Cosmo obdarovanje 2010
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
Posta Slovenije ima kuverte in darilne skatle, neverjetn, ane. http://www.posta.si/downloadfile.aspx?fileid=16131 (pdf)
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
°°°ČeŠnYa°°° - Debatorica
- Na forumu od: 23. 3. 2006
ta tedn pa začnem z raziskovalno akcijo cant wait
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Pa kvaaa teb ni jaaasn baaabaa enaaa
It was forever..but it didnt last long..
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
Jst sm poslala in tista, ki sem ji poslala, se ne oglasi...
-
delusional - Cosmopsiho
jaz sem poslala že 3 dni nazaj. mogoče pa je to ostalo na pošti in morem povedat tej obdarovanki naj gre pogledat!!
in meni je vseeno če takoj ve, saj ni naslov SKRIVNO COSMOOBDAROVANJE.
in meni je vseeno če takoj ve, saj ni naslov SKRIVNO COSMOOBDAROVANJE.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
ne gnjavi, da ti katera ne bo poslala lepo zapakirano škatlo svojih iztrebkov...ti namreč itak ne boš vedela, katera je...
saj veš, da se s kelnerjem ni pametno prepirat preden dobiš hrano, ker bi ti lahko noter pljunil, tole zgoraj je pa podobna zadeva...
aja, pa škatla, iztrebki in poštnina so glih nekje 5€, kolikor naj bi bila vrednost darila...
saj veš, da se s kelnerjem ni pametno prepirat preden dobiš hrano, ker bi ti lahko noter pljunil, tole zgoraj je pa podobna zadeva...
aja, pa škatla, iztrebki in poštnina so glih nekje 5€, kolikor naj bi bila vrednost darila...
-
delusional - Cosmopsiho
POVEJ MI KJE V KAKIH PRAVILIH PIŠE, DA SE NE SME POVEDAT, KDO KOMU POŠILJA? to pravilo ste si zmislili sproti.
pa sej nismo 5-let stari otroci, da si bom domišljala, da je res prišlo od božička.
pa sej nismo 5-let stari otroci, da si bom domišljala, da je res prišlo od božička.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov