Cosmo obdarovanje 2010
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
jst sem včeraj svojega poslala na pošto da je poslal darilo, ker sem še vedno bolna. sej je vrnil nazaj s paketkom od cosmo božičke (sem pričakovala nekaj drugega).
dobila sem pa 5 vrečkic vroče čokolade in piškotek. slikca bo, ko bom bolj pri sebi. hvala
dobila sem pa 5 vrečkic vroče čokolade in piškotek. slikca bo, ko bom bolj pri sebi. hvala
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Iiiiii mene je danes ful lepo presenetil paketek. takoj, ko sm se zbudila je 10min zatem prišel poštar in sm laufala dol v pižami.
Moram rečt, da je res lepo darilo in sm bla ful pozitivno presenečena.
Ko sm prvo dobila čist zmečkano kuverto sm se že zbala, da ni notr kej uničeno ampak ni nič lomljivega bilo.
Slikce(dejte babe no, sj ni težko uploadat takoj fotk! )
Ličen paketek in voščilnica
Božaaaaanski vijolični šal(kok si pa tle zadela božička, neverjetno ), lakec catrice katerega barva mi ni ravno pisana na kožo ampak hey lakci so vedno dobrodošoli in definitivno bo kdaj krasil moje nohtke , bio lešniki obliti v čokolado(upam, da jih ne pojem vseh naenkrat) in peneča kopel fizzie "gold cristmas"
Res čudovito darilo, ful hvala božički(sanja se mi ne ktera je lol ) :***
Moram rečt, da je res lepo darilo in sm bla ful pozitivno presenečena.
Ko sm prvo dobila čist zmečkano kuverto sm se že zbala, da ni notr kej uničeno ampak ni nič lomljivega bilo.
Slikce(dejte babe no, sj ni težko uploadat takoj fotk! )
Ličen paketek in voščilnica
Božaaaaanski vijolični šal(kok si pa tle zadela božička, neverjetno ), lakec catrice katerega barva mi ni ravno pisana na kožo ampak hey lakci so vedno dobrodošoli in definitivno bo kdaj krasil moje nohtke , bio lešniki obliti v čokolado(upam, da jih ne pojem vseh naenkrat) in peneča kopel fizzie "gold cristmas"
Res čudovito darilo, ful hvala božički(sanja se mi ne ktera je lol ) :***
It was forever..but it didnt last long..
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
Malo sem se bala, priznam (spet) da bo kak pink lak za nohte in lip gloss ali nekaj kar bi brez slabe vesti dala naprej, ampak neeee, ne dam nc od tega Moja Secret Santa (tako podpisana) je pregledala moje objave in ker slike povedo vec kot 1000 besed, kajne:
Lep paket.
In prisrcna voscilnica Ja, Body Shop res ni vec to kar je bil Filme sem vse tri ze gledala (ampak to niti ni presenetljivo, ce za gledanje filmov izkoristim velik del prostega casa ), pohvalit pa moram dober izbor - predvsem Big Fish in Let the right one in si bom z velkim veseljem ogledala se enkrat!
Glede teh sladkarij, ane: OK, kle moram se nekaj priznat, cesar se nisem na forumu, ker se ne spodob za odraslo zensko, da bi zbirala ene slikce za en album, ane - no pa jih, upam da so kake, ki jih se nimam, zadetek v polno skratka
Za sestavine pa sem prepricana, da bo UG84 lahko potrdila, da so boljse od Body Shopa (danes zvecer pa sprobam!) P.S. Ravno odprla body butter - fenomenalno rahel vonj, super!
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
mene pa zanima kaj je tisto roza barve na sliki
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
Tudi jaz sem dobila svoje darilo. Hvala moji božički.
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
-
Boa - Debatorica
- Na forumu od: 29. 3. 2005
Jeeeeej!! Tut jst dobila paketek in morm rečt, moja cosmobožička ti si carka!
Morm pa rečt, da me je pri odvijanju skoraj pobralo od nestrpnosti, evo kratko poročilo zakaj:
Grem ven ker sem imela en opravek in seveda pred vrati me čaka paket.
Vsa vesela odprem prvo škatlo, seveda v upanju da bom kaj zagledala......
Notri je bil paket in voščilnica (mimogrede, super izbor zavijalnega papirja!!!)
In preden sem z nohti zarezala v zavijalni papir v neučakanem stanju sem se spomnila da moram poslikat.....Svoj opravek sem opravila v rekordnem času, da sem prihitela domov in lahko odprla darilo. Vendar ni še konec!
Odprem paket kot je zgoraj na sliki in dobim! ŠE ENO ŠKATLO!
zdaj si mislim, kdo tu mene heca in si seveda rečem, v tretje gre rado in odprem še to škatlo in poglej ga vraga, cosmobožička me je še enkrat okrog prnesla . V tej škatli zopet lično zavit paketek (še 1x odlična izbira zavijalnega papirja!)
No in potem se je šlo zares, počasi sem že čutila vsebino darila......
TANTARARARA:::
najmehkejša in najbolj srčkana rozasta brisača, s totalno za zaljubit se ovčko, božični čajček, kinder bueno (mljask, njam, ham, ham) in od fizzy moona svečka, k totalno prelepo diši in krema za roke od Garnierja
Cosmobožička, hvala ti, SUPER DARILCE!
Morm pa rečt, da me je pri odvijanju skoraj pobralo od nestrpnosti, evo kratko poročilo zakaj:
Grem ven ker sem imela en opravek in seveda pred vrati me čaka paket.
Vsa vesela odprem prvo škatlo, seveda v upanju da bom kaj zagledala......
Notri je bil paket in voščilnica (mimogrede, super izbor zavijalnega papirja!!!)
In preden sem z nohti zarezala v zavijalni papir v neučakanem stanju sem se spomnila da moram poslikat.....Svoj opravek sem opravila v rekordnem času, da sem prihitela domov in lahko odprla darilo. Vendar ni še konec!
Odprem paket kot je zgoraj na sliki in dobim! ŠE ENO ŠKATLO!
zdaj si mislim, kdo tu mene heca in si seveda rečem, v tretje gre rado in odprem še to škatlo in poglej ga vraga, cosmobožička me je še enkrat okrog prnesla . V tej škatli zopet lično zavit paketek (še 1x odlična izbira zavijalnega papirja!)
No in potem se je šlo zares, počasi sem že čutila vsebino darila......
TANTARARARA:::
najmehkejša in najbolj srčkana rozasta brisača, s totalno za zaljubit se ovčko, božični čajček, kinder bueno (mljask, njam, ham, ham) in od fizzy moona svečka, k totalno prelepo diši in krema za roke od Garnierja
Cosmobožička, hvala ti, SUPER DARILCE!
Ne kadim, a vedno vžgem.
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
evo, še slikc
Takole lepo okrašena kovertka me je dočakala na pošti:
Ko sem odprla:
Ful, ful, ful mi je všeč čestitka:
Notri pa piše:
Tole mi bo ful prav prišlo, ker sem glih porabila svoje labelo:
Te nogavičke sem glih vidla prejšnji teden in sm jih hotla kupt, sam sem pozabla denarnco doma (karma, a?) :
Pa še krema:
Še enkrat hvala svoji božički (kdo pa je to?)
Takole lepo okrašena kovertka me je dočakala na pošti:
Ko sem odprla:
Ful, ful, ful mi je všeč čestitka:
Notri pa piše:
Tole mi bo ful prav prišlo, ker sem glih porabila svoje labelo:
Te nogavičke sem glih vidla prejšnji teden in sm jih hotla kupt, sam sem pozabla denarnco doma (karma, a?) :
Pa še krema:
Še enkrat hvala svoji božički (kdo pa je to?)
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov