtat, uglavnem oblubim da bodo kmal
Our passion is our strength <3
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
čuftika napisal/-a:2. Da se sama nisem odločila za letos, sem prvo razmišljala, potem mi pa ni bilo všeč da moreš poslikat kaj dobiš, sem v tem trenutku pomislila kot da gre za kakšno tekmovanje kdo bo kaj lepšega boljšega podaril oz. dobil plus da moram razkriti svoje osebne podatke, to mi nikak ni blo všeč.
Čuftika, slikice so logična posledica dejstva, da smo pač firbčni in nas zanima ne samo vsebina daila ampak tudi kako je bilo zaito, kakšna je bila/če je bila voščilnica, kakšna je bila v bistvu celotna izvedba.
Podatke pa razkriješ organizatorki - kako pa naj bi sicer vedela kam poslati darilo? Neko zaupanje more biti tudi s tvoje strani.
cdefgahc, tudi če je samo maskara, bi bilo fer, da poslikaš. Če lahko vse, daj tudi ti. Verjetno tudi tvoji Cosmobožički ni glih vseeno če je zate le "maskara kot maskara"...
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Glede slik, meni se zdi, da je prav, da so kajti to je navsezadnje neko forum sodelovanje.. Če bi samo pošiljale in spisale samo hvalnice v temo bi blo..em..nezanimivo. Tko pa je luštno pogledat darilca.
It was forever..but it didnt last long..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov