Cosmo obdarovanje 2010
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jessyca - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 9. 2007
^^ Ne Jaz še ne čutim pravega vzdušja, niti trenutno nimam veliko časa, tako da se še ne poglabljam preveč...Poste sem že malo prebrala, to je pa tudi vse. Itak bom pa darilo poslala tik pred 24., ker se mi zdi nesmiselno pošiljati darila prej, ko niti ni še božiča niti d.M.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
..Evelyn.. napisal/-a:Em..nima veze kdaj si se prjavla do 24ga mora prejemnik že dobit darilo.
Jochie napisal/-a:peppermint napisal/-a:hm, bi z veseljem, ampak ne ustrezam kriteriju glede časa prijave na forum...
jaz ji dovolim, če libido nima nič proti. če bo zajebala, bom jaz poskrbel, da bo obdarovanko obiskal božiček... s tem da zato njej postavimo rok 15.12.
čakamo na žegen libido.
evelyn, pepermint je special case...
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Ajaaaaa! Okej potem pa ok! se opravičavam. DO 15ga!
It was forever..but it didnt last long..
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
kepka napisal/-a:Dioniz napisal/-a:kaj sem edini, ki se še sploh nisem začel poglabljat v to?
Po vsej verjetnosti, ker si edini tip in bos su v shopping najbrz last minute?
eh... ne bom last minute ampak rad bi, da moja obdarovanka dobi čimbližje božiču, ne pa dva tedna prej.
me pa res zanima kera od vas me je dobla, da bi vedo odziv (aja, da ne bi ki povedala, ker ji vrat zavijem ). Čeprav do zdaj ste vse napisale, da ste zadovolne tak, da pol že nisem bil tak bau bau, ko sem mislo, da bom
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
jst že mam vse! zdej morem pa še počakat!
- peppermint
- Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 10. 2010
..Evelyn.. napisal/-a:Ajaaaaa! Okej potem pa ok! se opravičavam. DO 15ga!
do 15. pošljem, al do 15. že more dobit?:D
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
^^Ja sej to je skoraj nekaj podobnega. Itak ponavad v roku dneva ali dveh dobi pošiljko tisti kateremu je namenjena. Tko, da tud če pošlješ 15. pomoje ne bo panike. Sej do novega leta itak ne bomo vedl komu si darilo poslala (če bo Libido. potem hotla napisat kdo je mel koga).
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Fay napisal/-a:Jaz pa sploh nimam ideje... In največji hec je, da oseba, ki jo imam jaz, morda sploh ne bo zadovoljna z darilom...
Eh to se lahk zgodi čist vsaki izmed nas.. se mi zdi, da bi vsak moral bit zadovoljen z darilom, ne glede na to kaj je, sj smo navsezadnje "tujci"..razn če kdo pošlje tko..en kinderjajček pa še po možnosti oseba sploh ne je čokolade
It was forever..but it didnt last long..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov