Cosmo obdarovanje 2010
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Pika-20 - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 6. 2008
Tudi jaz sem danes odnesla na pošto, tako da bo paket jutri pričakal mojo obdarovanko
obenem najlepša hvala moji božički, ki me je danes razveselila s paketom... hvala, hvala, tisočkrat!! le kako je vedela, da sem na koncu z lipglosi in maskaro
tako sam dobila: lak za nohte, glos, maskaro, srček svečko, ki sicer ni preživel potovanja (pa se ga bo kljub temu dalo uporabiti, tako da ni problema) in čestitko.. slikice jutri hvala Božička za zalogo ličil, ki jih res nujno rabim, superca!!
obenem najlepša hvala moji božički, ki me je danes razveselila s paketom... hvala, hvala, tisočkrat!! le kako je vedela, da sem na koncu z lipglosi in maskaro
tako sam dobila: lak za nohte, glos, maskaro, srček svečko, ki sicer ni preživel potovanja (pa se ga bo kljub temu dalo uporabiti, tako da ni problema) in čestitko.. slikice jutri hvala Božička za zalogo ličil, ki jih res nujno rabim, superca!!
- Mala_Teych
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 12. 2007
tudi jaz sem poslala včeraj upam, da bo obdarovanka vesela
-
~Papillon~ - Debatorica
- Na forumu od: 27. 11. 2005
Mene pa mal skrbi, ker sem ze v ponedeljek dala na posto, moja obdarovanka pa se ni se nic oglasila
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
~Papillon~ napisal/-a:Mene pa mal skrbi, ker sem ze v ponedeljek dala na posto, moja obdarovanka pa se ni se nic oglasila
kaj češ, eni KAO nimajo niti 5 min cajta za it na pošto...
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
ja sej se je... pravi da že 1 teden nima 5 minuta časa za it na pošto... še dobro, da se nisem neki trudla...
- peppermint
- Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 10. 2010
danes zjutraj sem dobla listek, da je paket na pošti, grem popoldne po njega komaj čakam:)
-
Dita- - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 8. 2007
Evo dobla
polno sladkarij (rafaelo, fererro rocher, mozartove, mon cheri ), Nivea Body Lotion Angel star, ki noro noro diši (mam že deo in gel za tuširanje, tako da je božička v polno zadela), od maybelline eyecolor express zlato senčko in pa božička za na smrekico. sem ful ful vesela in hvala moji božički, mi je zelo všeč.
delusional, tut če se nisi potrudla, hvala še enkrat. men je darilo super noro všeč in sm ti hvaležna... pošto sem dobla včeraj, pa nisem mogla jt iskat, sem bla v bolnici na slikanju glave in na ctju, ker imam močen pretres možganov. če ti to pomeni da da en tedn nisem imela časa iskat.. pol pa tut prav. Z malo lepšim obnašanjem in malo več razumevanja, bi lahko v življenju veliko več dosegla.
Sklepam da sm jz tista, glede na to da sem edina rekla da sm dobila (včeraj) ampak ne bom mogla jt iskat.
Slikce pa pridejo, takoj ko najdem kabel za telefon
polno sladkarij (rafaelo, fererro rocher, mozartove, mon cheri ), Nivea Body Lotion Angel star, ki noro noro diši (mam že deo in gel za tuširanje, tako da je božička v polno zadela), od maybelline eyecolor express zlato senčko in pa božička za na smrekico. sem ful ful vesela in hvala moji božički, mi je zelo všeč.
delusional, tut če se nisi potrudla, hvala še enkrat. men je darilo super noro všeč in sm ti hvaležna... pošto sem dobla včeraj, pa nisem mogla jt iskat, sem bla v bolnici na slikanju glave in na ctju, ker imam močen pretres možganov. če ti to pomeni da da en tedn nisem imela časa iskat.. pol pa tut prav. Z malo lepšim obnašanjem in malo več razumevanja, bi lahko v življenju veliko več dosegla.
Sklepam da sm jz tista, glede na to da sem edina rekla da sm dobila (včeraj) ampak ne bom mogla jt iskat.
Slikce pa pridejo, takoj ko najdem kabel za telefon
Our passion is our strength <3
-
Dita- - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 8. 2007
Ops joj pol pa oprosti delusional, še enkrat upam da se ne jeziš name
UG84, malo sem bla štorasta pač udarec v glavo, pa sm bla malo predolgo omotična pa tko, tko da so me slikal, ampak niso nič odkril, tako da še malo počivam ,drugače sem pa bolje, hvala za skrib
UG84, malo sem bla štorasta pač udarec v glavo, pa sm bla malo predolgo omotična pa tko, tko da so me slikal, ampak niso nič odkril, tako da še malo počivam ,drugače sem pa bolje, hvala za skrib
Our passion is our strength <3
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov