Cosmo obdarovanje 2010
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Pri meni bo pač nosil dedek Mraz, ker je Božičku zmanjkalo časa...
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
dajte tiste, ki ste darila že dobile, objavit slikce!!! to je bil tudi en izmed pogojev, ko ste se prijavile na obdarovanje.
delusional, če s tvojo obdarjenko ni res kaj narobe oz. ni šla na last minute pot okoli sveta, je res že malo grdo da se nič ne javi.
delusional, če s tvojo obdarjenko ni res kaj narobe oz. ni šla na last minute pot okoli sveta, je res že malo grdo da se nič ne javi.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Joj, kolk super darilca. Škoda, da sem bila prepozna s prijavo. Pa naslednje leto
-
~Papillon~ - Debatorica
- Na forumu od: 27. 11. 2005
evo me... Se oproščam božički, prej nisem utegnila, se ji bi pa zdej rada LEPO LEPO zahvalila za čudovito darilce!
V prelepi ročno narejeni srebrni škatlici sem našla 5 ferrero rocher kroglic, 2 svečki, ki NORO lepo dišita (nimam pojma po čem?), ročno izdelano zapestnico belo-vijolične barve, lila lak za nohte in tak odtenek tudi mineralnega senčila. Zdraven je bila tudi lično izdelana voščilnica. Moram jo pohvalit, da je na polno zadela z barvami, dišavami in vsem skupaj! Sem bila ful presenečena in vesela! Tisočkrat hvala!
Pa tok me firbec matra kateri se lahko zahvalim
Na žalost pa sem lahko naložila le eno slikco, ker so datoteke prevelike
V prelepi ročno narejeni srebrni škatlici sem našla 5 ferrero rocher kroglic, 2 svečki, ki NORO lepo dišita (nimam pojma po čem?), ročno izdelano zapestnico belo-vijolične barve, lila lak za nohte in tak odtenek tudi mineralnega senčila. Zdraven je bila tudi lično izdelana voščilnica. Moram jo pohvalit, da je na polno zadela z barvami, dišavami in vsem skupaj! Sem bila ful presenečena in vesela! Tisočkrat hvala!
Pa tok me firbec matra kateri se lahko zahvalim
Na žalost pa sem lahko naložila le eno slikco, ker so datoteke prevelike
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Na prvi strani v 'navodilih' mamo itak napisano, da je do 24. čas za pošiljanje darilc. Tako, da če je kdo recimo danes še poslal darilce ni nič narobe. Bo pa naslednji teden prišlo...vsaj da do novega leta pride, da bo še praznično vzdušje.
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
Darilo, ki sem ga poslala je bilo kot kaze super izbrano. Sem se potrudila po najboljsih moceh. Sama pa se se enkrat zahvaljujem svoji Secret Santa (lih gledam Big Fish )
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
- peppermint
- Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 10. 2010
~Papillon~ napisal/-a: ročno izdelano zapestnico belo-vijolične barve,
ful mi je všeč!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov